Априлки 2013 - тема 6

• 23 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Малеее колко много сте изписали за кратко време Simple Smile какви са пък тези кавги за заглавия и  тем подобни...трябва да има римувано заглавие ли...не го казвам заядливо просто се информирам,защото отскоро ползвам сайта и не са ми ясни много неща.Пък това,че наистина има няколко мами,които са активни постоянно не мисля ,че е лошо и че се върти темата около тях...всеки в свободен да пише колкото и когато си иска...пък на другите никой не им е забранил да пишат(аз съм от тези,които пишат рядко,но когато съм писала винаги сте ми отговаряли...) искам да кажа,че е безсмислено да се вкарва излишно напрежение за такива дребни неща.   smile3534  love001

# 61
Сладката, не ти харесва заглавието на темата, не ти харесва съдържанието и не ти харесват хората, които пишат в темата  Joy
След като има теми, които са ти интересни, със заглавия, които ти допадат и хора, които пишат интересни неща, защо точно се мъчиш с тази тема  newsm78
Предлагам да предложиш хубаво заглавие, което да углави тази тема и след това да вземеш нещата в твои ръце - стани модератор и трий постовете, които не те интересуват, а после направо банни хората, които те дразнят (като Мирама)  Joy

# 62
Мирама ти си се хванала да правиш темата,имаше анкета,бяхме се разбрали едно римувано,едно не. Не мисля,че е трудно да измислиш заглавие. Аз няма да ти кажа какво да напишеш, защото ще го смениш когато някои е направил забележка..
Ada чета ви защото сте ми отчетна и понякои път какви щури идеи имате.
Ако съм искала да бъда модеРатор щях още от началото.

# 63
Някоя беше ми казала в предната тема, че има БХС в Токуда. Е, грешка - нямат. Единственото място в София е Майчин дом.
БХС има на няколко места в София, не само в Майчин дом!  Hug
В сайта на Токуда пише, че има, а дали наистина е така - това е друг въпрос.
Аз ходих на БХС в 1АГ "Св.София", в МЦ Марковс също го има това изследване.
Всички кръвни проби се обработват в Майчин дом.

# 64
Не се връзвайте  Peace
Всеки си има мнение и право да си го каже, но не мисля, че  е необходимо да се изписват хиляди теми със спорове!

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 16:21 от barbaletka

# 65
Малеее колко много сте изписали за кратко време Simple Smile какви са пък тези кавги за заглавия и  тем подобни...трябва да има римувано заглавие ли...не го казвам заядливо просто се информирам,защото отскоро ползвам сайта и не са ми ясни много неща.Пък това,че наистина има няколко мами,които са активни постоянно не мисля ,че е лошо и че се върти темата около тях...всеки в свободен да пише колкото и когато си иска...пък на другите никой не им е забранил да пишат(аз съм от тези,които пишат рядко,но когато съм писала винаги сте ми отговаряли...) искам да кажа,че е безсмислено да се вкарва излишно напрежение за такива дребни неща.   smile3534  love001
Нямх предвид,че някои мами са много активни- в това няма лошо. Друго имах впредвид,но както и да е

# 66
Мирама ти си се хванала да правиш темата,имаше анкета,бяхме се разбрали едно римувано,едно не. Не мисля,че е трудно да измислиш заглавие. Аз няма да ти кажа какво да напишеш, защото ще го смениш когато някои е направил забележка..

Нямам намерение да измислям каквито и да било рими. Теб хем не ти харесва нещо, хем ти се дава възможност да дадеш заглавие на темата, хем пак си недоволна. Съжалявам, но няма как да ти помогна като не знаеш какво искаш.

# 67
 Joy Joy Joy 
Точно това имах впредвид,че правиш това което на теб ти харесва,а не както сме се разбрали

# 68

абсолютно подкрепям... тъкмо пишех същото  Peace

# 69
Joy Joy Joy 
Точно това имах впредвид,че правиш това което на теб ти харесва,а не както сме се разбрали

А ти къде беше предишните 2 теми да въздадеш правосъдие?
Всеки един от темата вижда кога идва края и, и следва да се сети да предложи заглавие ако иска да има друго. Ти заглавие не даваш. Защо, след като искаш да е различно? Или беше по-важно да се направиш на интересна и да те забележат? Не мисля, че това е начина.

# 70
  • Пловдив
Ееее, голям проблем пустото заглавие...
Лично аз претенции нямам никакви - римувано или не... Ако 'щете и "безименна тема за 04.2013" я пишете - все ми е тая smile3532

Вярно, че сега на всички ни играят хормоните, ама за едно пусто заглавие да се караме newsm78 Стегнете се бе момичета Hug
Пък и със скоростта, с която се изписват темите - май малко са тези, които обръщат внимание на заглавието Whistling
...А да и аз съм може би от много пишещите ooooh! Whistling Ми на който му идват в повече постовете ми - не го карам да ги чете smile3534

Относно подхванатите теми - ми всеки си пише за това, за което го вълнува hahaha Примерно - надали някой го вълнува, че бях на преглед и видях дребусчо N2 Mr. Green
Ама аз пък си го споделям - мен ме вълнува Mr. Green
И в тази връзка - стоях 40 минути на ехографа newsm44 В началото бебчо спинкаше, но като се събуди - такива мятания и салта правеше, че АГ0то ми се спука от смях Simple Smile
За пол още е рано да каже, но аз не съм и настоявала - и предния път беше така Simple Smile Докато не беше на 100% сигурна си мълчеше Simple Smile

Аааааа и още нещо... С уговорката, обаче, че не целя да обидя или засегна никой!!!
Вместо да четем 2-3 страници с коментари от сорта на "запис" "цоп" и от рода - може да се използва бутончето "извести" (точно до това "отговори") Peace
пак казвам - не искам да засегна или обидя никой Hug

# 71
  • Sofia, Bulgaria
Ada чета ви защото сте ми отчетна и понякои път какви щури идеи имате.
Ако съм искала да бъда модеРатор щях още от началото.

smile3532 Ако такива са модераторите на БГ Мама, горко на целия форум! Явно някой днес го е ударил хормона. Тук не е кошче за душевни отпадъци, така че който не му харесваме, да напусне  Peace Така и двете страни ще сме доволни. Дадоха ти хората шанс да промениш темата като не ти харесва или го направи или да се спира до тук това словоизлияние.

Мирама, стягай се и да мислиш всеки месец рими! Какво е това, хората си дерат ризите  hahaha

# 72
Мъниче, 40 минути, завидях ти, мен все по 5 ме гледат  Joy
Я кажете момичетата, които сте раждали вече, от тук нататък през корема ли ще ни гледат или има и още вагинално. Не че ми пречи, ама таткото се опули яко, като ми сложи ехографа докторката  Laughing Та да не го притеснявам следващите пъти  Laughing

# 73

Мирама, стягай се и да мислиш всеки месец рими! Какво е това, хората си дерат ризите  hahaha

Joy Joy Joy Joy

# 74
...ама таткото се опули яко, като ми сложи ехографа докторката  Laughing Та да не го притеснявам следващите пъти  Laughing
Еовин, добре, че се включи с този коментар, за да ме развеселиш!  Joy
Нека да има повече усмивки в тази тема!  Hug

Аз за заглавие нямам никакви претенции, на мен е важно, че тази тема е факт и имам щастието да споделям с толкова прекрасни априлски майки.  Heart Eyes
Каквото и име да изберете за темата - подкрепям.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт