Априлки 2013 - тема 6

• 23 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
положението е ужас и отива на зле.....спирам да ги гледам временно,поне докато не хапна нещо  Laughing

# 406
Здравейте   bouquet   bouquet   bouquet

Чета ви от скоро и вече нямам търпение да се включа и аз в прекрасната тема Simple Smile Хубаво е, че има такова място, където може да споделяме и обменяме опит, вълнения и всичко свързано с това, което ни очаква.

Терминът ми е на 20 април, първа бременност Simple Smile

Първо ми се иска да ви споделя, че имах почти 2 кошмарни месеца (сигурна съм, не съм единствена), от гледна точка на това, че се чувствах страшно зле, всеки ден, по цял ден ми беше ужасно лошо, буквално нямах сили да стана от леглото... в един момент се появи и повръщане и картинката беше неописуема Simple Smile Simple Smile От няколко дни уж се чувствам по-добре като цяло и се надявам вече да нямам чак такива периоди.

Записах си час за ранната фетална морфология в МЦ Марковс, при д-р Диляна Атанасова- 11 октомври. Имате ли някакви отзиви за нея?

Също така исках да ви попитам... горе долу в коя седмица се пускат микробиология, цитонамазка (ПКК си правих преди няколко седмици, когато се чувствах най-зле и абсолютно всичко беше в норми)? Все още се колебая кой лекар да ми води бременността и за това не съм съвсем наясно.

Благодаря ви предварително и се извинявам за малко дългия пост  Simple Smile   bouquet  Hug

# 407
Мирама, и аз сега нямам особени ядове с гърдите, просто си нося сутиена по-отпуснат, но когато поръчах сутиените, много ме боляха - като слагам, като махам сутиен, със сутиен, без сутиен, всякак! И за това ги поръчах тези, уж били супер удобни...
Помежду другототоку що им звънях... имали проблем с доставката, до края на седмицата трябва да са при мен ?Simple Smile Дано си заслужава...
И да ви попитам, как сте с изморяването, при мен е зле положението

# 408
Ивиии, на мен ми ги пуснаха в 12г.с. всички изследвания. Просто тогава се записах на ЖК.
Като гледам и другите момичета се записват горе-долу по това време.

vvavv, дано да са удобни наистина. )
Аз нямам нито болки, нищо...но и предния път така беше.

А за спането, все още си спя по корем, но след месец, месец и нещо няма да ми е възможно. Е тогава вече ще подивея. )

# 409
vvavv аз вече по това време си мечтая за леглото Grinning хем нищо по-натоварващо не правя и си спя доста  Mr. Green

# 410
 Simple Smile Добре дошла:) Ти си с моята дата- 20 април ( нищо, че съм записана на 21-ви- то се измести с един ден)
събота и неделя бях адски изморена- а не бях правила нищо по-особено. Просто легнах на леглото и така почти цял ден.. нямах сила да си стоя на краката- сега вече съм добре. Даже откакто влязох в 11 седмица сякаш сутрешното гадене намаля наполовина. И изведнъж от вчера гладът ми за кисело изчезна  newsm78 даже нищо не ми се яде. Престраших се да се премеря и останах учудена, че съм с 1 и половина кг отгоре.. с това ядене очаквах поне 4-5 килограма  Laughing

# 411
Yara, честит рожден ден! Sunny:), честита годишнина!    Бъдете живи и здрави и на пролет да получите най-прекрасните подаръци  newsm51
  Пуша от дванадесет години, но обикновено по 2-3 цигари на ден, минавали са и дни без да се сетя за цигара. И при двете бременности ги спрях в момента, в който заподозрях, че съм бременна. Като родих до мен в стаята имаше едно момиче, което беше пушило през цялата бременност и имаше намерение да продължи и докато кърми. Бебчето й имаше проблем, не помня точно какъв и докторът за да я стресира донесе в нещо като кофи двете плаценти- моята и нейната. Нейната цялата в катранено черни полипи  ooooh! Докторът каза, че е заради пушенето и че всичко това е преминавало през плацентата без проблем  #Crazy Така че няма да запаля, колкото и да ми се иска, но реших да споделя мъката си  Mr. Green Кафенце си разтварям по мъничко в мляко, че ми е много ниско кръвното.
  Ако има някаква полза от цялото  Sick - четири килограма съм отслабнала  Flutter Надявам се обаче да започна да наддавам, че док ще ме нахока на прегледа  Wink От ден-два започнах да задържам някаква храна. Една от мамите беше писала, че е хапвала пастет- разрешен ли е на бременни ? Аз много обичам, но ми се струва, че не биваше да се яде  newsm78
  Коремът ми никакъв го няма, но за сметка на това гърдите ми са пораснали  Wink Те и без това са големички, усещам как накрая ще се превърна в дойна кравичка  Blush  hahaha
  Отивам да уча  Laughing Приятен ден и успешна седмица на всички   bouquet   

# 412
днес цял ден се опитвам да напиша два реда и все не стигам до никъде
имам много работа и тъкмо почна да пиша - и вие пускате нов коментар

гледам много нови мами има
добре дошли на всички и леко бременеене  bouquet

# 413
Мирама, с една мярка сутиен сме  Laughing
Не съм ги мерила, та не знам дали са пораснали, но просто другите ми ми станаха ужасно неудобни Confused

# 414
Мирама, с една мярка сутиен сме  Laughing
Не съм ги мерила, та не знам дали са пораснали, но просто другите ми ми станаха ужасно неудобни Confused

Хехе, напълно възможно. )
А като се сетя, че едно време бях с чашка В. ) Но в един момент изведнъж стигнах до D. )

# 415
vvavv аз вече по това време си мечтая за леглото Grinning хем нищо по-натоварващо не правя и си спя доста  Mr. Green
На мен единствения ми проблем е, че съм страшно отпаднала, докосна ли възглавницата и веднага заспивам, като пън! Нито ми се стои пред компютъра, нито ми се гледа телевизия, нито ми се излиза, нито ми се чете... Мога само да спя и да ям. Много се дразня на себе си! Надявам се, че това ми състояние ще изчезне, защото ще полудея така, мъжът ми едва ме изкарва на разходки, просто нямам енергия. Заспивам към 1 през нощта, събуждам се в 10 часа и през деня мога да спя минимум 2-3 часа. За мое "нещастие" се намира кой да ме събуди.  Laughing

# 416
Някой да знае лек за газове неска ще ме скъсат  #2gunfire

# 417
На мен единствения ми проблем е, че съм страшно отпаднала, докосна ли възглавницата и веднага заспивам, като пън! Нито ми се стои пред компютъра, нито ми се гледа телевизия, нито ми се излиза, нито ми се чете... Мога само да спя и да ям. Много се дразня на себе си! Надявам се, че това ми състояние ще изчезне, защото ще полудея така, мъжът ми едва ме изкарва на разходки, просто нямам енергия. Заспивам към 1 през нощта, събуждам се в 10 часа и през деня мога да спя минимум 2-3 часа. За мое "нещастие" се намира кой да ме събуди.  Laughing

и аз споделям същото сънливо поведение - много ми се спи
ама съм на работа, но като си отида вкъщи и лягам веднага....уфф и сега ми се спи

# 418
И на мен след обед ми се доспива, но като легна не винаги мога да заспя.
А щерката още от декември месец супер рядко ляга след обед.

Аз си снимах пристигналите покупки, но снимки ще кача във фейса, да не спамя повече тук. )
Сега мисля да се въздържам следващите 2седмици докато не видим какъв ще е пола на бебето.

# 419
беше писано на зад в темите, но не ми се търси, те се изписват със скоростта на светлината Wink
Каква беше цената на БХС в МД, заедно с ехографа.
Другата седмица смятам да ходя.
Бях днес на преглед и изследвания, лекарката ми е супер.
Всеки път ме гледа на ехограф, това ми е 3 преглед, 3 ехограф, бебето спеше Laughing По-голямо е с 1 седмица, както си и мислех/подозирам кога съм забременяла/, в 11 седмица съм, не в 10, както би трябвало.
 Лекарката ми обясни, че за термина и датата това нямало значение, по някакъв начин по нататък се израязвнявали нещата, след 36 седмица било ок да се ражда, 36 както се води класически.
Поисках си болничен, даде ми. И аз съм от поспаливите и все ми е лошо.
Изписа ми Биозин мама, купих си го и пия.

Относно сутиените, ще трябва да си купя скоро, гърдите ми са пораснали.
За пушенето, не пуша от почти 2г. Много лесно ги отказах последният път, за един час, ей така. Нямаше прощална цигара, настройване, както друг път. Не ми се е пушело от тогава, дори ужасно ме дразнят цигарите, не защото съм бременна принципно. Мъжът ми и той от 3 месеца на пуши, но дори в периодите, когато сме пушили, не сме си го позволявали никова вътре в къщи/само на терасата, без изключения/, в колите също не сме пушили.
Предишната бременност отказах цигарите, когато разбрах, но имаше периоди, които ми се пропушваше, признавам си, палила съм, в месеца по 1-2 цигари, но повече не.
Толкова са ми ужасни вече цигарите, и си се чудя на акъла, как съм пушила преди, че и пари съм давала да се тровя. Вмиристват ти се дрехите, къщата, абе всичко, така смърди......скоро се карах със съседката. излизаше от входа на блока, ние влизаме с дребния, а тя запалила цигара още вътре във входа, голям зор, да изчака няколко крачки Whistling Crossing Armsтова пушачите понякога могат да са супер досадни и несъобразителни.........е, то нали знаете, че няма и по-лошо от бивш пушач hahaha

Общи условия

Активация на акаунт