SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • # супернатурална #
Злато мое, да те нациливам набързо, да си ни жива и здрава и от всичко хубаво по много

Бе нека да е грозничка на Сам. Да не му бутат някои красавици, че като знаем на актьорите колко им е слаб ангела, а и какви мръсТници имааа...да не залитне нещо и да си развали хубавото семейство  Naughty

# 121
  • София
Първо, честит рожден ден на Златето! Да ни е жива и здрава и все така готина!  bouquet Heart Eyes

Ии...изгледах и аз новия епизод. Не ми хареса нещо, няма я предишната тръпка, а момента с кученцето ми се стори по-сърцераздирателен от частта, в която двамата се събраха. Липсваше нещо, не знам какво обаче. Може и от мен да е, де.
Дийн ми беше ужасен в началото на епизода и направо се възхитих на издръжливостта на Сам да не му забие един. Супер глупаво и досадно се държеше.  Crossing Arms
Новата любов на Сами също не ми харесва, една такава... не знам, след Genevieve да сложат тази... направо си е обидно. Все едно обратнопропорционално на неговото разхубяваване, да започва да си пада по по-грозни девойки(, колкото и гадно това да звучи).
Кевин си е пич отвсякъде обаче, най-свежото нещо в сериала към момента.  bowuu

# 122
  • Bapнa
Честит рожден ден и от мен на Златето   bouquet
На мен ми хареса епизода, но лекарката нещо и мен не ме изкефи. Краули си е гадина както винаги, аз си го харесвам него  Mr. Green
А Дийн, еееххх, Дийн -  Blush Абе с две думи, доволна съм  Joy

# 123
Благодаря ви за милите пожелания!  Hug

Явно само  мен не ме издразни Дийн в началото. Видя си ми се съвсем в реда на нещата да се държи така. И аз да бях на негово място и аз щях да се сърдя.

Чакайте да ви почерпя и с по едно супернатурално за отскок  Wink

hahaha hahaha hahaha

И малко смешен Сам. Кога излезе промото на следващата серия, кога успяха да се изгъбаркат феновете!  Laughing

# 124
Аууу...любимо сериалче! Довечера ще гледам първия епизод от новия сезон!  Mr. Green

# 125
И тук да кажа ЧРД на Златното Злате   bouquet

Ей тука умрЕх Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Относно серията - не е нещо велико, но се надявам да станат по-добри.

# 126

smile3532

Злате, денят, в който ти се издразниш на Дийн ще е денят, в който всичко детско в мен ще умре. Нека никога не идва.  Grinning

# 127
Записче   bouquet
Епизода е изтеглен, тази вечер ще се гледа. Simple Smile

# 128
Честит рожден ден, Злате   bouquet !

# 129
  • В две мънички очи...
Това постоянно натякване че е изоставил бизнеса и се е опитал да живее човешки ми се видя преувеличено Sad, но май винаги първата серия на всеки нов сезон ми е малко разочароваща...
А какво беше това което Дийн си донесе от чистилището?
Не знам защо но имам странното чувство че Дийн не е сам Sad

# 130
  • Bapнa
Дийн винаги се кара на Сам, че иска да живее обикновен живот....
Какво имаш предвид, че не е сам ?

# 131
Злате, честит рожден ден, слънце Hug

# 132
В случая беше дразнещо, защото самият Дийн изкара една година като прост човек. иронията дойде в повече, някак.

Не е, има си нов брат. Него си донесе от Чистилището.  Mr. Green

# 133
В случая беше дразнещо, защото самият Дийн изкара една година като прост човек. иронията дойде в повече, някак.

Не е, има си нов брат. Него си донесе от Чистилището.  Mr. Green
Точно щях това да кажа. Пък и братчето не е лошо, особено зъбките hahaha

# 134
Злате, честито на патерици и от мен  Hug  Бъди здрава и успявай да намираш радост и в дребните неща  Hug

Аз все още се чудя на факта, че Сам беше захвърлил дори телефоните. А защо все пак отиде в хижата, където се намериха с Дийно? - Осъзна ли се, мъка ли го подгони или не беше достатъчно щастлив с докторката? Напусна ли я изобщо? Ей такива работи ме занимават  Grinning  Много си ми харесва Джаред с тази коса, но някак не ми се вързва със Сами  Grinning Всъщност, не се оплаквам  Grinning Ако може да има и повече поводи да го обличат в костюм  Heart Eyes  

Що за план са замислили Дийн с новото приятелче? Или Дийн се опитва някак да го разкара и да го държи настрана от себе си?  Или наистина са се побратимили. Пуци, това звучи възможно А и друго не ми дава мира - как така  Кас няма да се справи в чистилището!  И какво сега - левитаните изтребиха  ангелския гарнизон?  newsm78  Само веднъж съм гледала епизода, но само въртя в главата въпроси  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт