SUPERNATURAL: Camera! Say "CHEESE!"

• 29 048
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
8.06 Southern Comfort CHCH Promo:

Ама сме умнии и забелезвателни Mr. Green !

https://twitter.com/guynormanbee/statuses/265214832087805952

# 511
Невъзможно е. Напълно невъзможно е. Йерархията на бени елохим е твърдо определена, защото всяка същност е специално създадена за нещо и не може да се променя.  Peace
Розе, остави го ти Кас, той е връзкар - беше и ангел, и човек, и бог. Като нищо сега може да е серафим.  Wink

А ето нещо специално за феновете на СПН и ТББТ. Четете внимателно списъка с любимите двойки на Шелъдн.  Joy

# 512
  • # супернатурална #
Какво е ТББТ, извинете за простотията  Laughing

Още една щастлива кучка  Crossing Arms

# 513

Не ви ли приличат на рога? Joy

# 514
  • София
Какво е ТББТ, извинете за простотията  Laughing

Още една щастлива кучка  Crossing Arms

The Big Bang Theory е това, изключително приятна комедийка.  Hug

# 515
  • # супернатурална #
Аа, чувала съм, чувала съм, благодаря  Hug

smile3521  А намотаното въже - на опашка  Laughing

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 21:07 от Г. Краули

# 516
  • гр. София
Невъзможно е. Напълно невъзможно е. Йерархията на бени елохим е твърдо определена, защото всяка същност е специално създадена за нещо и не може да се променя.  Peace
Розе, остави го ти Кас, той е връзкар - беше и ангел, и човек, и бог. Като нищо сега може да е серафим.  Wink

Е, Бог не беше. Беше придобил по стечение на обстоятелствата повечко сили и се взе за голямата работа  Laughing

# 517
А как стана "Бог", нещо не си спомням? newsm78

# 518
  • В средата на времето
А как стана "Бог", нещо не си спомням? newsm78

Не, той не беше Бог, просто беше нещо като Изпълнителен директор Laughing Както Краули яхна Ада след като Лу отиде в клетката, така и Кас зае за малко овакантена длъжност с повече способности, както каза Розето.
Това се случи, когато се разбра, че Бог си е взел отпуска, а Кас победи Рафаел...

# 519
Да, помня, че не беше Бог, но все още не разбирам как така се намърда на свободното място и му дойдоха и способностите. Laughing

# 520
Бебе, това стана след като Кас погълна душите от Чистилището (ако не се лъжа).
Ето ти клип, припомни си.

# 521
А ето нещо специално за феновете на СПН и ТББТ. Четете внимателно списъка с любимите двойки на Шелъдн.  Joy

о,не ... аз уж ги четох двойките внимателно, ама не го видях на екрана Simple Smile дали не е добавено после от някой наш фен... ще се гледа пак серията и това си е....

# 522
Спомних си, Сити. Hug Подозирах, че имаше връзка с Чистилището. Flutter

# 523
Mнения за 8.05 Blood Brother: [...] Do you think at some point Dean might have to choose between Sam and Benny?
Carissa: I hope not. I can't think of a scenario where he would have to choose between them, but then again, it's Supernatural and there are a lot of scenarios that I don't think about on a daily basis!
Carla: I hope it doesn't come down to Sam saying him or me type of thing. But, I wouldn't be surprised if a life or death situation arises that would require Dean to make a choice. Though, it's not much of a decision. Dean would pick Sam no matter what. It would be a more nuanced choice that would be difficult.
Alice: Yes. Only because the writers of this show are that twisted. After all, Sam had to choose between Dean and Ruby in season four, so why not put Dean in that same situation? The question becomes, who’s loyalty is deeper? If the boys don’t work out their differences, the answer in kind of obvious. They'll be a few more fangs going around.
Sean: I don't doubt it. This show loves to pit the brothers against each other and while we may just want them to get along all the time, those problems really help keep the shows and characters alive. I hope Dean doesn't have to choose, but somewhere along the line I've got a feeling there will be a moment where it comes down to Sam or Benny.

Най-близо до моето мнение е може би последната част от коментара на Карла.

Почетни гости на сета. Огромен спойлер Mr. Green !
Скрит текст:
Sadie and Indy оn set:

# 524

Ахахахаха, дааа!  hahaha

То е ясно, че Дийн винаги ще избере Сам пред Бени, ама защо трябва да го му късат сърцето с подобен избор и да го карат пак да пуска единствената мъжествена сълза.  Mr. Green Но пък са прави в коментарите, че сценаристите са гадове и като нищо ще има да гледаме още

Почетни гости на сета. Огромен спойлер Mr. Green !
Скрит текст:
Sadie and Indy оn set:

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт