Априлки 2013 - тема 6

• 24 370
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
На мен рядко ми се случва, но ми се случва Sad Май ще хвана някоя книжка, отдавна не съм чела Wink, а по - късно ще ида да си прибера мъжа от офиса  Laughing  Laughing

# 286
Здравейте!
И на мен ми се налага да си полежа в нас понеже съм с контракции,лекарката много се чуди дали да ме остави в нас или в болница да ме прати...добре че реши да ме остави в нас,че иначе незнам как щях да си мисля другото детенце,мноого ми е мъчно че не мога много да съм с него и да си играем сега,но се надявам това положение бързо да се оправи.Той сега е с нашите на село за два дена,мъж ми си е командировка и аз съм съвсем сама и си откачам в нас....незнам и какво д си сготвя..как да го направя като не ми дават да ставам много.. Rolling Eyes
Това е за сега от мен..пак ще се включвам!
Браво Алекс,за ФМ.Ти май искаше да е момиченце,дано да е така.

# 287
Анна, dghigova, мен също ме притесняваше шийката, защото имам преди 2 години конизацио. Засега обаче всичко е чудесно. Докторката ми измери шийката 3,7 см, което е идеална стойност за жена с конизацио. Все пак ще има повече пазене и повече прегледи и дано си износя нормално до термин без серкаж. И аз мисля, че не е добре да се прави просто превантивно, както препоръчват някои доктори, а при необходимост.
Аз полека лека се престрашавам да казвам, че съм бременна на познати, ако стане въпрос на тема бебета - сега при познатите ми има бум на бебета, което е чудесно.
  И аз още не съм се престрашила да кажа на никого за бременността си именно заради това.Много се притеснявам.3,7 см шийка-ами,че това е идеално при положение,че нормалната дължина е около 4-5 см мисля.Дано всичко е нормално.

# 288
yara, много благодаря. И аз съм на същото мнение, че всичко се маха, което по принцип не трябва да е там. Добре, че докторът при когото ходя за сега изглежда много свестен. Защото ако семейството ми и аз разчитахме на  нашето джипи... щях да кажа, че поне за документи става да оформя, но и това не е така. Последният път и направленията ми оплеска. Да не говорим, че един път ми наговори такива страхотии за нейна приятелка, точно когато имах подобен проблем - после ми каза, че не трябвало да ми разказва такива неща... но пък на тема обувки е номер 1  Shocked
Добре, че пак сте навреме, защото най-важното е да сме живи и здрави!
KayRenn, благодаря ти още веднъж. Аз така си завъртях питането, че се чудя как хората ме разбраха изобщо. Това имах предвид, значи сериозен преглед може да се направи след кърменето, живот и здраве!
Момичета, още веднъж, много благодаря! Hug

# 289
Моят мъж реши,че днес ще каже на приятелите си,че ще става татко и отиде с тях на кафе. Аз правя торта, пера, готвя, чистя.... Днес имам повече енергия и нищо не ме боли. Довечера чакам свекървата да дойде на гости. Та добре,че днес ме е хванала хигията и ми се чисти и готви.  Grinning
Ако не е нетактично, мъжът ти българин ли е?
Интересно ми е. Как се чувстваш в Холандия? Знам, че са много студени и странни хора. На мъжът ми приятелат от детските години живее там, беше женен за холандка, новата му жена пак е холандка. Лятото бяхме на море с тях, ей, тази жена освен да ме попита аз и детето на колко сме години към друго интерес не прояви. Вярно, че езика е бариера, но това си е оправдание, нали си имахме преводач. Мъжът ми беше ходил преди 1-2 години на гости, въобще не му хареса. Сега ни канят всички, а той не иска и да чуе.
В понеделник съм на преглед и изследвания.
Дребният тръгва на частна детска градина от понеделник за половин ден. Ще походи пробно, ако боледува или не му харесва ще си остане в къщи.

# 290
Добро утро.Аз да се похваля,че снощи усетих първи ритничета от бебо.Бях забравила какво страхотно чувство е Heart Eyes

# 291
 Shocked Нямаше ме само 3 дни, а сте изписали толкова много  ooooh! Laughing Отивам да чета.

# 292
Честито на всички бъдещи мами и от мен. И аз да се запиша в темичката. Ние си чакаме радоста на 24.04.  Grinning  Grinning

# 293
Добро утро и от мен.
Аз съм леееко ядосана от сутринта.

ася20, хммм, не е ли малко раничко?. ) да не кажа доста. )))

# 294
Във фейсбук си имаме албумче с тумбаци Wink желащите - включвайте се Wink

за усещането на бебето- ритници е абсурдно да усещаме.. но е факт, че едно много слабо специфично усещане.. се усеща Simple Smile поне аз съм така

а теб мирама какво успя в тази прекрасна сутрин да те ядоса?
аз си лежа.. дара гледа филмче..мм днес трябва да се прибере от чужбините..  и мама ми се обади, че ще мине през нас да ни остави питки със сирене   Blush

# 295
Нищо не усещам аз, ни бебе, ни нещо специфично Thinking

# 296
Във фейсбук си имаме албумче с тумбаци Wink желащите - включвайте се Wink

Дай линк или поне как точно се казва групата във фейсбук ,мерс newsm47и предварително

# 297
Нищо не усещам аз, ни бебе, ни нещо специфично Thinking

Е то си определено доста рано. )
В 4ти, 4ти месец започва да се усеща по принцип, дори и при тези с 1во дете.

# 298
  • София
Да ви кажа аз нищо не съм усетила още ама има време...в 5 месец вече със сигурност ще започна да усещам движенията и.

# 299
Предния път усетих в 16та г.с. Сега усещам разни неща, но са по-скоро къркорещите ми черва (сори, че така се изразявам  Embarassed ), защото усещам около пъпа, а бебето все още е ниско долу. Иначе на последния прелед 100% го усетих, когато доктора беше натиснал корема, затото го виждах на ехото какво прави  Heart Eyes Преди 2 дни се случи веднъж да усетя нещо ниско в корема, но беше еднократно и не съм убедена какво.. Скоро ще започнем да си усещаме мъничетата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт