Априлки 2013 - тема 6

• 23 184
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Мъниче, 40 минути, завидях ти, мен все по 5 ме гледат  Joy
Я кажете момичетата, които сте раждали вече, от тук нататък през корема ли ще ни гледат или има и още вагинално. Не че ми пречи, ама таткото се опули яко, като ми сложи ехографа докторката  Laughing Та да не го притеснявам следващите пъти  Laughing
ами по- принцип би трябвало вече да те гледат отгоре на корема
с вагиналния се вижда по-точно, когато плода е в началните седмици
може би следващия път няма да се изненада мъжо Joy

# 76
Хей за главоболието исках поне едно мнение. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Я си успокойте хормоните! Никой не му се слушат скандали и аз чета само което ме интересува.
Като чета как са ви минали прегледите на всички и така ви се радвам, че нещата са наред. Вкарваме си филма от много малко, което е напълно нормално де...

# 77
  • Варна
Мъниче, 40 минути, завидях ти, мен все по 5 ме гледат  Joy
Я кажете момичетата, които сте раждали вече, от тук нататък през корема ли ще ни гледат или има и още вагинално. Не че ми пречи, ама таткото се опули яко, като ми сложи ехографа докторката  Laughing Та да не го притеснявам следващите пъти  Laughing

И мен това ме интересува, че единия път дойде с мен, но се бяхме разбрали, че ако ме гледат вагинално няма да влиза и така и стана. Той никак не обича  лекари, процедури, даже като го знам, като си слагам Утрогестана го предупреждавам да не гледа.
Не ми се иска като правим секс да се сеща как ми вкарват ехографа, а съм сигурна, че ако дойде и види поне в началото ще се сеща. Мъжка му работа Whistling

П.С Аз съм от тези, които глава ги боли веднъж на година... не знам наистина може да е от кръвно?от ниско също- тази година ме боля първия ден като спрях с кафето, значи и от ниско и от високо боли, може да е от очите?Защо не пробваш една отпускаща баня. Който е по-компетентен за билки или друго алтернативно лечение, да каже.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 17:00 от yara

# 78
  • Пловдив
Аз не давам с вагинален - не мие  комфортно, ама изобщо Mr. Green
Слава Богу, лекарката ми се съобразява Simple Smile

40 минути ме гледа, защото нямаше други хора след мен, та си поприказвахме надълго и широко, направихме куп снимки на бебока и така Simple Smile Иначе ме гледа около 10-15 Peace

Аз Ви оставям, че отивам да си прибирам зверчета от яслата

Шаварче, мен глава не ме боли...мъжа ми казва, че то няма никой вътре, какво да очаквам да ме боли Whistling hahaha съжалявам, но не мога да помогна newsm78
...а възможно ли е да от високо кръвно? newsm78

# 79
Еовин, по принцип след 12гс вече гледат през корема  Simple Smile
Шаварче, не съм имала нетърпимо главоболие (пу-пу), затова нищо не мога да кажа по въпроса  Rolling Eyes  Обаче знам, че аналгин не е добра идея.

# 80
Мен и мен днес ме боли много глава, но предполагам, че е от хремата. И аз се надявах някой да може да каже нещо на Шаварче, за да се възползвам, обаче явно не знаем. Аз ще питам днес в аптеката, но сигурно е различно да е от хрема и да е от нещо друго. Но ще кажа все пак какво са ми казали  Peace
Мерси за обяснението  Hug Той не си го мисли, като правим секс  Joy Laughing

# 81
Имам главоболие, а причината е: нисък хемоглобин.
Днес започнах борба.. крайна цел - да го оставя на сегашното ниво (114) или да го доближа още малко до нормата (над 120).
Рецептата е: мед + орехи + коприва (стрити сухи листа) + лимон!
Днес приех 1 ч.л - сутринта и на обяд. Вечерта също ще си взема.
Мога да кажа, че днес се чувствам по-добре.
След месец съм на изследвания и ще видя дали има резултат.
От главоболие до главоболие си има разлика.  Peace

# 82
Хей за главоболието исках поне едно мнение. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Я си успокойте хормоните! Никой не му се слушат скандали и аз чета само което ме интересува.
Като чета как са ви минали прегледите на всички и така ви се радвам, че нещата са наред. Вкарваме си филма от много малко, което е напълно нормално де...

Най-добре се консултирай с лекар...защото и да има други мами с подобен проблем знаеш,че всеки организъм е различен и че при всеки човек източникът на болка е различен.
P.S.Може да имаш проблеми с кръвното и от там да е главоболието. newsm12

# 83
Шаварче, консултирай се с лекар, ако главоболието е постоянно. Понякога причината за него може да е по-сериозна.
Обикновено се дължи на хормонални проблеми и се препоръчва да се излиза на въздух, да се слага студен компрес на главата, в стаята да е тихо и затъмнено.
Често при бременни в 1ви и 2ри триместър се наблюдава главоболие, а понякога може да се стигне и до мигрена и обострянето и.
Добър хранителен и двигателен режим и евентуално откриване източника на причиняването му. Това може да е храна, някаква миризма и др. подобни.

Хмм, какво ви притеснява във вагиналния ехограф точно? Реакцията на мъжете ли? Нищо им няма, освен ако не се чувстват "застрашени" от ехографа и да го възприемат като...."изневяра". )))
Аз лично го предпочитам, защото дава по-добър образ на бебока.

# 84
всеки организъм е различен и че при всеки човек източникът на болка е различен.
Подкрепям!  Hug

# 85
Ау, ау, на мен небременна ми беше 116 хемоглобинът, как ще ме кастрят утре, не ми се мисли.
Коприва от къде се взима, не съм виждала в магазин?

# 86
Аз след малко отивам да си взема изследванията, да видя какво е положението.
Имам някакво предчувствие, че....няма да са особени добри, но ще видим.

Щерката като беше в кувиоз и ходихме по 3пъти в неонатологията, докторите там голям зор даваха да ме изследват за анемия. ) Изглеждала съм била много бледа и прозрачна. Виках си на акъла, ами и вашите деца да са в кувиоз и да не знаеш кога ще излязат от там....и вие ще сте бледи.

# 87
  • Варна

Хмм, какво ви притеснява във вагиналния ехограф точно? Реакцията на мъжете ли? Нищо им няма, освен ако не се чувстват "застрашени" от ехографа и да го възприемат като...."изневяра". )))
Аз лично го предпочитам, защото дава по-добър образ на бебока.

Мен не ме притеснява, но ми се иска да дойде и той един път да го види, говорили сме и на него няма да му е приятно, затова не го и карам.
В момента за него е още много нереално, даже вчера бях с една впита бяла риза и той изненадано каза "ама така ти личи". Та искам да почувства не само, че всичко е истинско, но че и той е част от това малко същество.

# 88
записче....нямам време да пиша,а чета по диагонал:)

Иначе съм ок,на доктор чак на 8ми,почти не ми е лошо вече,само вечер.Бях 2 дни на тийм билдинг в Гърция и стоически издържах пътя,игрите и забавленията.Е гледах с валжен поглед как всички пият и се къпят нощем в морето...ама един ден ще се върна в играта  Laughing

Като огладнея ми става лошо докато не хапна...вече си върнах 3те кг,които смъкнах от гаденето.Купих си малко бременски панталони,туника,анцунг и клин от ЛС Уаикики.Впрочем видях в Саита на HM страхотни бременски палта.

Вечер обаче ми е малко отпаднало и нищо не ми се пипа.

# 89
Благодаря мами.
Главоболието е всеки ден, миризмите ме убиваха и без да съм бременна, но предимно на парфюм и цигари, сега е същото.
Кръвното ми е ниско принципно и не се е повлияло от бременността. изследванията от преди 2 седмици са ми страхотни бях малко до долна граница на хемоглобина но съм в норма.
Пия много добри витамини с фолиевата киселина.
И нямам никакви оплаквания освен главоболието.
Гаденето спря-само от миризми се активира.
В понеделник съм на доктор ще го мъча, че да не е някоя мигрена.
maminka23  тази рецепта от къде я разбра. Коприва за желязо, орехи за магнезии. Ако ядеш суров спанак пак същата работа тя е за повишаване на желязо демек хемоглобин.
Еовин във аптеките продават.

Общи условия

Активация на акаунт