Има ли радикален ислям в България?

• 25 405
  • 672
  •   1
Отговори
# 630
И откъде тая убеденост? Ми вижте си аватарите, вижте си никовете и най-вече писанията. Тук пишат предимно мюсюлмани, в това аз съм убедена. Просто съм общувала с много такива и познавам мазния им изказ и привидната им търпимост, до момента с шамарите...Християнина си личи отдалеч, истинския християнин, най-вече по презрението му към исляма или по липсата на отношение по въпроса  Peace

# 631
  • Costa Rica
Нещо не си наясно какви са ми стремленията...
Май ти самата не си наясно. Дотук видяхме извадки от евангелистки Ю Ес издания, клипчета, от  които става ясно, че нищо не ти е ясно, опити да шашнеш СФ с езикови познанияа Mr. Green, сега и на пионерски патос го изби, щото друго не ти остана. Хубаво си се научила да четеш, ама упражнението четене с разбиране не го умееш.

jasmin, всички сме мюсюлмани по дефолт в нечия руса главица Wink

Християнина си личи отдалеч, истинския християнин, най-вече по презрението му към исляма
ooooh!
Вихронрав, къде си? Моля за помощ от приятел Praynig

# 632
Нещо не си наясно какви са ми стремленията...
Май ти самата не си наясно. Дотук видяхме извадки от евангелистки Ю Ес издания, клипчета, от  които става ясно, че нищо не ти е ясно, опити да шашнеш СФ с езикови познанияа Mr. Green, сега и на пионерски патос го изби, щото друго не ти остана. Хубаво си се научила да четеш, ама упражнението четене с разбиране не го умееш.

jasmin, всички сме мюсюлмани по дефолт в нечия руса главица Wink

Християнина си личи отдалеч, истинския християнин, най-вече по презрението му към исляма
ooooh!
Вихронрав, къде си? Моля за помощ от приятел Praynig
Колкото и империи да завладее мюсюлманина никога не ще се оттърве от чувството си за малоценност... Crossing Arms Като те блазнят езиците ми, ми учи бе жена...не съм посетена от Свята го Духа, че да почна да приказвам на чужди езици.

# 633
Тая радикална тема е за заключване.

Лейди, не съм мюсюлманка, но ти на всяка страница държиш да демонстираш невежеството си по отношение на религиите, което е непоносимо вече. Не знаеш елементарни неща за собствената си религия.  И понеже съм сигурна че ще продължаваш да бълваш радикално неграмотие със скорост 10 постинга на страница много се надявам някой модератор все пак да изгуби търпение и да  спре тази агония да ми излиза в "последни съобщения".  Confused

# 634
# 635
 WinkЧак пък да няма мюсюлмани в темата?! Wink Wink

# 636
Големи хора сте, не разбрахте ли, че проблемът не е в религиозните текстове, а в хората, които ги тълкуват и начина, по който ги тълкуват.

# 637
И откъде тая убеденост? Ми вижте си аватарите, вижте си никовете и най-вече писанията. Тук пишат предимно мюсюлмани, в това аз съм убедена. Просто съм общувала с много такива и познавам мазния им изказ и привидната им търпимост, до момента с шамарите...Християнина си личи отдалеч, истинския християнин, най-вече по презрението му към исляма или по липсата на отношение по въпроса  Peace
Това плаче за номинация, няма как  Joy Joy Joy
Не знам кой го духа, ама поне се научи как се пише, че е срамота  Simple Smile

# 638
Няма радикално, даже хората които са правили филма твърдят, че Мохамед е бил предимно миролюбив, призовавал е към равенство, към зачитане на другите религии и тн. По-късно, в съвременни дни, различните духовни водачи, започват да налагат свои виждания, като ги обясняват с религията и Корана.
quote]

Това го разбрахме, проблема е друг...противопоставянето на исляма на християнството...

# 639
Това плаче за номинация, няма как  Joy Joy Joy
Ако имаше ироничния ми поглед нямаше да го удариш на проблем с писането...Номинации приемам всякакви...желаещи да ме номинират много...няма какво да направя, освен да благодаря за вниманието Wink

# 640
  • София
...

rotfImao rotfImao rotfImao Ох, не.

# 641
Айде сега пир ...по време на чума  Laughing.

# 642
Още веднъж се убеждавам, че темата пращи от мюсюлманки или поне хора които не изповядват християнството. Като изключим факта, че написах Свята го Духа иронично, искам да ви попитам били ли сте на опело или литургия и ако да, попа слушахте ли го.... ooooh!

# 643
Блажени са нищите духом...

# 644
нищите=низшите или?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт