Отговори
# 630
Честит имен ден на всички именници днес!  Hug

Момичета , благодаря ви за хубавите пожелания за моя празник!
Вова ме разконспирира и затова ще почерпя с тортата, която направих! Изобщо не ми е празнично и мислех да не се издавам!  Wink
Днес Иван си остана у нас и двамата ги заведох на детски клуб, за да ги позабавлявам по случай рождения ми ден.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200288274586570&se … ype=3&theater

ето и снимка на тортата: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200288274666572&se … ype=3&theater

и една на букетчето от Ивко: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200288274506568&se … ype=3&theater

Ичка, на мен пък ми изглежда доста весело и уютно при вас. Организирате си разни екскурзийки, купончета  Wink

# 631
Ани,то май винаги на човек не му е съвсем празнично на РД ! Hug
Ами да принципно се събираме с децата и мамите ,но сега едно след друго се разболяха и гледаме да не ги събираме,пазим ги!
А иначе сега събота трябваше заедно с приятелите,на които ще ходим лятото на свабта,даже май май ще сме им кумове ,ноооо работата на ММ е такава -никога не се знае кога и какво !!!
Но поне успях да я преместя резервацийката за друга дата ,нооо ще я водим на басейнче и сняг -няма как! Laughing

# 632
Ани,то май винаги на човек не му е съвсем празнично на РД ! Hug

Ами как да му е празнично на човек .....  Laughing   като погледна цифрата и все не ми се вярва!   Wink
А бе аз обичам да купонясвам на РД, но нещо се поскарахме с ММ и наистина ми се отщя да празнувам. Той днес е супер мил и много му се иска да отпразнуваме, но аз вече отмених купона и няма връщане!  Rolling Eyes

# 633
Ани много добре изглеждаш   bouquet Честито и от мен!
И аз имах РД скоро и на самия ден всичко ми беше криво и кисело, а сега като се замисля си беше хубаво. Сатурнови дупки май се водят.
Да споделя - Йосиф навън редовно засяда на някоя локва и се прави на прасенце. После иска да го гушкам и аз ставам на същото. Не иска в количка вече и навсякъде го нося  Confused Кръст не ми остана вече...

# 634
Честит празник и от мен на всички рожденици и именници на патерици  Peace

Напоследък няма с какво да се похваля. Всичко си е наред, здрави сме всички. Вики си хапва много добре, даже има малък напредък с гърнето. Чакам вече зъбче номер 17. Утре си отиваме на село за седмицата и ще имам малко отмяна с гледането  Party

# 635
Чин, честита радост! Пожелавам на Борис да расте здраво, любопитно и послушно детенце Simple Smile Батко Нико много да помага Simple Smile Бързо и леко възстановяване   bouquet

# 636
  • София
Голямо мъртвило тук Confused

Ние сме добре.  Днес си направихме прекрасна разходка в Южния парк, порадвахме се на слънчицето и малко се разнообразихме, че ММ замина за 10 дни много надалеч и ми е адски пусто вкъщи Confused  Лорчето е здравичка, но кучешките продължават да я мъчат, мнооого бавно излизат пущините.

Прегръдки на всички и ... намирайте малко време да драсвате по два реда Hug

# 637
Добро утро,
рано рано Дарчето си взе възглавничката и директно в хола да види бебетата й как са и да гледа детско! Laughing
Бюти,разбирам те много добре,на мен също ми е така! Hug
Чинче,видях снимките -прекрасни сте! Hug Едва ми скоро ще имаш време ,но ще се радвам да драснеш някой ред как върви свикването с 2те деца,Никонче как е? Hug
Вчера наистина беше супер време -Дарката спа до 14.30ч. 2ч. и после навън 2 ч. игра с едното момиченце ,с което сме почти всеки ден ,и двете така се тръшкат-големи инатчета са!
Наистина е много пусто тук,аз чета ,но то няма и много какво! Пишете като имате време!
Хубав ден ,мамчета! Hug

# 638
Здравейте Simple Smile

и аз да раздвижа малко темичката Simple Smile Ние сме добре, Алекс щурее тука по цял ден, но забелязвам някакво "порастване" напоследък - станал е една идея по-послушен и гальовен Simple Smile Не говори много, само отделни думички, но по цял ден вика "Мамооооооууу" и "татиииииииии"  Laughing Другата седмица вече наистина ще се добера до Варна, искам да се видя със сестра ми и племенника, който расте със скоростта на светлината. Мъчно ми е за тях...

Ама къде гледате снимки на Чинчето и Борис, толкова искам да ги видя, а не ги намирам  Rolling Eyes

# 639
  • София
хелънче, във ФБ, в нейния профил, но предполагам, че трябва да сте приятелки, за да можеш да ги видиш.

Лора пък от два дни ми вика "Амо", вместо "Мамо" hahaha

# 640
  • софия
Здравейте и от мен
И ние сме добре, уикенда празнувахме Имения ден на мъжа ми вкъщи и имах много да приготвям. Сега обичайното, Дани на градина ние с Мона вкъщи, когато е без батко си е златно дете иначе се изнервя иска всичко тя да прави и настава малка лудница.
Имам една реваксинация която трябва да сложа на Мона, та ми е малко напрегнато, но трябва да го направим преди да са почнали грипавите периоди.
Е това е и аз се отчетох.
 Hug

# 641
  • София
Здравейте  Simple Smile

Цвети, ти ме подсещаш, че не сме правили на Виктор ваксинацията за 1.5г.
Бюти и Ичка, разбирам ви как се чувствате, защото и моя мъж не е в БГ за няколко дни и ми липсва много.
Хелън, ще е много хубаво да се видите със сестричката ти, той племенника на колко стана  Simple Smile
Мая, Виктор ги прави същите неща и затова напоследък почти не излизаме с него, което не е хубаво, но е много кално и мокро. Друго си е в планината, ама в София хич не става за разходки, при положение, че и той изобщо не иска в количка, от 2 месеца даже не съм и опитвала да го сложа в нея. Поне се надявам, че си наваксва забавленията и новите емоции в яслата.

Bibito
, да си починеш на село Simple Smile
Ани, много хубави снимки  Simple Smile

Приятна вечер на всички.

# 642
  • София
Добро утро Hug
На Крисчо най-сетне му се показа един малък ръб на първия кучешки зъб, тези дни беше много лош и нервен, явно е било от това. Лошото е, че е само единия, направо докато излезнат всичките не знам как ще се живее Confused
Навън наистина е много мокро и кално...дано пак завали сняг, че дори горе при нас се е разтопил и е супер мизерно Crossing Arms Дават го края на седмицата пак да навали,дано, че да ходим с шейните нагоре Mr. Green
Крисчо най-сетне започна да си вика Кики, и то защото Лорка така му вика и той чу и сега като го питаш как ти вика Лоло и той вика Кики Mr. Green Обаче, ако го питаш, кой се е наакал, вика " ТЕ"...
Ужасно бързо ми минава времето, направо кога станаха толкова големи... #Crazy
Лек ден от мен Hug

# 643
Здравейте!
Ани, Вова, честит рожден ден на патерица! Да сте здрави и много щастливи!
Моят отпуск свършва. Кога мина това време, не разбрах. Разбира се, много мотане и много по-малко работа, за което вече съжалявам. Ако видя някоя приятелка, малко писане или четене, малко домакинстване и вечер да отведа Румен я на пиано, я на таекуон-до, да се върна да си прибера Явор - и то станало късна вечер.
И на мойто човече му излиза кучешки зъб и е киселица - има нощи, в които е ужасен, след това ми пуска малко фъндък и поспивам някоя нощ, и така. Но усещам, че вече са си големи и чак ми става носталгично едно такова...В неделя бях при една майка с новородено, изписано 2450 и ми стана толкова миличко, като го гледах колко е малко, нежно, беззащитно...И Явор направо ми се стори великан Simple Smile)))))
Цвети, и Румен и Явор вече се заиграват, но доста се карат и бият. Ако батко му е някъде, малкият само повтаря "бати, бати, бати", като дойде бати, все нещо делят...
Хубав ден пожелавам на всички и приятни разходки, че времето ги предполага (стига да не вали де).

# 644
Добро утро  Flutter

И аз се чудя защо минава толкова бързо времето и защо порастват с такава скорост. Много ми се иска да имаме още едно, но за сега пространството в къщи не го позволява. Надявам се след някоя друга година да си имаме по - голямо жилище с повече стаи  Praynig

Ани дано да изкара този зъб че да миряса и да не го мъчи. На Виктор му расте горе в дясно зъб номер 17 и е ужасно кисел. Вече се вижда как е пробил почти, обаче много го мъчи. Не ми дава и да го намажа с нещо, хапе много силно. Надявам се тия дни да излезе и да започне да спи през  нощта, че сили не ми останаха. Сега на село има кой да помага и съм по - добре  Party

За хитринките и Вики ги прави постоянно. Чак се чудя как му идва на акъл понякога  newsm78
Нашия бандит продължава да не иска да каже мама и това е. Вика ми кака в повечето случай  #Crazy И хората се смеят с нас...

Това е около нас напоследък. Надявам се при вас да е добре и децата да са здрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт