Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 202
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
За бадем и череша ли става въпрос? На мен също не ми допадна особено. Скоро открих ароматните изкушения на dm, но вече съм им фен Grinning

# 571
  • Стара Загора
И при нас не съм виждала душ гел със смокиня и шоколад, има само с бадема.

# 572
  • Бургас
Момичета,моля за съвет-бях в Лили купих си пудра на Лореал,с отстъпката е 17 и нещо,но забравих да си извадя картата за печатче,сетих се 3 мин. по-късно,но служителката ми каза,че вече не може да ми сложи печат,помолих да върна продуктите и отново да ги купя-бяха неразпечатани,но служителката отноиво ми отказа,не мисля да ходя да си търся отново там правата,но мисля да напиша хубава жалба,моля за телефон за защита на потребителите,смятам,че като клиент правата ми са нарушени

# 573
Момичета,моля за съвет-бях в Лили купих си пудра на Лореал,с отстъпката е 17 и нещо,но забравих да си извадя картата за печатче,сетих се 3 мин. по-късно,но служителката ми каза,че вече не може да ми сложи печат,помолих да върна продуктите и отново да ги купя-бяха неразпечатани,но служителката отноиво ми отказа,не мисля да ходя да си търся отново там правата,но мисля да напиша хубава жалба,моля за телефон за защита на потребителите,смятам,че като клиент правата ми са нарушени
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=12&document_id=19

eто и контактите на Л’Ореал България ЕООД, бул. Н. Вапцаров 55, 1407 София

contact.bulgaria@loreal.com
тел. 02 8190610

Пита ли защо не иска да ти сложи печат? Да не би продукти с отстъпки да не важат?
Аз отдавна се отказах от тъпият им подарък....2 пъти събирах книжките с печатите и после ми казваха, че вече не важат. Да си гледат работата

# 574
  • Бургас
О,Жаки,благодаря ти,не мисля,че постъпиха коректно Hug

# 575
Аз да се похваля, че си купих пудрата от вампирската серия на Есенс- имаше я в Дъглас в Сердика. Явно зареждат там, въпреки че са лимитки. Предишният път нямаше, сега имаше 3-4 бройки.

Освен това си взех от ДМ

# 576
  • Бургас
Златната пудра я имаше и в Бургаското Лили около 4 бройки,явно са заредили наново

# 577
blackisback,и аз харесах този душ гел вчера Laughing

# 578

И аз го взех днес. Мирише страхотно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В ДМ в Сердика са заредили и пигментите на Есенс, но за съжаление цветовете ми се сториха доста безинтересни  Confused

# 579
Страхотно мирише наистина и е розово- червеникав. Не съм сигурна за цвета, защото ми е по- особено осветлението в банята  Laughing При положение, че съм хремава, усетих аромата, сигурно като се оправя, ще е още по- вкусен.

# 580
  • София
А на какво мирише душ гела?

# 581
  • Бургас / София
Захарната целувка се води с мирис на бадемово масло и масло от шеа, но на мен ми мирише на захаросана ябълка  Simple Smile

# 582
Захарната целувка се води с мирис на бадемово масло и масло от шеа, но на мен ми мирише на захаросана ябълка  Simple Smile

На моя етикет си пише именно това, "с аромат на захаросана ябълка"  Laughing Сладичко с ябълкова нотка, много е приятно  Heart Eyes

# 583
  • София
На мен захарната целувка ми мирише на захар и лимон newsm78 Нищо ябълково. Или вие говорите за този душ гел http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2012/09/Balea_Young_H … zauber_Dusche.jpg ?

# 584
Аз говоря за този, предположих, че и cityofangels говори за него, защото ти за него питаше  Mr. Green Даже не обърнах внимание, че го е нарекла "захарна целувка", но пък и нямам идея какво е Hüttenzauber  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт