Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 178
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Toзи душ крем с гуава да не е някакъв нов? Аз няколко пъти си купувам един в розова опаковка
Скрит текст:

Търсих и серията с белият шоколад, но никъде не я намерих

# 556
Жаки,явно са му сменили опаковката само,защото имаше и от тази другата един,подуших и него и ми се видяха еднакви  Peace

# 557
Oт доста време се чудя къде изчезна Надя, тя сега за кой работи?

Хмммм, преди седмица говорих с нея по телефона все още беше в Мак. Сега като върна лентата ми спомена "обади се пак и питай колегите"  Rolling Eyes
Не работи в Мас отдавна. Peace Добре е Надето и все по-добре и пожелавам да става. Много е добра! Heart Eyes

В БЗ в МОЛ София има три броя от златната пудра на Есенс Здрач.

# 558
Жалко, беше ми любимка. А другата Надя, с която Силвето е говорила е управителката. И тя се казва така Peace
A Надето сигурно е напуснала когато търсиха новият човек и ме поканиха. Това беше началото на годината

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 22:52 от Жаки°

# 559

Прекрасен аромат.

# 560
Само аз ли не успях да се сдобия с този душ гел  Crossing Arms Където и да отида, само от другия.

# 561
И аз,и аз  Crossing Arms

# 562
Моя приятелка си купи лосион за тяло със същият аромат

# 563
Лосиона и дезодоранта го имаме,но не можем да нацелим душ гела. Twisted Evil

# 564
  • Бургас / София
И аз искам душ гелът, ама във Варна нямаше и този с бадем и череша  Thinking

# 565
Аз съвсем случайно влезнах в магазина и купих продукта. Наистина страхотен аромат, сега малко ме е яд, че не взех и лосион. Мисля утре да си го взема, дано да има. А на Вас успех в откриването на душ - гела babydust7

# 566
Благодарим  bowuu.Да споделя,много съм доволна от този крем за тяло с кокоса,много ми хареса още откакто беше с кафявата опаковка Crazy

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 15:02 от *Migleto*

# 567
Момичета,моля ви кажете ми дали продават още какаовото масло в Дм в България?  newsm78 В немските Дм не съм го виждала отдавна,а го обожавам това масло!

# 568
Аз го гледах вчера какаовото,предполагам,че и по другите градове го има Wink

# 569
Купих си другият душгел от серията с макароните, този с бадема.
От шишето ухае страхотно, но докато се къпя с него ми става адски зле. Миризмата ми е ужасно синтетична. За сега съм го оставила настрана

Общи условия

Активация на акаунт