Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 117
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Това масло за тяло вече го има с арган и ший ,мисля,че назад в темата някой питаше за него http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ter-arganoel.html
Peace Супер! Тези дни ще го издиря.

На това масло много му се чудих дали да не го взема, споделете отзиви после?

Много е хубаво! Аромата е малко по-особен, но за зимата е чуден. Подхранва много хубаво и попива много бързо Peace

# 676
В Дойчланд пускат масло за тяло Алверде с кокос (от същата серия като маслото с касис и пачули). Дано скоро дойде и при нас.
grrrl, чудесна новина  Grinning Обожавам кокос и съм фен на маслата на Алверде.

А това масло за коса има ли го в БГ? Никога не съм го виждала.
Скрит текст:

# 677

Скрит текст:

Да, има го, стои при продуктите за коса на Алверде. Страхотно е и на мен лично ми мирише на сладко от кайсии  Heart Eyes

# 678
преди няколко месеца доста писахме за него  Wink

# 679
  • In The Middle Of Nowhere

angeles Лосионът за ръце с малина е страхотен.  Simple Smile  

да, хареса ми и на мен като ефект на ръцете Simple Smile само аромата ми е малко изкуствен, като едни разтворими напитки ми мирише.

# 680
  • София

Скрит текст:

Да, има го, стои при продуктите за коса на Алверде. Страхотно е и на мен лично ми мирише на сладко от кайсии  Heart Eyes
Аз мога да кажа точно обратното, ужасно е за моята коса Laughing
Ето колко различни мнения може да има за един продукт

# 681
Благодаря момичета!  Hug И тук и в ДМ съм го пропуснала, но ще го пробвам. След като си изсуша косата винаги прибирам крайчетата с длани, на които съм капнала някое масло. Силиконовите продукти при мен нямат толкова добър ефект.
~Étoile~, като гледам състава, спокойно може да използваш маслото за тяло.

Като цяло от продуктите за коса на Алверде не съм особено впечатлена. Ползвам редовно само шампоаните, понеже нямат силни пенители.
Любим продукт за коса от ДМ е едноминутната маска с кайсия и мляко на Балея.
Скрит текст:
А на Алверде много харесвам анти-ейдж ампулите с киви и грозде. Периодично ги ползвам вместо нощен крем.
Скрит текст:
Ползвам също хидратиращите ампули с водорасли.
Скрит текст:
И сякаш ефектът от тях е по-добър, но оставят леко лепкаво усещане, което се преживява за през нощта. За сухите кожи през този сезон са си направо благодат.

# 682
  • София

~Étoile~, като гледам състава, спокойно може да използваш маслото за тяло.

Използвах го за домашни маски за коса(защото като финиш ми е немислимо Stop), но мерси за идеята ще изсипя в някиой лосион да го направя по хидратираш( преди ми беше редовна пракика с маслата на Икаров) но вече преминах основно на бутери за тяло и те нямат нужда.

# 683
  • Пловдив
bubanka,
преди време питаше за нещо подобно на
пилинг душ олиото с ванилия.
Днес видях,че в нашия ДМ са заредили отново от него.
Изобщо,като никога беше много богато заредено.
Имаше и някакъв поне за мен нов душ гел с малини,къпини...
Провери,може би навсякъде зареждат.

# 684
  • София
Взех си мокра тоалетна хартия онзи ден, ама не заради хартията (обикновено винаги има бебешки мокри кърпички някъде около мен), а заради кутийката, с която вървят Simple Smile

Иначе наскоро си взех един крем за крака на Алверде, ползвам неотменно охлаждащият гел за крака на Balea и си купих ето това:

# 685
bubanka,
преди време питаше за нещо подобно на
пилинг душ олиото с ванилия.
Днес видях,че в нашия ДМ са заредили отново от него.
Изобщо,като никога беше много богато заредено.
Имаше и някакъв поне за мен нов душ гел с малини,къпини...
Провери,може би навсякъде зареждат.

благодаря, ще огледам в нашия дм   bouquet

# 686
  • В къЩи.

Това стана любимия ми гланц, от както го купих. Peace

# 687
  • София
Наистина е много хубав!
Аз както обичам такива изкрящи цветове, но винаги ми е било мнооого трудно с червилото... Страхотен е и е адски вкусен! Simple Smile

# 688
Здравейте, момичета! Днес си купих лосиона за ръце на Alverde - лилавия, лимитираната серия Dark Glamour Simple Smile Страхотен е! Simple Smile)

# 689
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Днес си купих лосиона за ръце на Alverde - лилавия, лимитираната серия Dark Glamour Simple Smile Страхотен е! Simple Smile)

Този ли имаш предвид, той е на Балеа

От къде си го взе?  Blush

Пуснали са и с аромата на Африката  Crazy
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/197965_45 … _1489523673_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт