Отговори
# 675
 Hug благодаря

# 676
  • София
Абе явно има нещо. Вече няколко нови момичета споделят, че са им дали часове за първите месеци на 2013 г.
Сигурно....но аз ако трябваше да чакам..при това положение щях да искам да си ъпгрейдна часът с дата напред Wink или да ги питам право куме в очи за какво иде реч Simple Smile

# 677
Здравейте момичета имате ли информация кога клиниката ще се мести?

# 678
Абе явно има нещо. Вече няколко нови момичета споделят, че са им дали часове за първите месеци на 2013 г.
Сигурно....но аз ако трябваше да чакам..при това положение щях да искам да си ъпгрейдна часът с дата напред Wink или да ги питам право куме в очи за какво иде реч Simple Smile
Да, и аз мисля, че не е зле да се пита. Иначе излиза, че тези, които са се обадили по-рано да си запишат час, се прецакват.

# 679
Здравейте, днес ми беше пункцията на естествен цикъл, 1 фоликул, който за мое нещастие се оказа кух...така че надеждите ми бяха попарени още преди началото на всичко...живот и здраве другия месец с нови сили...

# 680
Здравейте,вчера мина и моя трансфер.Върнахме 2 ембриончета на 3-ти ден.С доктор Шефкетова се майтапихме да слага едно мъжко и едно женско и готово.Сега започва голямото чакане.
Да попитам деня на трансфера за нулев ли се брои?Казаха ми тест на 15 ден,но незнам кой ще устиска до тогава.
Пими , стискам палци съвсем скоро да ни зарадваш с положителен тест!

# 681
g1983, аз започвам естествен цикъл този месец. Док ме вика на 9-ти ден. Можеш ли да ми кажеш, какво следва от тук нататък. Колко често е проследяването и има ли други изследвания или лекарства до пункцията? newsm78

# 682
  • София
Пупи, при всеки е различно. Може да има лекарства, а може и да няма. Следи се развитието на фоликула, в определен момент се слага Прегнил/Овитрел и на по-следващия ден е пункцията. Успех!

# 683
пупи,два пъти съм правила ЕЦ-лекарства не съм имала само Прегнил за таймиране на овулацията около 36 часа преди пункцията.Прегледите са през ден-в зависимост от тава как нараства фоликула.След прегледа имаш и хормони.
Късмет!

# 684
Момичета имам възможност да предоставя своя запазен час при д-р Персенска, за 23.11.2012!!!!! Ако някоя от вас или ваша приятелка, близка или позната желае да се възползва да ми пише на лични! Ние вече имаме  бебе!!!!

# 685
  • Живее на Луната
Момичета, можете ли да ми кажете колко струва разширена спермограма + SDI тест в клиниката. Приемат ли хормонални изследвания, направени в други лаборатории, а не при тях?   bouquet

# 686
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете колко струва разширена спермограма + SDI тест в клиниката. Приемат ли хормонални изследвания, направени в други лаборатории, а не при тях?   bouquet
Бел мисля, че около 120 лв. беше.
Приемат изследвания от всякъде, само спермограмата държат да е правена при тях или в препоръчано от тях място, на което имат доверие.

# 687
  • Живее на Луната
Благодаря ivankaka, сигурна ли си че SDI теста е включен в тази цена, че някъде бях чела че е повече но може и да не съм разбрала правилно.

# 688
  • София
последно като гледах беше 140лв спермограмата разширена с SDI .
100 е ако е обикновенна спермограма с SDI .

# 689
  • София
може и 140 да е било-да, не помня точно понеже пускахме и плащахме повече изследвания накуп, но в този диапазон е 120-140 лв.

Общи условия

Активация на акаунт