Априлки 2013 - тема 6

• 23 309
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia, Bulgaria
 Wink здравейте, привет и от мен Simple Smile

# 466
 Mr. Green Таткото му се иска момче, свекървата иска момиче въобще Grinning Ама в крайна сметка каквото дойде все ще си е наше  Mr. Green Моето "майчинско" усещане е за момче ама има време до края Simple Smile

# 467
Само да кажа, мацки, в 13-а седмица се разбира полът с 90% точност (тъкмо от БХС в Майчин дом се връщам).
Разкажи, моляте, по-подробно как мина, какво, защо?
Ходила съм, но преди 5г.
Чудя се другата или по-другата седмица да ходя на БХС.
Сега съм в 11 седмица, според лекарката.
Аз искам момиче, таткото и синковеца момче, да видим Шефа горе, коя поръчка е изпълнил hahahaпредният път уважи желанията на таткото, редно е, поне веднъж моите Wink

# 468
Ани27, отидох сутринта преди работа, към 08:30 ч.
Първо минаваш през регистратура, после аз отидох да чакам за ехограф, но можеш и с предварително направен ехографски преглед да отидеш направо за бхс. Всичко общо ми струваше 65 лева. Всички по администрациите са супер мили, учтиви и обяснителни. След ехографа (отнема 5 мин) отиваш, плащаш си и те пращат да ти вземат кръв в 231 каб.

Резултатите ще са готови след 4 дни. Аз поисках по интернет да си ги получа и така.

На ехографа ме питаха искате ли да знаете пола, аз казах "Ама толкова рано вижда ли се? Искам, разбира се!" и ми казаха, че на 90% е момиче и си се вижда ясно Simple Smile

И така. Ох, момичета, място не си намирам, а не искам да казвам на никого, защото по телефон не е същото Simple Smile

# 469
Само да кажа, мацки, в 13-а седмица се разбира полът с 90% точност (тъкмо от БХС в Майчин дом се връщам).
Разкажи, моляте, по-подробно как мина, какво, защо?
Ходила съм, но преди 5г.
Чудя се другата или по-другата седмица да ходя на БХС.
Сега съм в 11 седмица, според лекарката.
Аз искам момиче, таткото и синковеца момче, да видим Шефа горе, коя поръчка е изпълнил hahahaпредният път уважи желанията на таткото, редно е, поне веднъж моите Wink
И аз се надявам този път Шефа отгоре да е решил да изпълни моето желание! Grinning

# 470
при БХС се вижда,но при обикновена ехография дали...Аз се отказах от БХС,а ФМ май по-нататък...

# 471
Ей, значи малко остана. В понеделник съм на преглед, дано дадат предположение за пола. И аз и мъжа ми имаме нагласа за момиче, но каквото такова - няма да го върнем. Майка ми вика, момиче да е, пък каквото да е Simple Smile)

# 472
Аз не видях никаква разлика в ехографията спрямо обикновен преглед - гледа те през корема, и гледа на екрана. Само толкова.

Така че няма, според мен, разлика дали те гледа н а ехограф за БХС, или просто те гледа на ехограф Simple Smile

# 473
ani27, дадоха ми час, да, за ноември. Всичко беше свободно, така че си избрах.
Звъни пак, зависи коя сестра на регистратурата си улучила. ) Има някой доста нелюбезни.

vencislavka, аз вече си взех комплект шишета на Авент, излязоха ми 36лв. ) 4шишета, 1биберон и четка за почистване (стартовия комплект който е).

Сдобих се и с количка, на страхотна цена. )
http://reviews.mamasandpapas.com/4006/185770800/reviews.htm
Струва 300паунда, аз ще я взема за 120. )
Само се чудя дали да си купувам кош за новородено, или не, защото тя е без такъв.

# 474
  • София
Аз не видях никаква разлика в ехографията спрямо обикновен преглед - гледа те през корема, и гледа на екрана. Само толкова.

Така че няма, според мен, разлика дали те гледа н а ехограф за БХС, или просто те гледа на ехограф Simple Smile

+1  newsm10

# 475
Най-накрая си записах час за ФМ при доц. Димитрова, за 20ти ноември. ))))

dghigova, за ибей важи същото, карта Виза, регистрация в пей пал и в ибей. За който има желание, направо ще му пиша на лични, че да не спамим темата тук. )))) или във фейсбук.

Да,Mirama аз определено имам желание ,защото нещата които си качвала до сега (имам предвид дрешките) ужасно много ми харесват.Ако не те затруднявам и когато имаш свободно време ми пиши на лични за по-подробна информация.Само да спомена ,че картата ми е  Visa Electron.

# 476
dghigova, с Визата става, няма проблем, аз ползвам такава на ПИБ.

Сега изчезвам при докторицата да ми види изследванията, после като се прибера ще пиша. )

# 477
Mirama Количката е разкошна , много , ама много ми харесва и цената е отличан! Браво!

# 478
здравейте от мен, сега се прибирам от гости при мама и тате и реших да се включа докато не съм ви загубила. нямам време да ви изчета дано не съм пропуснала нещо важно. само да вметна вече термина ми е на 02.04 (дори избързва с 2-3 дни та може да е и мартенче) ако може Мирама да го промени на 1 стр.

# 479
  • Sofia, Bulgaria

На ехографа ме питаха искате ли да знаете пола, аз казах "Ама толкова рано вижда ли се? Искам, разбира се!" и ми казаха, че на 90% е момиче и си се вижда ясно Simple Smile

В коя седмица си? Еххх, как искам и аз да чуя същото  Mr. Green

Аз поръчвам от asda.com/george/ за малкия и съм много доволна! Всичко им е хубаво и има и оферти от по 3-5-7 неща около 40лв.(бодита, пижамки...). Освен това са памук и много удобни. Сега гледам сайта на Next, там има много интересни неща, които много ме кефят, но идват скъпи...Е няма да поръчвам всеки ден, само веднъж-дваж  Laughing На мъжа ми му става тясно вече вкъщи, но когато става дума за бебо, не мога да се сдържам  Mr. Green

Утре имам час и се записваме с бебо на Ж.К.Simple Smile Ще пуснем и някои изследвания.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт