Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 81 050
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета!
Записвам се да следя темата, но имам и въпрос. ДМ имат ли хубави балсам-стик за устни. Зимата не мога без такова нещо, даже и в къщи мажа почти непрекъснато. Досега съм ползвала само на Нивея, но открих съвършенни /за мен/ продукти от бялата козметика в тази дрогерия и съм приятно изненадана. Та препоръчайте някое от ДМ-ските марки ...благодаря предварително   bouquet

Balea имат хубави балсамчета, аз имам едно, което мирише на малини, много добре омекотява, но е в кръгла кутийка. На стик не знам дали го има, 2 лева струва Wink

# 286
Момичета,искам да попитам тези от вас,които имат карта на Лореал от Лили,нали като купиш продукти на стойност 15лв получаваш 1 печат,а ако купиш на стойност от 30лв, 2 печата ли ще получиш?  Rolling Eyes Blush
на мен момичетата в магазина ми казаха, че трябва всеки единичен продукт да е с цена 15 и нагоре лева:
ако взема две неща по 15лв дават два печата;
две неща по 17лв - пак два;
но едно за 16 и едно за 14 - един печат;
две неща за по 8лв например - нито един печат.
Дано го обясних правилно.
Аз си взех отдавна подаръка ....  Peace

# 287
  • Бургас
Това не е много хубаво,аз си мислех,че ако взема фон дьо тен и спирала-някъде към 45 лева излиза,ще взема и автоматично подарък-пудра или червило...явно трябва да купя още 3 продукта вместо два...но това ще е около Коледа вече

# 288
Момичета,искам да попитам тези от вас,които имат карта на Лореал от Лили,нали като купиш продукти на стойност 15лв получаваш 1 печат,а ако купиш на стойност от 30лв, 2 печата ли ще получиш?  Rolling Eyes Blush
на мен момичетата в магазина ми казаха, че трябва всеки единичен продукт да е с цена 15 и нагоре лева:
ако взема две неща по 15лв дават два печата;
две неща по 17лв - пак два;
но едно за 16 и едно за 14 - един печат;
две неща за по 8лв например - нито един печат.
Дано го обясних правилно.
Аз си взех отдавна подаръка ....  Peace

Благодаря за разяснението!   bouquet
Ти какъв подарък си взе? Simple Smile

# 289
  • Стара Загора
Я пак разяснете - ако си взема примерно 1-2 продукта тази година и догодина останалите, т.е. тогава събера петте печата пак ли си важи това за подаръка или трябва в рамките на една година да си ги събрал?  Tired

# 290
Моля, за нищо  Simple Smile
и все пак питайте отново, може да се е сменило нещо. Последно взех това http://www.lorealparisusa.com/_us/_en/external/images/products/l … os41x_1_large.jpg и бб крема, едното го писахме подарък другото ми беше 5тият печат

Я пак разяснете - ако си взема примерно 1-2 продукта тази година и догодина останалите, т.е. тогава събера петте печата пак ли си важи това за подаръка или трябва в рамките на една година да си ги събрал?  Tired

ами аз така направих - три неща миналата година, другите - тази пролет ...  Peace

# 291
heydi,  благодаря   bouquet

# 292
Моля, за нищо  Simple Smile
и все пак питайте отново, може да се е сменило нещо. Последно взех това http://www.lorealparisusa.com/_us/_en/external/images/products/l … os41x_1_large.jpg и бб крема, едното го писахме подарък другото ми беше 5тият печат

Еее,супер!  Grinning Благодаря отново!  Hug

# 293
  • Бургас
И аз благодаря,тъкмо се бях притеснила,просто ще си купя останалите 3 неща когато имам нужда

# 294
Здравейте  Hug

Някой мяркал ли е из родните DM-и това олио за коса Balea или още не е съпило на българска земя?

# 295
  • София
Мисля, че мярках подобно на щанда им с продуктите на коса на Балеа за боядисвана коса.

# 296
  • София
Май ще има някакъв нов крем за тяло http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … -indian-chai.html
Ако наистина мирише на нещо индийско,определено ще го пропусна Tired

# 297
Мисля, че мярках подобно на щанда им с продуктите на коса на Балеа за боядисвана коса.
Копче, благодаря ти за бързия отговор, мятам се на метрото да го издирвам тогава   bouquet
Из блоговете има доста позитивни ревюта, особено това много ме впечатли. Ако го намеря, ще пиша отзиви.

Pink Flower, миналата зима бяха пуснали скраб за тяло със същия аромат - уникален  Heart Eyes На мен не ми миришеше на нищо индийско, по-скоро ванилия и други сладки нещица.

# 298
Здравейте  Hug

Някой мяркал ли е из родните DM-и това олио за коса Balea или още не е съпило на българска земя?

Да,има го Peace

# 299
Дали някъде няма същата информация за олиото само че на английски или руски, Дойча нещо не го разбирам

Общи условия

Активация на акаунт