CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №25

• 46 955
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
  • Перник
L'Agent честито   bouquet

http://www.jobs.bg/f1582979
Ако проявявате интерес към нашето предложение, моля изпратете CV с актуална снимка
КАНДИТАТИ БЕЗ АВТОБИОГРАФИЯ НЯМА ДА БЪДАТ ПОКАНЕНИ НА ИНТЕРВЮ
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е КАНДИДАДТИЕ ДА СА ОТ СЛЕДНИТЕ КВАРТАЛИ.....

Ама заплатата е закована - 800 лева! Точка! Simple Smile

# 181
И аз да питам-когато кандидатствам през jobs.bg понякога не пращам CV-то си, което имам там, а прикачам от моя компютър(не влизам в акаунта си). Това понякакъв начин би ли повлияло на работодателя или този, който разглежда автобиографии? Срещала съм на места, че изрично е упоменато да се кандидатства през сайта, а друг път пишат, че не всички автобиографии се отварят, ако не са формата на jobs-така ли е?

Аз лично харесвам повече собствен формат, не на Джобс. И не бих кандидатствала във фирма, където не могат да ми отворят сиви-то.  ooooh!

Не знам как е,от тази тема научавам за всякакви работодатели.

# 182
Нещо съм изпуснала темата. )

Честито на започналите работа!

Аз започвам края на октомври, първо обучение и после самата работа.
Отделно все пак спечелих конкурса за провеждане на 3обучения в Плевен (макар че се оказа, че можело да се кандидатства не само за 1град, но както и да е). И те ще започнат ноември месец.

# 183
L'agent, Mirama честито и късмет!

# 184
  • Sofia
Аз също искам да кажа честито на момичетата, които започват работа сега - дано сте открили вашето място и дано има повече такива новини в темата.

Аз днес отказах една оферта и времето ще покаже дали съм взела правилното решение. Няколко неща ме притесняват в тази компания - атмосферата в офиса, CEO -то, който ме разпитваше къде точно живея и дали съм омъжена и намеците му, че прекия ми мениджър може на моменти да е конфликтен. Тези неща мен не ме устройват и мисля че си спестих доста проблеми.

# 185
# 186

Пак нас около 40 години ни прецакаха... Преди години никой не се постара да ни прави програми и да ни дава парички, а сами се борихме за места!!! Сега пак ние "децата на демокрацията" обираме пешкира щото хем сме в активна възраст хем не ни считат за млади!!! И пак ни го ...В`караха ... За пенсионирането също ще бъде така ... Сигурно ще ни спретнат до живот!!! Ей го на остават ни 30 години уж до пенсиониране и толкова стаж, ама никога не се знае.. .а и като се замисля със сигурност ще бъдем унижени и от към пари, заради ниските осигуровки и ще бъдем като бабите и дядовците ни с малки мижави пенсии ако доживеем въобще до тогава...

# 187
Като заговорихте за възраст, днес  бях на интервю, , та аз съм на 33г и интервюиращия, каза,че търсели точно хора,като мен на средна възраст/това му бяха думите/ Mr. Green, аз пък още се имам за млада, и че не искали млади момичета за позицията Grinning

# 188
Като заговорихте за възраст, днес  бях на интервю, , та аз съм на 33г и интервюиращия, каза,че търсели точно хора,като мен на средна възраст/това му бяха думите/ Mr. Green, аз пък още се имам за млада, и че не искали млади момичета за позицията Grinning

така така ама като чуят 40 - и ... спират ... И аз като бях на 30 много ме искаха, да им работя  Wink ама сега ... нещо за"баба" ама млада ме взимат ... "ни рак ни щука" му викам аз...

А пък на 33 е най хубавата възраст за мен   bouquet  bouquet Възползвай се максимално Simple Smile

# 189
  • Под кленовите дървета
Привет Simple Smile
При мен нещо е голямо затишие тази седмица.
От онова място, на което минах 3 интервюта не се обадиха, а бях на интервю миналата сряда. Смятам, че са взели вече решение и то не е в моя полза Sad

# 190
  • София
jasmin_veni, недей така, на мен ми се обадиха точно след 2 седмици. Има време да го отписваш мястото.
L'agent, Mirama честито и от мен  Hug

# 191
Извинявайте, ама какво значи 'МТБ'? Това е от обява от Агенцията по заетостта:
"изготвя тр.д. и заповеди,събира такси,грижи се за МТБ "
П:С: Редактирам се, предполагам е материално техническа база  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 09:44 от Анонимен

# 192
Добро утро,

Дайте ми съвет дали да се запиша в частна Агенция за подбор на персонал? Вчера ми се обадиха /бях пуснала едно CV за Технически сътрудник с английски, впоследствие се оказа че дори съм била на интервю в тази фирма/ и ме поканиха в офиса им да поговорим, като казаха че не се обвързвам с нищо. Та се чудя безплатно ли е или се плаща някаква такса и каква полза имат от това да ми намерят работа?
Благодаря!

# 193
Едно време (ама наистина преди 5-6 г) при нас не помня дали искаха първоначална такса за да се запишеш в такава Агенция, но после ако ти намерят работа ти взимаха не-знам-си-какъв % от първата заплата. А тогава пък колко злоупотреби имаше от такива Агенции, които бяха в 'комбина' с определени фирми, които наемаха персонал точно за месец (максимум 2), колкото агенцията да си вземе комисионната....

# 194
Едно време (ама наистина преди 5-6 г) при нас не помня дали искаха първоначална такса за да се запишеш в такава Агенция, но после ако ти намерят работа ти взимаха не-знам-си-какъв % от първата заплата. А тогава пък колко злоупотреби имаше от такива Агенции, които бяха в 'комбина' с определени фирми, които наемаха персонал точно за месец (максимум 2), колкото агенцията да си вземе комисионната....

Това и аз си го помислих, защото ми предложиха да отида на интервю във въпросната фирма, като се има предвид че аз ходих там преди година! Е толкова ли не намериха човек за една година или ги сменят всеки месец. направо ужас, вече съмм на път да се отчаям Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт