Априлки 2013 - тема 6

• 23 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
сигурно в Люлин Мед ще отида и там ще ми следят бременността,стига да работят по ЗК
Доколкото знам... не работят по ЗК, но може и да греша.  Peace

И аз не съм купувала нищо за бебето, в началото имах огромно желание, но с таткото решихме да оставим тези неща за по-нататък, но не от суеверие.  Laughing
Поне да разберем пола....  Mr. Green

Довечера ще отида до Мол Сердика и ще видя на живо безшевните сутиени BRAVO,
много много се надявам да ми харесат и да са ми удобни, офертата е страхотна.

# 511
  • Sofia, Bulgaria
сигурно в Люлин Мед ще отида и там ще ми следят бременността,стига да работят по ЗК
Доколкото знам... не работят по ЗК, но може и да греша.  Peace

Работят по З.К. Аз ходих на преглед миналата седмица и утре имам час да се запиша вече на Ж.К.  Peace

# 512
Аз явно съм от нетърпеливите. )
И с предишната бременност по това време започнах да пазарувам. А и така разходите не се струпват на куп, което също е добре. )

# 513
Момичета , доктора който ми следи бременността , каза че е рано да излизам още в болнични, но от 2 седмици нещо се чувствам след 14ч. доста уморена , постоянно ми е топло , гади ми се , задушно ми е ...... Работата не ми е тежка работя на бюро и компютър , но все пак , се чудя на 15.10 съм на консултация дали да не му кажа за болнични , въпреки че по рано от средата на другия месец не мога да взе не дай Боже , защото детенцето което ще ме замества трябва да го обуча. Ох , незнам! Иначе шефа ми няма проблем, каза когато искам да отсъствам , но аз съм малко работохолик и само работата ми е в глава!
Въобще не ти е рано, лекаря нещо те лъже.
Аз се водя в 10 г.с. и вчера ми дадоха болничен за един месец. С предната бременност имах 2 дни разлика в термин, и бях в болнични още от средата на септемри.
Лекарят те размотава нещо Whistling

# 514
 newsm46 newsm46 Sleeping smile3524  sleepuu kaffeetrmker_2 morning yahoo_49 smile3551 Охх едвам си държа очите отворени, май ще си легна да поспя като бебетата следобеден сън. До един университет отидох и ми се изпари енергията, а как ще я карам по цял ден не знам  Laughing Май се разболявам..нещо ме дращи гърлото.
Честито момиченце на бегинер мама

# 515
Забравих да спомена, че на 20ти този месец, почти сигурно ще влизам в болницата за серклаж. Та тогава ще разберем пола на бебето. ) Мислех да отида в частната клиника на 15ти, но няма смисъл да дам 35лв, все ще изчакам още 5дена. ))))

# 516
Привет,  preggo preggo

KayRenn   Hug благодаря за отговора   bouquet

maminka23 тук бебета и малки деца пътуват без билети/карти. Мисля че на възраст над 3 години пътуват с някакъв билет, а учениците имат карти но не знам точно колко доплащат с тези карти. Може и да не ми е точна информацията т.к. не ми се налага да ползвам градски транспорт.

˙·٠• АлЕкС •٠·˙   при мен никога не е било сутрешно гадене  Twisted Evil при мен е денонощно  Twisted Evil Twisted Evil и нямам надежда скоро да изчезне  Tired

За покупките - аз още чакам да се види пол и тогава  smile3508
Да споделя малко опит  Mr. Green дрешки които не се разкопчават напълно ми късаха нервите и общо взето повечето не успях да ги облека на бебока. Този път ще купувам само с копчета така че да се разкопчава всичко  Whistling

За шишетата и помпата - аз знам че е хубаво да са нови.  Peace

# 517
Някой може ли да ми каже безшевния сутиен BRAVO от каква материя е???  Rolling Eyes
Мислех да отида да го видя на живо, но ми е далече и се чудя дали си струва да ходя.
Доколкото знам.. сутиените за бременни трябва да са от чист памук.

# 518
Yuliya2013, на мен ми бяха удобни гащеризончетата, които се разкопчават от пред, не и към крачолите. Като му хванеш цаката е супер лесно.
Камизолки пък изобщо не съм ползвала, ужасно изобретение е това. ) Но пък имах много бодита с къс ръкав.
И аз чакам да видя пола, ако е момиче, нищо повече няма да купувам защото имам купища дрехи от Калина. По-нататък вече като се роди и видя как върви с размерите, тогава. Защото тя си беше есенно-зимно бебе, а сега това ще е пролетно. )

# 519
За дрешките аз така и не успях да се преборя с повечето модели  #Cussing out #Cussing out Реших че няма да си късам нервите и ползвах само такъв модел:
http://imagethumbnails.milo.com/029/762/566/trimmed/29762076_26730566_trimmed.jpg
Моето беше зимно бебе и сега не знам дали ще са подходящи за първите месеци  newsm78 но ще го мисля има време да разглеждам  Heart Eyes

# 520
  • София
http://www.ebay.co.uk/itm/Bebe-Confort-Loola-Red-3-in-1-/2308522 … f5c#ht_500wt_1288

Тази ми допада и до колкото прочетох и виждам има всичко. Но така на снимките не се вижда дали има дефекти или драскотини.

# 521

Гледах я на живо. Не ми хареса. Прекалено малки са и колелетата за нашите условия.
Дори празна, трудно се изправя на задни колела, а натоварена с бебе и багаж, съвсем ще е зор.

Yuliya2013, и аз за такива говорех, но с копчета или до крачетата, или само към едното краче.
Защо да не са подходящи, то април месец хич не е особено топъл. За първия месец ще са си ок. )

# 522
Аз да похваля таткото, че месец след като разбра, че съм бременна... се отказа от пушенето!  smile3501
Направо му се възхищавам, защото винаги е бил с цигара в ръка.
Аз нито пуша, нито пия.....  newsm08 Но нямам воля да откажа шоколада!  newsm48

# 523
Аз да похваля таткото, че месец след като разбра, че съм бременна... се отказа от пушенето!  smile3501
Направо му се възхищавам, защото винаги е бил с цигара в ръка.
Аз нито пуша, нито пия.....  newsm08

Браво. ))) Моя само обясняваше в началото как ще ги спира. ) Ама хич и не се надявам.

# 524
  • София

Гледах я на живо. Не ми хареса. Прекалено малки са и колелетата за нашите условия.
Дори празна, трудно се изправя на задни колела, а натоварена с бебе и багаж, съвсем ще е зор.

Мерси Simple Smile Значи ще се насоча към друга, а и то явно ще трябва първо да ги разгледам на живо и след това да поръчаме от нет-а.

Общи условия

Активация на акаунт