Априлки 2013 - тема 6

• 23 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Basten, обади им се, веднага си вдигат телефона и са изключително отзивчиви.  Peace

# 676
Добро утро момичета и усмихнат и лек ден на всички Simple Smile За заглавието си е СУПЕР трябва ли да сме като всички

# 677
  • UK
CRL e  дължината на бебето от главата до дупето, в случая 5 см 2 мм Simple Smile
Ох много благодаря   bouquet
Не съм гласувала в анкетата, но съм за изчистения вариант Peace Не пиша тук, може би, само в началото да се записах, но чета признавам, ако това е някакъв проблем ще преустановя ...
Добре дошли на новите мами и усмихнат ден на всички  bouquet

# 678
Колко много сте изписали..., до сега чета  Shocked

Щерката е болна и се гледаме цяла седмица, когато спи бачкам от вкъши, та нямам много време да пиша.

За заглавието и аз гласувах да си остане така Peace

Вече нямам търпение, на преглед съм чак на 17.10., тогава ще правя и БХС.

Радвам се за момичетата, които са усетили вече бебчо.
Нашата кака засега се радва на бебчо, иска да го види и постоянно ми вдига блузата и му говори през пъпчето  Grinning Разликата им ще бъде 3г. Иначе аз имам по-голям брат със 7г. - и плюсове и минуси  Twisted Evil

# 679
Ехографският преглед в 1 АГ "Св.София" ми отне 25 минути, доста обстойно огледаха бебчо.  Peace

# 680
  • София
Добро урто и от мен

basten, 20г.с е късно за БХС   тук можеш да прочетеш http://genetika.maichindom.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86%D … 0%B8%D0%BD%D0%B3/ Биохимичен скрининг във II-ри триместър на бременността (15 до 19+3 г.с.) БХС II

За заглавието и преди съм казвала, че не ми харесва, не държа изобщо на рими, харесва ми да е едно и също всеки път, но не и това, но гледам, че болшинството му се радвате.

Аз си чакам да дойде 15.10 за да си видя бебчо и това е , нищо ново при мен.

Хубав ден на всички   bouquet

# 681
Може да ви се стори глупаво, но си мисля, че през нощта усетих бебето?!  Shocked
Но твърде хубаво, за да го повярвам, нали съм едва в 14г.с. ... по-вероятно да са били газове или нещо друго.
Въпросът е, че усещането беше ново за мен, преди не ми се беше случвало.

Ще опиша усещането:
бях се излегнала на леглото по гръб и усетих
пърхане от лявата страна на коремчето - на нивото на пъпа
продължи около 15 секунди, беше много приятно усещане,
дори ми стана забавно.

Мъжът ми е убеден, че си втълпявам, беше седнал пред компютъра и въобще не реагира, когато му казах, че май усещам бебето. Еййй....  Twisted Evil Laughing

# 682
  • Варна
Здравейте и от мен  Simple Smile Нова съм в тая тема и изобщо във форумното писане, но ми допада сега като чета, забавно е  Grinning
Може да ме включите и мен, ако няма проблем, термин 16.03.2013 (бебо може и по-рано да излезе,че е малко по голям), Анита, гр.София, 1-ва бременност
Вчера бях на БХС в Майчин дом, взеха ми 28 лева, без такса,защото платих с карта, иначе преди това бях в Марковс на ФМ, при Д-р Елена Павлова, добра е, при нея 80 лв. Дава ти поръчка за БХС, където само си попълваш данните. За 13 г.с. видя 95 % момиче, тъй че най-вероятно чакаме бебка  Grinning Иначе всичко изглежда наред, дано и при БХС да е, стискайте палци  Praynig

Това от мен за сега, поздрави на Априлките Stuck Out Tongue (мен пък си ме кефи заглавието Simple Smile )

Здравей:) Мисля, че по-скоро трябва да пишеш в темата за МАРТ, защото си доста по-напред от нас и там ги вълнуват други притеснения и въпроси и може да са ти полезни повече

Ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678063.705;topicseen

# 683
Здравейте и от мен  Simple Smile Нова съм в тая тема и изобщо във форумното писане, но ми допада сега като чета, забавно е  Grinning
Може да ме включите и мен, ако няма проблем, термин 16.03.2013 (бебо може и по-рано да излезе,че е малко по голям), Анита, гр.София, 1-ва бременност
Вчера бях на БХС в Майчин дом, взеха ми 28 лева, без такса,защото платих с карта, иначе преди това бях в Марковс на ФМ, при Д-р Елена Павлова, добра е, при нея 80 лв. Дава ти поръчка за БХС, където само си попълваш данните. За 13 г.с. видя 95 % момиче, тъй че най-вероятно чакаме бебка  Grinning Иначе всичко изглежда наред, дано и при БХС да е, стискайте палци  Praynig

Това от мен за сега, поздрави на Априлките Stuck Out Tongue (мен пък си ме кефи заглавието Simple Smile )

Здравей:) Мисля, че по-скоро трябва да пишеш в темата за МАРТ, защото си доста по-напред от нас и там ги вълнуват други притеснения и въпроси и може да са ти полезни повече

Ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678063.705;topicseen

Според мен момичето се е объркало. Не може да е 13г.с. и да е за март. Hug Най-вероятно термин 16.04.2013:)

# 684
Добро урто и от мен

basten, 20г.с е късно за БХС   тук можеш да прочетеш http://genetika.maichindom.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%86%D … 0%B8%D0%BD%D0%B3/ Биохимичен скрининг във II-ри триместър на бременността (15 до 19+3 г.с.) БХС II

мерси   bouquet

# 685
Добро урто и от мен

мерси   bouquet

# 686
Здравейте момичета,

Чета ви от началото , още от първа тема и научавам много полезни неща.Не пиша, но ви чета, всяка сутрин докато си пия кафето преди работа (вместо вестника Simple Smile)) ) и вечер, преди лягане... На мен това ми е първа бременност , в момента съм в 13 седмица и няколко дни. Днес бях при др. Цолова от МЦ Фемина на ранен скрининг, както и за кръвно излесдване за БХС. Относното БХС-то, това което рабрах е,  че след няколко дни ще са готови резултатите онлайн в сайта на Майшин дом, а другата събота на място във Фемина отива генетик от Майчин Дом , с който мога да се срещна и да обсъдим резултатите. От скрининга съм доволна относно това, което каза докторката . Но това, което ме притесни е, че ме извика на фетална морфология в 16г.с и 20 г.с .

Има ли някои от вас които са ходили при Цолова на скрининг в първи триместър и кога ви повика за феталана морфология, мен наистина това ме притесни, че ме вика пак след три седмици?

# 687
  • Варна
...Но това, което ме притесни е, че ме извика на фетална морфология в 16г.с и 20 г.с .

Има ли някои от вас които са ходили при Цолова на скрининг в първи триместър и кога ви повика за феталана морфология, мен наистина това ме притесни, че ме вика пак след три седмици?

Да не би да е имала в предвид да отидеш пак м/у 16 и 20 седмица за втората ФМ, а не и в 16-та и в 20-та. Защото по принцип това са сроковете, ако не се лъжа за втората ФМ, като препоръчително е към 19-20 седмица да се отиде.

# 688
Добре дошла, Disney princess!  Hug

....това, което ме притесни е, че ме извика на фетална морфология в 16г.с и 20 г.с .
Имаш предвид между 16-20г.с., нали?!
Няма нищо притеснително в това, че ти е казала да си направиш ФМ. Ти сама прецени дали го искаш.
БХС и ФМ се допълват. Аз си направих БХС, а в 20г.с. ще си направя и ФМ, но при друг специалист.
Според мен и двете изследвания са важни, еее още не си знам резултатите от БХС, но се надявам да не ми промени мнението за него.  Flutter

# 689
  • Калифорния
Mirama, мерси за добавянето на първа страница  Hug
Липсва ни дата 20 април, предполагам, че затова си ни сложила всички на 21-ви Simple Smile

Като съм чела темите ми се струва, че съм виждала да пишат 3 майки с близнаци, затова чаканите бебета май трябва да са 60, а не 58. Сигурна съм че г-жа Анна чака двечки, но не помня кои бяха другите. Покажете се, за да ни е вярна статистиката  twin_neutral

Общи условия

Активация на акаунт