Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • на последния етаж
В момента ползвам този балсам за устни , но ми се иска да взема нещо ново. Препоръки?

# 31
Мишчица и на мен ми беше странно. Имаха само четката за пудра от същата серия. Разгледах щендера им и проверих дали не са скрити някъде по-назад, но нямаше. В останалите им два магазина в Пловдив все още не съм проверила, а и винаги съм била с впечатлението, че този на "Капитан Райчо" е най-добре зареден. За съжаление нямам и много време и затова се надявах да я открия в този DM или в другите магазини, които ми бяха в близост ... но и в тях същата работа - само четката за пудра и за очна линия. Лошото е, че ще ми трябва за неделя.

# 32
А попива ли добре в кожата или оставя мазен филм? И на каква цена е?
Свърши ми малиновия мус и се оглеждам за нещо вкусно, а това точно такова ми се вижда. Crazy

Попива ми при мен  - не оставя филм , само малко по-трудно се втрива от лосион.  Наистина мирише много вкусно и аромата е траен. Но ако случайно си допреш устните до тялото , или се пипнеш по устата след като си се мазала , горчи много  гадно. Tired
В Лили е на цена 11 и нещо , в ДМ - 13 и нещо - голям буркан 500мл.
Има и такъв лосион , той може би няма да горчи :

Той струваше около 6лв. Четох четох , не видях да имат парабени точно тази серия.
Много благодаря за отговора!  bouquet
Днес минах през Лили и душнах лосиона - хубав аромат, но не съм сигурна, че ще ми понесе в жегата и засега го отложих.

Обаче пък в ДМ се загледах в едно тониращо кремче /пък може и фон дьо тен да е Embarassed/ на Балеа:
Скрит текст:
По принцип не ползвам такива работи, заради чувствителна кожа, обаче това има много хубави блестящи частички, та се чудя. Thinking

# 33
  • Стара Загора
Аризона, имам спомени, че някой не беше доволен от този тониращ крем. Моя приятелка си го взе и ще я питам дали е добър, но като цяло аз съм предубедена от такива продукти. Ползвам си фдт и не се занимавам с бб кремове и подобни.  Mr. Green

# 34
Мерси, Ивче! Да не го мисля, тогава. Grinning

# 35
а аз купих една спирала на мисс спорти вчера в ДМ от шарената им колекция с розови,сини,жълти-купих синя е не ми допадна,не е за моите мигли и не е наситен цвета

# 36
  • Пловдив
Мишчица и на мен ми беше странно. Имаха само четката за пудра от същата серия. Разгледах щендера им и проверих дали не са скрити някъде по-назад, но нямаше. В останалите им два магазина в Пловдив все още не съм проверила, а и винаги съм била с впечатлението, че този на "Капитан Райчо" е най-добре зареден. За съжаление нямам и много време и затова се надявах да я открия в този DM или в другите магазини, които ми бяха в близост ... но и в тях същата работа - само четката за пудра и за очна линия. Лошото е, че ще ми трябва за неделя.

Изобщо не е най-добре зареден.
На Есънс новите неща дойдоха последни и пак не всичко е заредено.
Също и татутата на Мейбълин./Да не говоря,че няколко дни стояха без цена.Питах на касата и казаха,че са 10.80.Купих.Днес отидох да си взема още един цвят-цена-8.90.На въпроса ми защо е така не получих отговор./

Четката,за която питах я купих преди седмица и беше последна-смятай колко са в час със зареждането.

И на мен много ми хареса крема Захарна целувка.
Този с лимон дали също е така хубав?Попива ли добре и хидратира ли?

# 37
Момичета, а впечатление от водата за уста на ДМ имате ли? 500мл. за 4лв., което е доста добра цена. На мен ми трябва против възпаление на венците, че ми расте мъдрец  Confused
Аз си взимам прозрачната, която е с много приятен послевкус, не е натрапчива и ми допада много. Peace Ползвам вече около две години, като съм сменяла и с други марки, но тази си ми е фаворит.

Благодаря за темичката! Hug

# 38
  • Бургас
И аз запис и да кажа ,че душ-пяната е страхотна ! Много приятен аромат и си е забавно,особено за дечко като мен Crazy passifier passifier passifier
Добре,че видях тази тема,купих си пяната за душ и един шампоан за коса с малини,искам много и този руж на Катрис,но не видях такава козметика,вие къде сте я виждали,в DM или   Lilly?Аз ходих само в DM,ако някой знае къде в Бургас я има моля да напише

# 39
  • Бургас
Катрис - само в Лили.  Peace

# 40
  • Ст Загора
и то не знам в кои градове , но в Бургас и Варна няма и в Лили

# 41
  • Бургас

Е, как да няма?!  Rolling Eyes
Има!  Laughing

# 42
  • Бургас
Ех,утре съм в Лли тогава,много благодаря,сега ще се радвам на шампоана и пяната-просто страхотно миришат и са на много добра цена,видях,че са немски и много се зарадвах

# 43
  • Ст Загора

Е, как да няма?!  Rolling Eyes
Има!  Laughing
не знам аз гледах уж и не видях Катрис

# 44
  • София
И аз днес пазарувах от новия ДМ в подлеза на НДК,но за съжаление го нямаше нито крема Африка,нито ягодовата душ пяна  Crossing ArmsВзех си само това i паста за зъби

Общи условия

Активация на акаунт