SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 117
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • # супернатурална #
Люс, вече има прилични.
Не бе, аз съм обективна...май  Rolling Eyes  Laughing

# 406
Поредна снимка от 8.04:

Ила, Ила при кака Импала, тя ще те опази. Тя Фнимава със зъбите .
Joy

Днес ми е гифческо Grinning :

Луди фенове сме ние, лу-ди!
Joy

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 13:44 от Impala

# 407
Поредна снимка:

Ила, Ила при кака Импала, тя ще те опази. Тя Фнимава със зъбите
После може и малко при мен, и аз ще го пазя  Rolling Eyes /от себе си, май няма да мога newsm78/

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 12:13 от Mystik86

# 408
После може и малко при мен, и аз ще го пазя  Rolling Eyes /от себе си, май няма да мога newsm78/
Сигурна съм, че той няма да се дърпа Wink . Или ако се затича, за да се направи на недостъпен, ще е само за да се чуди как по-скоро да се спъне.

Миуо,
ето ти музиката от епизода, поне тази, която е използвана наготово, а не създадена от 'нашите' композитори:

Хареса ми. Не очаквах. Размеквам се. Не е на добре Rolling Eyes .

И другата песен - http://www.youtube.com/watch?v=MjplW6AhBDE . Тази пък не ми хареса изобщЕ. Пфю, отдъхнах си Tired .

# 409
Сигурна съм, че той няма да се дърпа Wink . Или ако се затича, за да се направи на недостъпен, ще е само за да се чуди как по-скоро да се спъне.

Този сценарий ми много ми харесва   Peace Аз за 1 вечер го искам, не съм егоистка   love001
Скрит текст:
Да вметна, по този сериал ме запали моичкият, той също е фен на Дийн, но не знае, за скритите ми сънища с него  Embarassed

# 410
Скрит текст:
Да вметна, по този сериал ме запали моичкият, той също е фен на Дийн, но не знае, за скритите ми сънища с него  Embarassed
Скрит текст:
Чудесен мъж си имаш. Много се радвам на относително малкото мъже-фенове Peace .
Аххх, сънищата... Прекрасни са, стига човек да е сигурен, че не говори на сън. Аз що-годе приличните направо ги разказвам на съпруга си - да видим докога ще ме изтрае Mr. Green Joy .

PS. Мystik Hug , нали не те стряскам (много) още от първия ден? Другите са ми посвикнали вече Mr. Green , гОрките. Ми страстна натура съм, к'во да направя.

Без пряка връзка с горното - оплаквала ли съм се от това грубо посегателство?

И текста: Sorry, Sam and Dean! It's mine!!
http://twitter.com/JimHalterman/status/251376185521614849/
В шок съм #Shocked . Гъба, шампоан, маркуч! Веднага Joy !

# 411
  • # супернатурална #
Оле-оле! Бързо да си оправиш вкуса!

Много ми харесва тази първата  Heart Eyes И ми е странно позната. Напомня ми на нещо от "Здрач' (извинете) или Туин Пийкс... Добре, че потискам романтичното си аз, че все ще цивря  Laughing

# 412
Разгледах внимателно снимките, оправих се Mr. Green . Благодаря   bouquet .
Аз пък обичам романтичната ти страна, ама защо циврене? Давам да имаш само влага в очите Flutter , ник'ви сълзи Hug .

Нова снимка на Дженсън. Не знам къде, как и защо.

http://instagram.com/p/RLaXFzOYNE/

# 413
Скрит текст:
Да вметна, по този сериал ме запали моичкият, той също е фен на Дийн, но не знае, за скритите ми сънища с него  Embarassed
Скрит текст:
Чудесен мъж си имаш. Много се радвам на относително малкото мъже-фенове Peace .
Аххх, сънищата... Прекрасни са, стига човек да е сигурен, че не говори на сън. Аз що-годе приличните направо ги разказвам на съпруга си - да видим докога ще ме изтрае Mr. Green Joy .

PS. Мystik Hug , нали не те стряскам (много) още от първия ден? Другите са ми посвикнали вече Mr. Green , гОрките. Ми страстна натура съм, к'во да направя.

Без пряка връзка с горното - оплаквала ли съм се от това грубо посегателство?

И текста: Sorry, Sam and Dean! It's mine!!
http://twitter.com/JimHalterman/status/251376185521614849/
В шок съм #Shocked . Гъба, шампоан, маркуч! Веднага Joy !

Скрит текст:
Напротив приятно ми е  Hug И аз разказвам на моя съпруг "нормалните" сънища, да видим докога ще ме трае вкъщи. Като седнем да гледаме поредната серия на Свръха и немога без да се възхитя на Дийн. С него проблеми в това отношение нямам  Praynig Абе печен мъж си имам  txtloves
Относно долната снимчица  Sick гаврааааааа

# 414
  • # супернатурална #
Нова снимка на Дженсън. Не знам къде, как и защо.

hahaha "She is the girl who painted Danneel's nails" Така пише  Mr. Green

То влага в очите добре, но аз рева на Терзан  Rolling Eyes Анимацията  Rolling Eyes  Rolling Eyes Така че, по-добре да не дърпаме тази ранима струна  Laughing

И моят ме търпи, разбира се споделям избирателно, ама колажите с Джаред, поставени в рамки на бюрото, много му дойдоха. А даже не бях аз с него, а детето.

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 21:52 от Г. Краули

# 415
ами не вярвах, че ще го кажа, но пачнах да гледам серията и се отказах - не ги понасям такива....

да се мъча ли изобщо

# 416
Мило ми Галче Heart Eyes ,
 newsm59 Честит рожден ден   bouquet ! Да си ми жива и здрава, все така палава и жизнерадостна. Истинска Peace . Да ти се случва по мнооого от хубавото и по съвсееем мъничко от не чак толкова хубавото. Желая ти и това, цялото, от горе [през устните, ямката на шията, гърдите, корема, колана и нирваната Whistling ] до долу, и от върха на пръстите на лявата ръка [през китките, сгъвките на лактите и татуировката] до върха на пръстите на дясната.
Знаеш колко ти се радвам, колко държа на теб и те 'бичам.
Цунка Heart Eyes по муцунка.

Официално описание на 8.07 'A Little Slice of Kevin':
Скрит текст:
CASTIEL ESCAPES PURGATORY - Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) are stunned when Castiel (Misha Collins) suddenly appears back on Earth with no memory of how he escaped from Purgatory. Meanwhile, Mrs. Tran (guest star Lauren Tom) enlists a witch (guest star Cyrina Fiallo) to concoct a demon bomb, but the witch double crosses Mrs. Tran and turns her and Kevin (guest star Osric Chau) over to Crowley (guest star Mark Sheppard).
Charlie Carner directed the episode written by Eugenie Ross-Leming & Brad Buckner.

Мystik   bouquet

То влага в очите добре, но аз рева на Терзан  Rolling Eyes Анимацията  Rolling Eyes  Rolling Eyes Така че, по-добре да не дърпаме тази ранима струна  Laughing
Аз ревах последно на 'Spirit: Stallion of the Cimarron' Cry .
'Тарзан' ми се губи, но знам, че искам да съм гилза/патрон Crazy :

През лятото гледахме с 'детето' 'Ледена епоха 4' и имаше един таралеж, който се бореше да измъкне някакъв нож от леда... нещо такова, не помня добре. Нищо особено, обаче се сетих за Дийн и меча от 6.12 'Like a Virgin' и като се разхилих ooooh! . Да знаете, нямаше много СПН фенове в 'Арена' Confused .

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 00:32 от Impala

# 417
  • # супернатурална #
Добро утроо! Айде, калпазанки, нападайте, че днес остарявам, но за сметка на това не поумнявам  Laughing

Мен ме оставете с подаръчето от Импалка  Heart Eyes и не ме мислете, с него не ще остана ни гладна, ни жадна.
Обичам ви всички - моето супернатурално семейство -  и съм щастлива, че споделям празника си с вас  Hug

# 418
Галче, честит рожден ден. Желая ти здраве, усмивки и любов. И отпусни малко душата Grinning Hug

# 419
  • В средата на времето
Честит рожден ден, Гале! Пожелавам ти много красота в живота, нестихваща любов, пълно щастие и много здраве! Весел празник! Hug

Общи условия

Активация на акаунт