Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 085
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
а тази двустранната от която си доволна на Катрис ли е ?

# 61
adrrr , пробвах я вчера тази маска и ми хареса. Отстраних я както пише, но ми седеше мазно после, та я измих и вече беше ок. Ти как я махаш?

# 62
ket5585, да - ето тази Peace

# 63
мерси, Пух! : ) моля и за още мнения

# 64
# 65
Маската за коса на Balea за блясък е много хубава. Действително подхранва, заглажда косата и придава блясък.

# 66
adrrr , пробвах я вчера тази маска и ми хареса. Отстраних я както пише, но ми седеше мазно после, та я измих и вече беше ок. Ти как я махаш?
Ами аз седя около 10мин с нея и я измивам обилно с вода Simple Smile Чудесна е Heart Eyes

# 67
  • Sofia
Момичета, нещо ефективно против пъпки можете ли да  ми препоръчате?
Не знам защо, напоследък кожата ми много се е развалила Cry

# 68
  • Бургас
Момичета, нещо ефективно против пъпки можете ли да  ми препоръчате?
Не знам защо, напоследък кожата ми много се е развалила Cry
Като евтино и изпиано средство-на мен ми помагаше по много малко количество крем"Здраве" върху   пъпката

# 69
Днес ходих дo ДМ и си взех тези неща

Дебна един гланц на essence,но още не са го заредили #Crazy
От щанда на Rimmel си харесах едно червило,но всичките бяха набутани Crossing Armsи червилата на Kate също ooooh!
Много съм впечатлена от Maybelline color tattoo-то ! Следващия път ще си взема от тях CrazyМного ми харесаха като консистенция,за разлика от подобните на essence,които ми се видяха ужасни  Sick

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 15:50 от *Migleto*

# 70
Migleto, на какво мирише този деоспрей на Balea? Аз си купих две червила на Kate. Едно е доста ярко, а другото много тъмно. Все още не съм събрала смелост да се разхождам с тях по улиците. Но, много ми харесват Simple Smile

# 71
Момичета,
някой ползвал ли е тази спирала:
http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala.html
преди време бях доволна от една в залено-жълта опаковка , после си взех една в лилаво , но бях супер не доволна.

# 72
Migleto, на какво мирише този деоспрей на Balea? Аз си купих две червила на Kate. Едно е доста ярко, а другото много тъмно. Все още не съм събрала смелост да се разхождам с тях по улиците. Но, много ми харесват Simple Smile

Мирише чудесно,нещо като микс от манго,грейпфрут,мандарина CrazyОт днес ми стана любим,ще си взема  и лосиона за тяло Heart Eyes
От червилата на Kate си харесах и аз това най-тъмното и едно nude,обаче не мога да разбера какви са тези хора,които се мажат и с тези,които не са мостри #Cussing out
Нищо,следващия път passifier

# 73
  • София
На Есънс двете четки за сенки не ги препоръчвам, моите се чудя какво приложение да им намеря, за да не ги изхвърля.. Скосената за очна линия е добра, както и тези за лице.
Аз, пък страшно много си ги харесвам тези двете и се чудя, с какъв акъл дадох 43лв. за четката на МАК ooooh!, при положение, че дори с Есенс си правех по-хубава извивка и си ми вършеха същата работа. Wink
Ама, пуста форумска мода! Sunglasses
На мен четката за опушен грим на Есенс ми е страшно удобна и дължината на косъмчетата са точно дължината, която на мен най-добре ми пасва. Другата сега я сравнявам с Екотулс, но и двете четки не отстъпват по функция на нито една друга прехвалена марка четки. Naughty
Казвам го от опит с прахообразен, кремообразен и пресован пигмент/сенки. Peace

# 74

Общи условия

Активация на акаунт