Априлки 2013 - тема 6

• 23 303
  • 738
  •   1
Отговори
# 450

Ще ви науча май повечето да пазарувате от ибей и английските сайтове. ) Разликата е просто огромна и в цени и качество.
Аз имам желание да се науча, но малко ми е сложно това с доставчиците.......ако ти се обяснява ще съм ти благодарна

# 451

Ще ви науча май повечето да пазарувате от ибей и английските сайтове. ) Разликата е просто огромна и в цени и качество.
Аз имам желание да се науча, но малко ми е сложно това с доставчиците.......ако ти се обяснява ще съм ти благодарна

Няма проблем за обясненията, има и няколко теми за различните сайтове, от които може да се пазарува.
Основното е, че трябва да имаш дебитна, или кредитна карта Виза Електрон, или Мастъркард.
Има сайтове, които не приемат БГ карти, но аз от тях не пазарувам, че става съвсем сложно.
Избираш си и един доставчик (аз сега смених този, който ползвах и съм много доволна). На повечето тарифата им е 1паунд на килограм, което е много добре, особено за леките дрешки. Ако си в София си получаваш нещата направо на място. Ако не, те изпращат с Еконт или Спиди.

# 452
 newsm10 newsm10

Аз също ще съм й мноооого благодарна ако обясни как точно става това с поръчките по epay.И само да вметна-ако решиш да ни поясниш-направи го като за супер начинаещи smile3521Никога не съм пазарувала по интернет и съвсем не ми е ясно.

# 453
Най-накрая си записах час за ФМ при доц. Димитрова, за 20ти ноември. ))))

dghigova, за ибей важи същото, карта Виза, регистрация в пей пал и в ибей. За който има желание, направо ще му пиша на лични, че да не спамим темата тук. )))) или във фейсбук.

# 454
  • София
Здравейтеееее,

Ходих да нося пак стерилна урина за изследване, но този път реших да отида да дам да ми я изследват там където аз искам ( в която лаборатория аз реша ), защото имам съмнение, че може да са ми объркали резултата. Тъй като до колкото четох Ешерихия Коли протича със симптоми, а при мен няма никой от тези, които са типични за нея. Освен само болката в кръста.
В петък ще са ми готови резултатите.
Но сега започна да ме мъчи сутрешно повръщане - позиви. Преди ми се появяваха към обяд, а сега от 2 дни сутрин като стана и  Sick Sick Sick мислех си че вече не трябва да ги имам тъй като съм в 4 месец, но явно няма да е така. При някоя от вас има ли го още това - позиви за повръщане сутрин?
Мирама и аз мисля, като теб някои неща да поръчам от Ибей, ама съм много неука и ще трябва малко да го разуча. На моя приятел му бях показала комплектчето ти за изписване и той много го хареса и каза, че щом е толкова пари да поръчаме и ние, но щом казваш, че има и други евтини неща ще разгледам и ще разуча как става поръчката.

# 455
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, аз вече от 4г. пазарувам основно от там и няколко други сайта.
Пазарувам предимно от частни продавачи (повечето са такива), но има и магазини.
Цената на подобен комплект е около 2-3-5паунда и с доставка около 2паунда.
Тук за същото нещо се дават минимум 35-40лв.

# 456
  • София
˙·٠• АлЕкС •٠·˙, аз вече от 4г. пазарувам основно от там и няколко други сайта.
Пазарувам предимно от частни продавачи (повечето са такива), но има и магазини.
Цената на подобен комплект е около 2-3-5паунда и с доставка около 2паунда.
Тук за същото нещо се дават минимум 35-40лв.

Даааа вчера с мама влезнахме в един магазин за детски дрешки исках да видя цените на компелктите за изписване - еми по малко от 35 лв. нямаше. А детските дрешки започваха от 28 лв. нагоре.

# 457
И аз като Mirama, смятам да пазарувам главно от сайтове. Сега гледах комплект шишета на Авент, които в Бг са 65 лв, с доставката от Амазон излизат 43 лв... залъгалки, уреди за кърма (или както там се наричат  Embarassed) , дрешки, буйки- всичко е в пъти по- евтино. Живот и здраве началото на април ще пуснем една ударна поръчка и сме готови  Peace

# 458

dghigova, за ибей важи същото, карта Виза, регистрация в пей пал и в ибей. За който има желание, направо ще му пиша на лични, че да не спамим темата тук. )))) или във фейсбук.

На мен пиши, благодаря.
Само регистрация в ибей нямам, с първите 2 условия съм ок.
Алекс , какво комплекти п0 35 лв, аз гледах някакви над 60-100лв Crazy

# 459
Само да кажа, мацки, в 13-а седмица се разбира полът с 90% точност (тъкмо от БХС в Майчин дом се връщам).

# 460

Във Фемина ли имаш предвид?
Питам защото преди 1-2 седмици звънях за час за края на октомври при доц. Димитрова, исках за ранната ФМ, казаха ми че е рано, да се обадя отново октомври.
Виждам, че на теб са ти дали час за ноември newsm78

# 461
Само да кажа, мацки, в 13-а седмица се разбира полът с 90% точност (тъкмо от БХС в Майчин дом се връщам).
Въх, значи ще имам 90 процента щерка. А все си го представях момче. Егати майчинската интуиция ooooh!

# 462
Еовин, аз също  Heart Eyes

Не се събирам на стола си в офиса от изненада, щастие, емоции...

# 463
Боже момичета като ви чета нямам търпение да разбера и аз какво ще е моето Simple Smile

# 464
 Hug
Аз на каквото и да е, все се радвам.
Просто явно в нашия случай бащината интуиция се оказва по-силна от майчината  Mr. Green
Макар че винаги съм знаела, че ще имам дъщеря, просто като видях двете черти и бях супер убедена, че е момче, напук на моето "знание"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт