Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 231 493
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Е,аз се обадих днес на Ташинка и лично на мен ми каза,че не гледа по телефона.Ако искам да ми гледа,да я посетя в Конуш.Така че изненада нямаше.

# 181
Здравейте и от мен.Сега говорих с Машинка по тел.Жената ми каза каза някои неща,които са така,за бъдещето ще видим.Беше много мила по тел.

# 182
Извинете за грешката,за Ташинка става вапрос.

# 183
Е,аз се обадих днес на Ташинка и лично на мен ми каза,че не гледа по телефона.Ако искам да ми гледа,да я посетя в Конуш.Така че изненада нямаше.

Ми айде де, Ани, кога ще ходиме? Rolling Eyes

# 184
  • София

Ми айде де, Ани, кога ще ходиме? Rolling Eyes

Mишете, ако се организирате и отидете, да видим там какво става Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 185
Мелиса,довечера да се чуем да ти кажа кога съм свободна?

# 186
Мелиса,довечера да се чуем да ти кажа кога съм свободна?
Добре, само да  не е събота и неделя, а и зависи тя кога може да ни приеме
И ако може някой да ми разясни как се стига до това село, благодаря предварително Hug

# 187
Здравейте ! В последно време не ми остава такова свободно, за да пиша, само да споделя за Тащинка и аз. Гледа по телефона. Обадих и се в неделя. Много мила и това, което ми каза, по въпроса който и зададох - доста истина, поне за минало и настояще, дай Боже и за в бъдеще. Това, което ме притесни е, че си предложи и услугите, някак си странно. И не толкова това ме притесни, колкото - изпрати ми снимки по пощата, аз ще ти върна обратна пратка, с това което ще ти помогне. Иначе като пари, не потърси кой знае колко, но вече с течение на времето, щото се опарих няколко пъти, се чудя, дали и на кого можеш да се довериш .. ?! И за леля Искра да споделя. Преди месец време и се обадих за първи път, но останах малко разочарована. Докато ми гледаше, си хапваше и си разговаряше с дядото. Поразмислих онзи ден и отдадох първият ни разговор на умора или нещо подобно. Не мога да си вадя кофти заключения от един такъв разговор, в който имаше и малко истина, но като цяло си беше, един вид като ново запознанство - от къде си, ааа аз познавам тази и тази от твоя край .. това ти се е случило .. после онова, но по основният въпрос - нищо. Та вчера отново се обадих. Този път беше по концентрирана. Много детайлно ми отговори на въпросите и ми направи впечатление, че повтори 2 от нещата, които ми каза и първият път и съм абсолютно сигурна, че няма как да е случайно или да ме помни (не ми се навлиза в подробности). Като заключение до този момент от търсенето на отговор, на така желаното от мен събитие - леля Искра, Ташинка, Ники Узунов, Емилия, Ели Маринова, Ивелина Христова и разбира се така обичаната от мен Ани Лечева, всички които изброих са на едно и също мнение за развитие и краен резултат, по основният въпрос. На всички сроковете се разминават, но пък всичко останало, развитие и краен резултат, са единодушни. Дай Боже и да се случи ! Simple Smile Хубава седмица на всички ви !  Hug

# 188
  • София
ramikm, леля Искра когато е концентрирана, а и няма как да помни, си дава сроковете по един и същ начин винаги.И при мен се случвало, а  при други, затова й вярвам. Ташинка колко пари ти иска, защото ак е 1-25 лв или нещо такова съм склонна да вярвам, че помага жената, защото ушите са ми чували страшни цифри. Последния път ставаш въпрос за коло 700 лв, а вече на една бях пращала, за мой срам, 300-400 лв.

# 189
Здравейте,някой може ли на лични да ми даде тел.на Ташинка,що се отнася до това къде се намира Конуш по пътя от Хасково за Кърджали първото село е,след това е Николово и т.н.

# 190
Здравейте и а днес званях на Ташинка, гледа по телефона, но ми каза да отидя до селото щяла да ми даде някакви неща и до една седмица нещата ще се подредят, за пари не ми каза нищо.

# 191
Здравейте и а днес званях на Ташинка, гледа по телефона, но ми каза да отидя до селото щяла да ми даде някакви неща и до една седмица нещата ще се подредят, за пари не ми каза нищо.
позна ли нещо като гледа по телефона,и нещо е съмнително че на две жени вече казва че щяла да им даде нещо? Явно си иска все пак пари жената и е нормално

# 192
Ташинка на мен ми каза , че няма цена . Каза ми , че тя е тук за да помага на хората иначе нямаше каза да говоря по телефона така . Освен това е много сърдечна , каза ми че иска първо аз да се убедя в това , което има като дарба понеже не иска да лъже хората . Та... аз питах за пари и тя не ми каза , дори спомена , че клетва е дала ако се наложи да се откаже от мъжа си и децата си заради дарбата си да помага на хората . Аз скоро ще я посетя лично , понеже два пъти и звънях по-телефона и двата пъти ми каза всичко вярно . Моля ви дайте още менения , ако и други са звънели . До тук отзивите ви са досущ като моите Simple Smile

# 193
Здравейте!!! Току що се регистрирах в този форум, чела съм ваши отговори на въпроси, които са ме вълнували...и реших да ви питам и аз нещо.... Става въпрос за прословутата гледачка от Рудозем  Адриана Миронова. Някои от вас възползвали ли са се от способностите й? Какво ще кажете? Познава ли?

# 194
Ташинка на мен ми каза , че няма цена . Каза ми , че тя е тук за да помага на хората иначе нямаше каза да говоря по телефона така . Освен това е много сърдечна , каза ми че иска първо аз да се убедя в това , което има като дарба понеже не иска да лъже хората . Та... аз питах за пари и тя не ми каза , дори спомена , че клетва е дала ако се наложи да се откаже от мъжа си и децата си заради дарбата си да помага на хората . Аз скоро ще я посетя лично , понеже два пъти и звънях по-телефона и двата пъти ми каза всичко вярно . Моля ви дайте още менения , ако и други са звънели . До тук отзивите ви са досущ като моите Simple Smile

Как така ти е казала по телефона "всичко вярно".
По собствените й думи тя не гледа по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт