Ако си спомняш ти ме обвини в злоба и расизъм, без да ме познаваш.
Никого не убеждавам или подтиквам към неприязъм, просто излагам моето мнение, основаващо се на предположения и факти. Ако се чувстваш засегната заради етноса си, не е редно да обвиняваш съфорумките си за това. Ако се доверяваме за всичко на бг медии, както и чуждестранните, то вероятно трябва да си "нанижем въжето на шията". 
Ако приемем че съм циганка, не мислиш ли че подмятането ти за етноса е злобен ? Надявам се (в което дълбоко се съмнявам) че осъзнаваш, че в стремежа си да напишеш нещо си написала едно нищо. Колкото за класовото разделение , едно е да се разделяме по образование , богатство или произход , но съвесем друго да дискриминираш някой заради религията му и заради етноса му ! Явно е че не правиш никаква разлика между тези неща и за теб са съвсем нормални. Дискриминацията не е класово разделение!
Какво точно обидно видя, не разбирам, та чак и модератор да занимаваш. Ако нещо плаче за модератор, то е цялата тема, понеже започва да ескалира напрежението лека полека. Изобщо такива теми нямат място във форум, в който пишат всякакви хора като вероизповедание и произход. Или не се замисляте малко, че с глупостите си обиждате И хора, които нямат нищо общо с радикалния ислям, освен самата религия ислям. Чак и турските филми се намесиха като средство за промиване на мозъци. Само дето, тези, които ги дават като пример за лошо влияние май не са гледали нито един такъв филм. Аз досега турски сериал, който да се опитва да навира исляма като правилната религия не съм срещала. Обикновено съвсем други теми са засегнати там, общочовешки теми- любов, предателство, достойнство и силна връзка със семейството.