Отговори
# 645
  • София
Д-р Стаменов признава спермограми направени само в тяхната клиника- т.е. няма смисъл да правите на друго място. Обади се по тел.-запиши час за спермограма за същия ден, когато ти е прегледа. Също така мъжът ти трябва да е с 3-5 дни въздържание, когато прави спермограмата.
Кой са тези 5 хормона, за които говориш. Хормоните се изследват в определени дни от цикъла. Най- доре изчакай доктора да прецени какви изследвания да ти назначи, пък после може да ги направиш и в твоя град Peace

# 646
# 647
Не пречи ако е от друга клиника - ние отидохме със спермограма от Варна направена при д-р Александров, но си беше разширена ,защото дава повече информация.

# 648
  • София
Макс, сега разбирам какво се е случило, аз отсъствах няколко дни. Голяма прегръдка, мила, мога само да предположа колко ти е тежко.....  Hug  Hug  Hug

# 649
Здравейте момичета, на 23.10 ми биха лукрин депо и менструация още нямам. Отложих и часа, който имах на 08.11. Нормално ли е това закъснение? Не знам какво се случва и как ще продължим нататък. Колко време е действието на това депо?

# 650
  • София
то действието е дълго, обаче отиди да те видят някъде.
преди време една съфорумка чака цикъл, чака, накрая се оказа бременна  Mr. Green
и понякога след блокаж цикъла не е какъвто го чакаме, нещо поне зацапване ако е имало може и това да е било, затова отивай на преглед.

# 651
Здравейте,вчера мина и моя трансфер.Върнахме 2 ембриончета на 3-ти ден.С доктор Шефкетова се майтапихме да слага едно мъжко и едно женско и готово.Сега започва голямото чакане.
Да попитам деня на трансфера за нулев ли се брои?Казаха ми тест на 15 ден,но незнам кой ще устиска до тогава.

# 652
Успех pimi,дано това е твоят опит.Да деня на трансфера го броиш за нулев,не знам дали ще изкараш до 15 ден,дано устискаш,но и по-рано ще ти покаже резулатата.Стискам ти палци!:)

# 653
Имах две ,три вечери (но само вечерта) по няколко капки много тъмно кафяво зацапване, през деня нищо.Това беше преди няколко дни, мислех че ще тръгне ,но уви това беше всичко.

# 654
Момичета,здравейте!!Изчетох доста неща назад,запознах се с историите ви...и аз имам проблем Cry
моята гинеколожка ме насочи към репродуктивен специалист в София - насочих се към д-р Стаменов- за първичен преглед - можете ли да ме посъветвате какво да си подготвя, искам да си направя план и ако някой сподели как е постъпил в началото ще съм благодарна- не знам дори дали ще мога да стигна до него?

# 655
  • София
Имах две ,три вечери (но само вечерта) по няколко капки много тъмно кафяво зацапване, през деня нищо.Това беше преди няколко дни, мислех че ще тръгне ,но уви това беше всичко.
ами то може и това да е било, отивай на преглед по-добре.

# 656
  • София
Момичета,здравейте!!Изчетох доста неща назад,запознах се с историите ви...и аз имам проблем Cry
моята гинеколожка ме насочи към репродуктивен специалист в София - насочих се към д-р Стаменов- за първичен преглед - можете ли да ме посъветвате какво да си подготвя, искам да си направя план и ако някой сподели как е постъпил в началото ще съм благодарна- не знам дори дали ще мога да стигна до него?
Първо си запиши час- че се чака с години. Пък дано дотогава да стане по естествен път Praynig

# 657
Благодаря ти бамбарадамбара ! Записах си час за утре,но не попитах дали да пусна естрадиол преди това.

# 658
Здравейте момичета, на 23.10 ми биха лукрин депо и менструация още нямам. Отложих и часа, който имах на 08.11. Нормално ли е това закъснение? Не знам какво се случва и как ще продължим нататък. Колко време е действието на това депо?
При мен също след блокирщата инжекция ми закъсня с 12 дни. Понеже не бях наясно, че трябва да чакам цикъла и тогава да започне стимулацията, не си отложих часа и докторката ме прегледа / на 14 ден след инжекцията/ , каза само че ще ми дойде и след като 4-5 дни имам обилен цикъл да отида за започване на стилулация. Но при всеки е различно, така че най-добре да отидеш на преглед, поне няма излишно да се притесняваш Hug

# 659
Благодаря ви момичета  bouquet,така ще направя.

Общи условия

Активация на акаунт