CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №25

• 46 898
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Сега виждам новата тема, искам само да пожелая много успех на всички  Hug Hug Hug

# 121
  • Sofia
Не е толкова черно навсякъде. Под секрет, нова компания идва, от 1-ви Март ще искат хора. Започваме с високите позиции от другата седмица. Ниските по-натам.  Peace

Може ли малко информация - най-вероятно на лични Wink

# 122
Може ли и на мен малко инфо на лични от Ред Simple Smile

# 123
  • София
е, то като ще е за инфото, нека да е за всички  Wink

Ingram Micro напр. вече стъпиха здраво в Сф. Дръпнаха много от ръководните кадри на HP и IBM.

# 124
Да, Инграм вече работят. Другата седмица като имам зелена светлина ще напиша кои са (преди съм казвала, ама не знаех,че искат да е конфиденциално  Mr. Green).
Имам визия върху позициите, доста са нестандартни, засега ще се иска само английски и стартовата дата ще е Март. Повечето позиции ще са финансови.

# 125
Личен шофьор със собствен луксозен автомобил

Опит на подобна позиция.
Моля посочете марка, модел и година на производство на автомобила.
Моля приложете Ваша снимка и снимка на автомобила.

hahaha
Готино, обаче като намерих обявата видях, че няма нищо друго. http://www.jobs.bg/f1579545
Като искат толкова много да бяха писали за кого, за какво и каква заплата и как ще се плаща. Моята специалност не е шофьор и нямам лимузина  Mr. Green , но с тази оскъдна информация заслужават само измислени кандидатури.

# 126
  • София

Опит на подобна позиция.

hahaha
кое му е хаха?
Това търсят хората, това пишат. Като видят снимки на шофьора и колата ще разкажат на избраните за условията на работа. И не са анонимни - има си име на фирмата. От там нататък всеки може да търси. Наемат също и шофьори със собствени  бусове за превоз на стоки. При този вид работа може и да не се стигне до заплата. Шофьора може да си работи през собствената фирма, с фактури. Не всичко в работата е заплата, осигуровки и офис.
Но това се научава от практиката, не от многото учене за специалности и езици.

# 127
  • София
Здравейте, отново имам нужда от вашата помощ - този път за мъжа ми, но и по принцип. Как се започва търсене на работа от нулата? Конкретно за него - компютърджия от старото (сравнително Simple Smile) поколение, досега все със собствен бизнес се е занимавал (и интернет провайдер е бил, и администратор и с интернет телефония се занимава), но нещата вървят все по-зле и се пречупи за идеята да работи за друг. До тук добре, но... дори висшето си образование е зарязал по средата, опит не знам как би доказал...Аз си знам, че е добър специалист, но как да разберат и другите? Трудно ще го убедя да ходи в агенция за подбор на персонал, а искам да почне някъде за да види, че не е толкова зле друг да е шефът. Някакви идеи?
Успех на всички търсещи!

# 128

Опит на подобна позиция.

hahaha
кое му е хаха?
Това търсят хората, това пишат. Като видят снимки на шофьора и колата ще разкажат на избраните за условията на работа. И не са анонимни - има си име на фирмата. От там нататък всеки може да търси. Наемат също и шофьори със собствени  бусове за превоз на стоки. При този вид работа може и да не се стигне до заплата. Шофьора може да си работи през собствената фирма, с фактури. Не всичко в работата е заплата, осигуровки и офис.

Е как кое? Ако някой има такава кола, мислиш ли че ще му се налага да работи като шофьор?

# 129

Опит на подобна позиция.

hahaha
кое му е хаха?
Това търсят хората, това пишат. Като видят снимки на шофьора и колата ще разкажат на избраните за условията на работа. И не са анонимни - има си име на фирмата. От там нататък всеки може да търси. Наемат също и шофьори със собствени  бусове за превоз на стоки. При този вид работа може и да не се стигне до заплата. Шофьора може да си работи през собствената фирма, с фактури. Не всичко в работата е заплата, осигуровки и офис.

Е как кое? Ако някой има такава кола, мислиш ли че ще му се налага да работи като шофьор?

Ами не, ама има хора, които специално си купуват коли, които са луксозни и работят такси.

mrm, за какво му е да доказва опит и на кого? Обикновено при ИТ специалистите не се налага да доказват,а показват.

# 130

Опит на подобна позиция.

hahaha
кое му е хаха?

Ами не, ама има хора, които специално си купуват коли, които са луксозни и работят такси.

Каква кола според теб е луксозна? Явно имаме различни критерии.

# 131
 Записвам се да следя темата  Hug Hug Успех да търсещите работа!

# 132
  • София
 Здравейте, аз също си търся работа от известно време и следя темата и обявите.
Какво ще кажете за тази http://www.jobs.bg/f1579873
с тези многоточия и повечето снимки които искат незнам какво да си мисля Grinning

# 133
Red Velvet може ли на лични да питам нещо?

Moже, разбира се. Само,че отговарям с леко закъснение понякога. (това за всички,които са писали)

Kristisha, намаляха такива фирми-посредници, понеже бяха полу-легални. Най-добре в EURES, или чрез човек,който вече работи там.

Благодаря, Red Velvet!  bouquet
За съжаление нямаме познати в Германия. Сайта, който ми прати изглежда много интересен, не знаех за него. Още довечера ще го покажа на моя  Hug

# 134
Kalaka, не говорим за Мазерати и Бентли. Говорим за кола, в която ще се качат по-висок клас клиенти.
И в крайна сметка съм говорила с доста шофьори на такси, които инвестират в по-скъпа кола, за да изкарват повече пари.

Общи условия

Активация на акаунт