Има ли радикален ислям в България?

• 25 374
  • 672
  •   1
Отговори
# 660
"Ходих наскоро на хедж, бях там, ама ми домъчня за България...Искам всички да приемат исляма и да повярват в Аллах, но не иска това да стане с насилие."

# 661
  • при Arctic Monkeys
човекът с брадата ви каза: всички да приемат исляма! всички на конвейЕр. точка.

# 662
А пък един германски чичо е казал: Циганите на сапун...Това е малко черен хумор, извинете ме отново...Тази група в Пазарджик е потенциален изпълнител на терористични актове, то се вижда, замесени едни големи пари, едни мюфтийски скандали и няколко неуки цигани с промити мозъци. Дано държавата се усети навреме и ги прибере на топло....

# 663
Малко нескопосано, но информирах модератор. Туй твоето Лейди се не трае, по-натрапчиво е от постоянното пеене на мюезин или поп.  Mr. Green

# 664
Макар, че помощникът на атентаторът от Бургас, май никой не говори да е от средите на пазраджишките цигани...Ама бил от вътрешна структура  newsm78

# 665
Малко нескопосано, но информирах модератор. Туй твоето Лейди се не трае, по-натрапчиво е от постоянното пеене на мюезин или поп.  Mr. Green
Твоя воля...Но това което е тръгнало в България и модератор няма да го спре  Peace

# 666
Факт. Невежеството и простотията са като библейски потоп.

# 667
От обиди в темата смисъл няма, колкото и експресивни да са.. Това ни е проблема на българите. Отвън се задава опасност, а ние се ядем отвътре...Затова действителността е такава, каквато е.  Peace

# 668
 Винаги най-необразованите и най-отчаяните и най-безперспективните хора са най-религиозни, без значение за коя религия става въпрос. Там, където стандартът на живот е нисък, образованието недостъпно и лошо и народът беден, религията намира почвата си.

# 669
  • при Arctic Monkeys
Винаги най-необразованите и най-отчаяните и най-безперспективните хора са най-религиозни, без значение за коя религия става въпрос. Там, където стандартът на живот е нисък, образованието недостъпно и лошо и народът беден, религията намира почвата си.
Точно. Стара, добре известна истина. В България няма радикален ислям, а Владо Кузов не е педофил, той е юрист на свободна практика. За съжаление, масата от хората са толкова тъпи, че дори не могат да си представят какво се случва и какво може да се случи, а ми се струва, че и не ги интересува. Списващите тук, в голямата си част, го доказват перфектно.

# 670
Масата хора не виждат по-далеч от носа си. Активната им гражданска позиция се измерва с малко огън и жупел изсипан в анонимния форум или публикуването на нов статус в неанонимния фейсбук...Явно е, че в България начеват опасни тенденции, привържениците ще се множат, защото явно в тая работа пари дават. Ми той циганина за 2 кюфтета се продава, камо ли за кеш пара. А, че са безскрупулни е ясно, убитите баби и дядовци по селата го показват...

# 671
  • Насред хаоса
Тази група в Пазарджик е потенциален изпълнител на терористични актове, то се вижда, замесени едни големи пари, едни мюфтийски скандали и няколко неуки цигани с промити мозъци. Дано държавата се усети навреме и ги прибере на топло....
Не ме подсещай, че треска ме тресе. Окупирали са няколко места в центъра и всеки път, като минавам оттам, тръпки ме побиват само от вида им. И никой не смята за нужно да ги разкара.  Tired

# 672
  • Sofia
Достатъчно!
Има специфични форуми, където можете да разлистите дискусията и да навлезнете в дълбочина.

Общи условия

Активация на акаунт