Априлки 2013 - тема 6

• 23 278
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Момичета , доктора който ми следи бременността , каза че е рано да излизам още в болнични, но от 2 седмици нещо се чувствам след 14ч. доста уморена , постоянно ми е топло , гади ми се , задушно ми е ...... Работата не ми е тежка работя на бюро и компютър , но все пак , се чудя на 15.10 съм на консултация дали да не му кажа за болнични , въпреки че по рано от средата на другия месец не мога да взе не дай Боже , защото детенцето което ще ме замества трябва да го обуча. Ох , незнам! Иначе шефа ми няма проблем, каза когато искам да отсъствам , но аз съм малко работохолик и само работата ми е в глава!

# 496
На мен това щастие да го споделя с него ми беше откраднато. Правя трагедии от нищото, но всъщност съм бясна, ядосана и ужасно тъжна.
beginner_mamma, не се ядосвай за такива неща!  Hug
Напълно те разбирам (,а и хормоните ни избиват, при мен е така), искала си да го изненадаш, но ще има тепърва толкова много изненади, не се притеснявай.  Hug
Аз затова съм решила да казвам всичко.. първо на таткото, а едва след това на останалите.  Twisted Evil Laughing

# 497
beginner_mamma Не се ядосвай , но и аз бих побесняла! Сега една голяма обица на ухото и пазиш тайна , до казването на таткото , след това на всички останали!

# 498
....и аз бих побесняла! Сега една голяма обица на ухото и пазиш тайна , до казването на таткото , след това на всички останали!
+1  Peace

# 499
Alexiana, количката е от ибей, но е нова. Купувана е нова, но не е ползвана (поне така пише, надявам се да може да се вярва на продавача). То ще си проличи като пратя зълва ми да отидат да я вземат. )

За коша, с първото не съм ползвала, та се чудя сега за какво съм се напънала за второто. ))))

Шишета и аз имам от щерката, но първо се захабяват колкото и да се стерилизират и поддържат и после тази пластмаса старее. Не бих ползвала стари шишета.

# 500
Mirama, ти май наистина ще ни запалиш да пазаруваме от рано по интернет (поне мен ме запали със сигурност)
толкова старателно разглеждам и записвам, че не мога да повярвам на себе си
понеже пазаруването от чужди сайтове ми е непознато, питам колежката и така ще видим
дали ще се престраша да поръчвам
и теб ще питам, ако нямаш против да те занимавам Hug

beginner_mamma
, не се ядосвай, знам че сега се чувстваш много тъжна, но се успокой. Занапред ще има още много поводи да го изненадваш Hug

# 501
Благодаря, момичета. Не сдържах гнева си и написах ужасно ядосан, лош мейл на мама. Предполагам, сега известно време хич няма да общуваме.

Сигурно не съм права да й се ядосвам толкова, но не мога да се сдържа.   Sad

# 502
Незнам според мен с право си избухнала те най-добре трябва да знаят че сама искаш да кажеш на мъжа си и  на скекърва си....А за лошия майл ще и мине  Simple Smile Коя майка може да се сърди дълго  Simple Smile Hug Hug

# 503
Момичета вижте тази количка,мисля ,е за цената си е супер

# 504
Момичета вижте тази количка,мисля ,е за цената си е супер

Не те съветвам на покупка.
Ако си обърнала внимание марката е никому неизвестна, най-вероятно е Полска, Унгарска, или нещо подобно.
Да, цената е супер за толкова много неща, но бих заложила на нещо по-сигурно и известно като производител.

# 505
Здравейте от мен.Днес предиобеда поработих и после му дръпнах един сън....добре поспах,докато комшията не започна да прави ремонт в 2ч #2gunfire #Cussing out.Сега хапнах и съм по-добре PartyСлед малко пак ще поработя и отивам за детенце.До после  bouquet

# 506
Ето тук също има хубави на горе- долу добри цени.
Скрит текст:

# 507
Не сдържах гнева си и написах ужасно ядосан, лош мейл на мама. Предполагам, сега известно време хич няма да общуваме.
Убедена съм, че майка ти ще прояви разбиране!  Hug
В тези 9 месеца... всички трябва да са по-търпеливи спрямо нас.  Laughing
Наистина те разбирам, защото в последно време съм свръх емоционална - казвам си всичко, което ми е на душата без хич да се замислям, а преди не бях такава. Сега ядоса ли ме някой и.... горко му!!!  Twisted Evil
Ох, все си повтарям: "И това ще мине"!!!  Laughing

# 508
Ето тук също има хубави на горе- долу добри цени.
Скрит текст:

да, тук има интересни модели на много добри цени Simple Smile
да гледам мамите, които ще купуват количка
аз сигурно ще остана със старата от баткото (поне засега съм на това мнение) Hug

# 509
здравейте ! мн сте бъбриви ,а аз от кога не съм писала само ви чета ли чета и не мога да ви изчета Laughing При мен всичко е наред в края на седмицата съм на преглед и приятеля ми иска пак да дойде Laughing (сигурно в Люлин Мед ще отида и там ще ми следят бременността,стига да работят по ЗК  ) Гаденето намаля но за сметка на това всяка сутрин съм с главоболие   Flutter ама хубавите неща искат жертви а аз все пак карам доста лека бременност според близките ми  Wink !Суеверна съм и относно купуването ще чакам още (въпреки че от любопитство влязох онзи ден в един бебешки магазин и щях да се пръсна от вълнение,разглеждах и ми беше мн приятно но продавачката ме изгледа малко странно и аз си тръгнах Embarassed  Joy  Лек ден момичета !!!

Общи условия

Активация на акаунт