Априлки 2013 - тема 6

• 23 294
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Бръм, аз мислех, че съм в 12-та, те казаха, че съм в 13-та и 4 дни Simple Smile

# 481
Мирама, няма да ти трябва зимен кош според мен. И аз търся вариант без зимен кош, все пак става въпрос за около Май месец.
Кой доставчик ползваш ти за ebay?

# 482
Mirama, за същите шишета говоря и аз Simple Smile твоите от ибей ли са?

# 483
  Ох, момичета като ви чета ме хваща срам- аз още нищо не съм купила, а и ме е шубе още  Embarassed По принцип не съм суеверна, обаче ...нещо се излагам май  bash
  В петък ще ми пускат кръв, урина, цитонамазка и на БХС ще ходя. На ранна ФМ ще ходя другата седмица. Нямам търпение да видя вече, че всичко е наред.... Praynig Ще мога с чисто сърце да се развихря с кредитните карти  Mr. Green

# 484
Най-накрая си записах час за ФМ при доц. Димитрова, за 20ти ноември. ))))  
И аз съм на ФМ на 20ти ноември, но при д-р Марков, после ще споделяме как е минало.  Hug
Вече нямам търпение да видя буболечката и то по-голяма.  Heart Eyes

# 485
и аз нищо не съм купувала и честно казано не ми се занимава още...не ме е прихванала още еуфорията...
от сина ми имам стерилизатор и помпа,както и мноооого шишета.Имам и много дрешки за момче,част от които са унисекс,в случай ,че е момиче.Но реално ако е женско ще трябва да сменяме целия гардероб....

# 486
...в 13-а седмица се разбира полът с 90% точност (тъкмо от БХС в Майчин дом се връщам).
Когато отидох на БХС..  ми казаха, че още не се знае какъв е пола на бебчо, а бях в 12г.с.+6дни.  Rolling Eyes
А гинеколожката ми на най-обикновен ехограф ми даде 70% вероятност да е момче.  Laughing
Преди да забременея... винаги съм си казвала, че ще е страхотно, ако имам дъщеря, НО след като разбрах,че съм бременна... бях убедена, че ще е момче. А дали ще бъде така - след месец ще се разбере!  Heart Eyes

# 487
здравейте, бързо пишете бе мадами, не мога да ви прочета
особено като имам работа  Joy

днес АГ ми видя резултатите от изследванията и всичко е ОК
само че имам гъбички, голяма чуденка откъде са се появили, не чувствам нищо различно
изписа ми някакви свещички, но ще ги почна след 15 г.с така ми каза, за по-сигурно
на вас случвало ли се е?

на консултация съм чак на 24.10 - и нямам търпение вече Wink

# 488
Днес ме хвана кулинарната муза и направих 80 курабийки!  Laughing
Жалко, че не мога да кача снимки, та да ви почерпя виртуално.  Mr. Green

# 489
Мирама, честита количка. За тази цена нова ли я взе или втора ръка? Аз също заглеждах тази, както и модел Сола, също и Сosatto Cabi - още не съм избрала, каквото намеря на изгодна цена. Но мисля след нова година да почна да пазарувам, няма отсега къде да държа покупки.

# 490
Аз пък днес като разбрах пола на точката, и бях не на себе си от радост, направих глупостта да се похваля на майка си, която осра всичко, обаждайки се на свекитата, пък те се обадили с честитки на любимия.  ooooh!

Пък аз толкова се стисках да не му се обадя, исках да му кажа лично и очи в очи довечера след работа като се видим...

И сега ми развалиха цялото тържество и изненада. Бясна съм и съм на прага да се разрева.

Cry

# 491
  • София
Момичета прибрах се от АГ-то бях да ми види резултата от стерилната урина ( който вчера си взех ). Каза, че това е нереално да имам Ешерихия коли и микробното число да ми е по малко от 10.5
Каза, че правилно съм направила, че съм си пуснала отново стерилна урина. Ако и при нея се появят пак Ешерихия коли ще трябва да пия антибиотик.
Но ме успокои, че при бременните често се получава да се появят тъй като организма отслабва и е податлив на бактерии.

Оххх и аз вече започнах да гледам за дрешки, колички.....а има време, но съм сигурна, че така бързо ще се изтърколи, че просто няма да разберем. А и като гледам някои сме с по напреднали седмици от предишни прегледи.... Hug Hug Hug Hug Hug

# 492
Мъжът ми ще разбере за пола на бебчо... наравно с мен, защото идва на всеки преглед, такъв час си избирам, за да може да дойде преди работа.  Heart Eyes Той е убеден, че е момиче, а аз си мисля, че е момче.  Laughing Като първо бебе - нямам претенции, но бих се радвала да си имам по едно от двете.  Mr. Green

# 493
На мен това щастие да го споделя с него ми беше откраднато. Правя трагедии от нищото, но всъщност съм бясна, ядосана и ужасно тъжна.

# 494
Basten, и аз съм с гъбички имах много течение иначе други симптоми не.Вчера ми беше последното кошмарно хапче изписаха ми канестен за слагане и мазане.Към средата на месеца ще видим резултата само нз как ще ми взима микробиология Simple Smile каквато съм ..А днес на моменти получавам остра болка много ниско долу Sad дано не е сериозно ще видя до утре как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт