Априлки 2013 - тема 6

• 23 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, да се запиша при вас   bouquet
На 27 години съм, втора бременност, първа неуспешна, терминът ми е на 24.04.  Heart Eyes
Ще се върна да ви поизчета  Hug

# 121
aguto, уффф, чак си го представих докато те четях...това за пилето. )

А за Мима, видях точно момента, в който сваляха детето от нея. Беше на около година и няколко месеца. Ами то горкото беше като насадено в пачи яйца вътре. )
Иначе да, изглежда жестоко и на живо. Но не бих дала толкова пари, за да го докарвам на фасон.

Anum, добре дошла. ) Ще те добавя утре на 1ва стр., че сега вече съм изморена и не ми се редактира.

# 122
хемоглобинът ми е нисък, но май не е само от бременността, а и таласъмското в мен се обажда Simple Smile)

Колко ти е хемоглобина и предписаха ли ти нещо?  Rolling Eyes
Пожелавам ти след две седмици резултатите да показват подобрение, аз имам поне месец до следващите изследвания.....
Нямам никакво търпени... нито за изследвания, нито за прегледи!  Mr. Green
Нямам търпение да гушна бебока
Heart Eyes

Преди малко прочетох ето тази история: http://iwoman.bg/uspeshna/silna/kogato-bebeto-ne-izplache-401368.htm, споделям с вас, който има желание и възможност - нека помогне.   bouquet

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 23:17 от maminka23

# 123
  • София
Здравейте и от мен  Hug  от доста време не съм писала, но гледам да не изпускам публикациите ви Simple Smile Гаденето ми изчезна и що годе се чувствам добре Simple Smile вчера само ми падна кръвното и се ударих....и толкова ми трябваше да си вкарам филма-УЖАС.....веднага на преглед-всичко се оказа ок....даже лекарката ми се смееше, че най-важното е да съм спокойна.....сега ми е малко странно на корема- надува се все едно съм изпила 2 литра кола..... newsm78

# 124
Утре се реших да отида да си запазя час за ФМ при д-р Марков, НО се оказа, че в МЦ "Марковс" има двама специалисти с тази фамилия - Димитър и Петър.

Толкова много положителни отзиви съм чела за д-р Марков за ФМ, но се чудя как да разбера за кой от двамата става въпрос? Определят го като най-добрия във ФМ.

Ако някой може да ме насочи....  Rolling Eyes

# 125
  • София
Утре се реших да отида да си запазя час за ФМ при д-р Марков, НО се оказа, че в МЦ "Марковс" има двама специалисти с тази фамилия - Димитър и Петър.

Толкова много положителни отзиви съм чела за д-р Марков за ФМ, но се чудя как да разбера за кой от двамата става въпрос? Определят го като най-добрия във ФМ.

Ако някой може да ме насочи....  Rolling Eyes

на мен една приятелка ми каза, че са баща и син  newsm78
иначе телефони може да наамериш тук http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 60&Itemid=116

# 126
Аз вече имам час за ехограф и БХС, че тук се чака поне три седмици в хубавите клиники  #Crazy За ФМ май ми е рано? Моята док ми каза чак 16-та седмица  newsm78  Може и нещо да съм недоразбрала, уж се оправям добре  с езика  Laughing
 И аз имам проблем с татито. При първата бременност беше доста неосъзнат в началото, макар че беше основният мераклия да имаме дете (малко е по-голям от мен). Като му чу сърчицето много се развълнува, но май чак след първото ясно усетено движенив наистина повярва, че има живо същество в мен  hahaha Сега обаче изобщо не споменава бебето- на мен ми трепери, подскача на всяко "ох", още малко ще иска и собственоръчно да ми пъха храната в устата   Crazy Знам че е нормално да е травмиран, понеже имах много трудно раждане, на което той присъства и че също много страда за фаталния му изход. Свеки е психолог, ама никак не ми се ще да се обръщам към нея  Confused
 Може и да задавам глупави въпроси понякога , ще ме извините, обаче първата ми бременност беше изключително безпроблемна (поне така изглеждаше), нямах никакви оплаквания, четях отгоре-отгоре  Simple Smile Сега пък съм в чужда държава и ми е малко трудно с обмяната на опит с други бъдещи мами   Hug

# 127
на мен една приятелка ми каза, че са баща и син  newsm78
Аз телефоните съм си ги записала, проблемът ми е при кого да си запиша час за ФМ....
Някои казват, че са двама братя, но дали е така или не - няма никакво значение.
Просто искам да разбера кой от двамата е този, който толкова много хвалят.
Човек като чете д-р Марков.. си мисли, че няма друг с тази фамилия в клиниката.
Уви - двама са, а такива като мен да се чудят дали е Петър или Димитър.  Mr. Green

# 128
Добро утро  Hug
maminka23 мисля, че този, който ти трябва е Димитър Марков  Simple Smile

# 129
димитър марков  Peace

# 130
Димитър  Peace
Иначе са братя.

# 131
maminka23, Димитър Марков е този, когото хвалят. )

Anum, и тук се чака доста за ФМ, часове се записват с месец, месец и нещо напред. За това повечето момичета от сега запазват. )
ФМ тук правят (втората) м-у 18-21г.с.
А за таткото, нормално е до някъде да има подобна реакция, изградил е нещо като защитен механизъм. Не иска да се "обвързва" от сега, поради страх, че отново може да се случи нещо лошо и ще му е още по-трудно да го преживее. Не му се сърди, просто разговаряйте за бебето, обяснявай му как се чувстваш.
Мъжете не показват много емоции, но това не означава, че не ги изпитват.

За бременността ти, и моята протичаше по идеален начин, а родих преждевременно в 32г.с.
При теб дадоха ли ти някакъв отговор защо и какви са били причините да се стигне до фатален край? Така евентуално може да избягваш неща, които биха могли да го причинят отново.
Според мен, повече почивка, хубави мисли и април ще имаш едно чудесно бебе. )

# 132
Това с пилето hahaha
Аз се оказа, че съм купила 3 кутии с яйца и 2 кутии с мляко, всеки ден пазарувам и съм си мислила, че не съм купила и така 2-3 дни едно и също ooooh!
Скъпарската количка и на мен ми се струва неудобна, и не бих дала толкова пари за нищо на света, намирам го зая излишна поза. Аз даже си ходя с ретро мобилните апарати, като си работят и ми вършат работа,  защо да ги сменям.....нищо че не са последен модел Crossing Arms
Да се оплача от себе си, принципно вечер ми е лошо и не вечерям, но снощи нямах гадене и ометох 3, цели 3 чинии с ядене с 3 филии хлаяб, не можах да се спра.......да се надяваме, че е било моментен пристъп, че в този дух скоро ще се търкалям. Вчера срещнах няколко бременни, само с коремчета, ако ги погледнеш в гръб не им личи, че са бременни......... Crazy

# 133
ani27, и аз съм много отнесена, особено сега като съм още отпуска. Но трябва да си събирам акъла, че октомври пак започвам. )

За храненето, аз на сядане като количество не изяждам много, но през останалото време все ходя и дъвча нещо. Което е лошо.
Тези дни мисля да минавам вече на режим, балансиран и без да ям други глупости извън закуска, обяд, вечеря. Предишния път повече внимавах с храненето, а бях и по-малко килограми като забременях.

# 134
И аз започнах да забравям Embarassed
Пък се смеех на акушерката като ми написа на листче кога ми е следващият преглед, защото бременните забравяли. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт