Априлки 2013 - тема 6

• 23 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Става въпрос за инфрачервен термометър. Изключително важна покупка и от страхотна полза.  
За първи път чувам за такъва термометър, определено ми събуди любопитството, може и аз да се сдобия с такъв, но цената може и да ме откаже. Наистина ще си е голямо улеснение.  Simple Smile

# 166
Аз имам отдавна този на Омрон,но не се бях замислила още дали става за бебето.

# 167
Става въпрос за инфрачервен термометър. Изключително важна покупка и от страхотна полза. 
За първи път чувам за такъва термометър, определено ми събуди любопитството, може и аз да се сдобия с такъв. Наистина ще си е голямо улеснение.  Simple Smile

Хубавото е, че сега и цената им е по-добра, отколкото преди 3-4г. когато купувах моя. )
Аз мисля да си поръчам на Tommee Tippee или на Браун от ибей.
Имам един, майка ми го купува от Германия, но аз го ползвам да меря и температурата в стаята. )

denise78, стават разбира се. )))

# 168
здравейте, оф днес не мога да се добера до компютъра
сутринта ходих да давам изследвания
една част от резултатите ще са готови днес следобед, другите понеделник
цитонамазка още на ми взели, но АГ каза към 16-та г.с. ще вземе

не съм ви чела, пак сте изписали света  Hug

Mirama, и аз не съм чувала за такъв термометър, сега ще прочета за него  newsm78
аз нямам проблем с меренето на температура,
баткото ми даваше да я меря и като бебе и като по-голям

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 12:56 от basten

# 169
Здравейте. Вчера си взех витамини Прегнакеър - някой да ги пие? Препоръчаха ми ги . Освен това си взех като за начало и бебешко масажно олио на Джонсън бейби- но много е мазно и докато попие трябва да лежа 30 минути, хубавото е, че не оставя мазни петан по дрехите.
Иначе някоя друга мама да има вълчи глад за кисели краставички- преди си мислех , че е някакъв мит, че бременните се побъркват по кисели краставички, обачее вчера като ми се доядоха и докато не си купих просто не мирясах. Даже и маринатата нагънах  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 170
karityyy, с предишната бременност не съм пила витамини, беше пролет-лято и ядях всякакви плодове и зеленчуци. Няма мнение, но може друго момиче да ги е пило, или пие.
За киселите краставички, хехе...като студенти пиехме маринатата след махмурлук. )))) или като разредител за ракията. )  Laughing

basten, аз нямах такъв късмет с щерката. ) Докато не си купих такъв термометър, откачах ако се налагаше да и меря температура. Не че беше особено възможно. )

# 171
karityyy аз също съм с прегнакеър вече втори месец нямам оплаквания и освен него биозин мама
направо чантата ми прелива от хапчета  Mr. Green
а за вълчия глад мен ме избива на грозде (поне за сега) и изпитвам глад а не знам какво ми се яде направо се побърквам  Mr. Green Mr. Green

# 172
karityyy, засега не пия никакви витамини
с миналата бременност пиех Центрум Матерна, които после са забранили да се пият от бременни
абе това е друга история
но засега АГ каза да хапвам повече плодове и зеленчуци, и след изследванията ще видим дали има нужда от нещо допълнително
на теб доктор ли ти каза да ги пиеш, или приятел ?

# 173
  • София
Здравейте момичета,да ви попитам... някоя от вас има ли домашен любимец или поне контакти с животинки...аз обожавам животинчета както и да ги пипам ... но сега постоянно ми се карат да не пипам заради възможността от токсоплазмоза...въпреки,че още като забременях си направих изследване и в лабораторията ми обясниха,че може да ми направят изследване за преди и сега и излезна,че сега нямам,но преди съм имала контакт с болестта.Та майка ми имат много котенца и кученце,обаче тя изпада в ужас ако се доближа до тях и естествено не мога да ги пипна...а така ме успокоява да си ги галя.(да уточня,че живеят на двора,не са вкъщи)
И второ...вие пиете ли някакви витамини и какви?  newsm03

аз имам куче и не спирам да го гушкам.....до колкото знам токсоплазмозата е болест при котките, но не съм сигурна....в нета има доста инфо за животинки и бременност.

# 174
Mirama , не е чак толкова далеч Москва, само два часа и половина е полетът Wink То тук има квартали, до които се пътува по-дълго  Laughing Определено е много красив град, но още не мога да свикна с тези огромни мащаби   #Crazy
 Леле, момичета, вече сте почнали да пазарувате, аз изобщо не съм гледала тук за бебешки магазини, сайтове...май малко ме тресе суеверието, а всичко което имах за първото бебче остана в Бг и майка го продаде.
  И аз много налитам на кисело  Grinning Ама какво се случва после с храната няма да ви обяснявам  Sick Прабаба ми ми е казвала, че едно време така са познавали, че са бременни- като им стане блудкаво в устата и да им се яде много кисело  Wink 

# 175
Върнах се от прегледа. Бебето изглеждало супер, има си носна кост и 0.09 мм му е гънката на вратлето, сърчицето - 164. Показа ми различни негови части, не че разбрах много, краката и ръцете най-ясно различих. И пръстчетата на ръчичките се видяха, като увеличи. Било седнало по турски  Laughing Завъртя насам-натам и каза, че и прилича на момиче, но не иска да казва нищо категорично засега, сигурно другия път. Пусна ми да чуя сърцето  Heart Eyes Даде ми 10 снимки за таткото, защото вече цялата болница знае, че навсякъде идва с мен,  Laughing а тоя път не можа да излезе от офиса. Даже сестрата на регистратурата ме пита къде е  Crazy Само дето аз нищо не разбирам от тези снимки и малко на фантазия ще му разкажа  Laughing
Хемоглобинът ми е добре, 127, но пък се оказа, че имам бактерии в урината, не разбрах какви, но в понеделник - стерилна урина и после евентуално някакви хапчета съм щяла да пия. БХС резултатът ми ще е готов във вторник или сряда, но според лекарката - няма повод за притеснение.

# 176
Ео, супер, браво за прегледа. )
То на снимките наистина е кофти, аз изобщо не искам да ми вадят, защото няма смисъл.

Мисля да си пусна една стерилна урина, заради повишеното СУЕ. Но ще е в понеделник, да видя дали така резултата ще е по-добър.
Иначе всичко останало си ми е супер.

# 177
Еовин, браво за прегледа
радвам се че е минало добре
Мирама, по-добре повтори изследването, поне да знаеш със сигурност резултата

моля ви помагайте - дайте идея за подаръци от детската градина
нали децата като имат РД им подаряват нещо, какво да измислим
което да е до към 5-6 лв.
може отделно за момченцата и отделно за момиченцата

# 178
  • София/Варна
Anum, аз също съм с чувствителна и контрахираща матка. При мен е съчетание от нерви и вероятни сраствания от предишните 2 секцио. Също ми се налага да полежавам, но с две бесни хлапета наоколо се случва малко трудно.
От това, което сподели, малко ме притесни, че пиеш сироп от бял равнец, който по принцип в по-високи дози се счита за маточен стимулант и не се препоръчва да се приема по време на бременност.

Mirama, на кой модел на Куини си се спряла?

# 179
  • Пловдив
karityyy, аз пиех Прегнакеир, но от тези.
За сега съм на феро-фолгама, спряха ми е фолиевата (съдържала се в таблетките).
С предната бр4еменност и аз витамини не съм пила, но тогава бременеех пролетта и лятото и плодове - бол... сега ще видим как ще съм, но най-вероятно ще пия, че и кърменето си оказва влияние и организма отслабва Rolling Eyes

За апетита - аз само на зелено налитам - марули, зеле, авокадо, броколи... И всичко това в промишлени количества Mr. Green
И плодове ми се хапват доста по-често... Като видя дребния да ръфа и аз си взимам Whistling

basten, има едни колички в Джъмбо - по 2 лева бяха мисля - това за момчетата... За момиченцата може по някоя гъзарска фибичка или шнолка newsm78
Или пак от Джъмбо - има едни... абе не знам как се казват... ще снимам и ще кача снимката после... За оцветяване и вътре са си и боичките... Различни размери са - цените започват от левче...

edit: снимките
Скрит текст:
този размер бяха около 3 лева Peace Имаше най-различни картинки, поне тук в нашето Джъмбо
[/color]

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 14:10 от sweet_maniche

Общи условия

Активация на акаунт