Има ли радикален ислям в България?

• 25 394
  • 672
  •   1
Отговори
# 645
Не се чеши - къпи се!

Истински християнин никога не би иронизирал Светия дух. Но едно кухо нищо би могло.

# 646
  • Другата България
Християнина си личи отдалеч, истинския християнин, най-вече по презрението му към исляма или по липсата на отношение по въпроса  Peace
Дано това, че не съм вземала досега /освен малко в началото/ отношение по темата те убеди, че съм християнка, но се замисли дали да не спреш вече, защото последните няколко страници са предимно от твои постове, повечето от които наистина изтъкани със злоба и някакъв поне за мен незнайно от какво провокиран негативизъм /дано не е от тотално незнание относно религиите/. Темата отдавна се измести и ако няма какво да кажеш по нея-просто спри с писането. Иначе модератор ще я заключи, а може някой да има мнение , което да изкаже все още след всичко написано  досега. Peace

# 647
не съм посетена от Свята го Духа, че да почна да приказвам на чужди езици.
Петдесетниците са друга бира, сега не ги намесвай и тях. Joy

# 648
  • Costa Rica
...
Не знам кой го духа, ама поне се научи как се пише, че е срамота  Simple Smile

rotfImao rotfImao rotfImao Ох, не.
Ох, да smile3521 Истина е, сестро.
Викам да спрем, а? Стана досадно.

# 649
Ми какво да стане. В тема за радикален ислям, обсебена от мюсюлманки...Ми откога чакам да я заключат и се пъна ли пъна. Християните си имаме нова тема вече, ама е под прикритие Wink

# 650
Не се чеши - къпи се!

Истински християнин никога не би иронизирал Светия дух. Но едно кухо нищо би могло.
newsm78

Спокойно чадо, иронията не е към Светия дух, ама няма да ти отварям нова тема за християнството в тема за Радикален ислям, не за друго, просто несъвместими ми се струват  Peace

# 651
Ми какво да стане. В тема за радикален ислям, обсебена от мюсюлманки...Ми откога чакам да я заключат и се пъна ли пъна. Християните си имаме нова тема вече, ама е под прикритие Wink
Обаче напъните ти са миризливи.
Да беше писала на модератор да врътне ключа.

Светаго Духа се пише.

# 652
Светаго Духа е на руски. Правилното е Светия дух, Свята го духа е нещо съвсем друго и има отношение към говоренето на чужди езици...Audreu май схвана идеята и заговори за петдесятниците  Peace

# 653
И за да не се пулите сега насреща, ще ви обясня на кратко, че в посочената църква хората, най-вече проповедниците ги обладава Светия дух и започват да приказват на чужди езици...които нямат нищо общо с който и да е език и което се случва обикновено след приемане на водно кръщение...Това е подигравката със Светия дух и стана причина да напиша иронично Свята го Духа и да го свържа с езиците. Айде сега по-спокойно занапред и умната...От цялата тема, поне откъдето аз я следа само Punky, ana-karenina и Audreu са ми ок. Авторката също. Audreu, не знам каква религия изповядваш, но си информирана и си широко скроена.  Peace

# 654
От цялата тема, поне откъдето аз я следа само Punky, ana-karenina и Audreu са ми ок. Авторката също. Audreu, не знам каква религия изповядваш, но си информирана и си широко скроена.  Peace
Значи си пускаш тема и си преобряваш симпатизантите. Хитро, а?

Audreu най - вероятно е мюсюлманка - щом е писала в темата.

# 655
  • при Arctic Monkeys
вместо да се джафкате, си пуснете Нова телевизия, има хубаво предаване за радикалния ислям. един човек говори за свещената Коран, но не знае какво е конвейер... същият има магазин за кофи, метли и бурки в Пазарджик. не отива на хубаво този свят, не отива на добро тази държава...

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 17:02 от karmacoma

# 656
вместо да се джафкате, си пуснете Нова телевизия, има хубаво предаване за радикалния ислям. един човек говори за свещената Коран, но не знае какво е конвейр... не отива на хубаво този свят, не отива на добро тази държава...
А ти знаеш ли че се пише конвейер?  Whistling

# 657
вместо да се джафкате, си пуснете Нова телевизия, има хубаво предаване за радикалния ислям. един човек говори за свещената Коран, но не знае какво е конвейр... не отива на хубаво този свят, не отива на добро тази държава...
А ти знаеш ли че се пише конвейер?  Whistling

За това ли намери да се заядеш? Гледай предаването по-добре, че е страшно.

# 658
  • при Arctic Monkeys
поправих се, благодаря.

# 659
Гледам го. Няма по лошо от циганин мюсли-манин...

Общи условия

Активация на акаунт