Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 192
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Ивче крема е една идейка по-лимонен от лосиона. Поне аз така го усещам. Лосиона ми е малко по-захарен и сладък. Иначе като време за попиване са еднакви. Моята кожа не е суха и ми трябва много малко количество от крема. От лятото го имам, а не съм изхабила и половината. Да пускат и балсамчето за устни smile3508

Купих си последно шоколадовият балсам за устни и тази серия ще е същата като маслото с какао. Аз поне разлика не усещам.

# 706
Момичета, този продукт срещали ли сте го? Аз от скоро се захласнах по продуктите на Балеа. Видях го в Чешкият сайт на ДМ.

# 707
Да, има го Peace

# 708
Много благодаря, явно не е бил наличен, когато съм разглеждала продуктите. Взех си един с кокос и тиаре миналият ден Peace  Харесва ли ви ароматът му или е прекалено наситен, както този на бадем и череша?

# 709
Има го и е меко казано страхотен за зимата Simple Smile

# 710
Утре отивам отново, специално ще го издиря и ще попитам за него. Благодарности !  Simple Smile

# 711
Чудя се дали да си взема лосиона за който говорите, или този крем, имате ли наблюдения, кой е по добър за суха кожа? Мисля си, че би трябвало по принцип крем да е по-подходящ от лосион, или греша?

# 712
Този в кутията много ми харесва за зимата. Имам го от лятото, но тогава много не ми допадаше. Прави кожата много мека, а и като количество ще ти стигне за доста време. Иначе самата му консистенция не е много гъста (примерно като на маслата)

# 713
Този в кутията много ми харесва за зимата. Имам го от лятото, но тогава много не ми допадаше. Прави кожата много мека, а и като количество ще ти стигне за доста време. Иначе самата му консистенция не е много гъста (примерно като на маслата)
Ааха, благодаря, ще си го взема значи.

# 714
  • София
Жаки, и аз си взех балсама с шоколад,ама нещо много химически ми идва Thinking
Ще си го измажа все пак де Crazy  А днес в Сердика имаше мини дезодорантче от серията, както и 2та макоренени душ гела в огромно количество + лосиона със смокиня и череша.
И имаше един доста интересен душ лосион с горски плодове, който няма да ви казвам как миришеше Crazy Crazy
Скрит текст:

# 715
Тези макарони нещо не ме кефят за къпане. Предпочитам нещо по-плодово и свежо.
Да усетя все пак, че съм чиста, а не че съм се потопила в сладки или Амарето Mr. Green

Горските плодове ще се издирват Peace

# 716
  • Велико Търново
И аз си купих шоколадовия балсам на Балеа-като аромат не ме привлече много-много Confused Confused,но пък омекотява чудесно Peace
Макароните ми харесват само като лосион за тяло,а Горските плодове си купих днес,но още не съм ги пробвала Wink

# 717
Ще ми ги покажете ли на снимка горските плодове, че не се сещам как изглеждат Praynig

# 718
  • София
Ще ми ги покажете ли на снимка горските плодове, че не се сещам как изглеждат Praynig

Сложила съм в горния си пост Peace

Само ми е интересно как се ползва този душ-лосион? За първи път чувам за подобно нещо Thinking

# 719

Сложила съм в горния си пост Peace

Само ми е интересно как се ползва този душ-лосион? За първи път чувам за подобно нещо Thinking
Ми сигурно се къпеш с него.  newsm78 Аз имах пък един продукт на Орифлейм, с който си мажеш тялото, стоиш и после се изплакваш. Един вид маска за тяло.

А кажете ми тогава за какво се използва боди-тоника? С каква цел?

Аз пак съм добре. В потрес съм от хора, които не различават предназначението на парфюма и дезодоранта.

Общи условия

Активация на акаунт