Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 650
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Аз също мисля да пътувам към Ташинка другата седмица с една приятелка, тръгваме от Пловдив

# 226
Тази Ташинка, като гледа по телефона, какви данни ви иска - имена само или и други. Ще взема и аз да и звънна утре, че днес гледам че много са и звъняли да не я стреснем и да откаже да гледа по телефона вече.

# 227
  • София
И аз говорих с Ташинка. Говорихме малко време и зададох конкретен въпрос .В предвид факта че съм анонимна ще ви кажа : Попитах я дали ще се разведа  , на което тя ми отговори с въпрос " Ти ли го  искаш да се разведеш? " като казах "Да" каза че ще се разведа до януари месец 2013 г. сега не знам дали да вярвам или не  newsm78 хем не беше наясно аз ли го искам , хем се ангажира със срок  newsm78 След това ме караше да отида в селото при нея , за да изчисти " това нещо " от мъжа ми и да не си развалям семейството. Сега съвсем се обърках , иначе ми се видя много мила и любезна , въпреки краткото време в което говорихме.

Май ще вървя и при този Ангел  от Надежда /имаше добри отзиви за него тук във форума/, но ще е след 10-15 дена , че в момента не мога да дам 25 лв. за това, ще изчакам аванс и тогава.Ако някой междувременно ходи при него моля да сподели.

# 228
Аз да пусна един голям положителен глас за Анелия Лечева, сутринта имахме скайп - среща  Hug
Тя през астрологията ми потвърди едно към едно прогнозите на Стефка, Латина, Ангел и Ина  Rolling Eyes

# 229
  • София
Аз да пусна един голям положителен глас за Анелия Лечева, сутринта имахме скайп - среща  Hug
Тя през астрологията ми потвърди едно към едно прогнозите на Стефка, Латина, Ангел и Ина  Rolling Eyes

Мелиса , кой Ангел , че тук име двама в списъка ?

# 230

Мелиса , кой Ангел , че тук име двама в списъка ?

Ангел от НАДЕЖДА  Hug

# 231
  • София
Мелиса , благодаря ти .Сега вече съвсем се навих да отида и при него.
Кажи ми моля те колко време преди това трябва да си запишеш час и колко време ти говори и казвали някакви срокове, защото на една приятелка е говорил 15 минути само , въпреки че тя е много доволна на мен ми се вижда малко време.

# 232
Мелиса , благодаря ти .Сега вече съвсем се навих да отида и при него.
Кажи ми моля те колко време преди това трябва да си запишеш час и колко време ти говори и казвали някакви срокове, защото на една приятелка е говорил 15 минути само , въпреки че тя е много доволна на мен ми се вижда малко време.
При мен беше точно 30 минути по часовник  Peace

# 233
idi, относно Ангел от Надежда. Чувала съм добри отзиви за него и честно да си призная, не мога да си вадя заключителни доводи, но аз му се обадих по телефона, като му обясних, че ми е доста трудно пътуването и той се съгласи, но каза обади ми се утре, иначе приветлив. Обадих се аз на следващият ден, няколко пъти в уречения час, но човека не отговори. В късният следобяд се свързах и ми стана интересно, че казва, че гледа на предмет, а всъщност на мен ми гледа по телефона. Тоест, ако някоя гледачка гледа на кафе, без лична среща - как ще може да осъществи гледане ?! Това ми стана странно, иначе каза ми нещо, по-скоро аз му дадох информация, за да започне. но като цяло нищо съществено. Просто споделям. Аз така или иначе, не мога да взема под внимание думите му, били те позитивни или не, защото личен контакт нямаше. Желая ти успех !

# 234
  • София
Благодаря ви и на двете за информацията за Ангел. И на моята позната е поискал предмет , тя каза че е свалила пръстен от ръката си и на него и е гледал.

Ще отида да видя какво ще ми каже , само нямам търпение , но ще изчакам няма начин .

А вие споделете след срещата с Ташенка.

# 235
Melissa77 и аз на свой ред да те помоля, ако имаш желание да споделиш по-подробно- по твоя си начин за консултацията си с Анелия Лечева.

# 236
Не се стърпях и аз и преди малко звъннах на Ташинка. Каза, че днес много хора са и звъняли. Попитах я конкретен въпрос. Даде ми срок 1-2 седмици. Доста кратък та скоро ще имам впечатления дали познава. А вие дето ще ходите да казвате отзиви, че на мен ми е много далече.

# 237
  • София
Днес говорих с Ташинка, но нямах късмет, Имаше много хора при нея. Ще й звънна друг ден.
Миналата година, когато говорих с леля Искра по телефона, исках адреса й за превод, но тя не си го даде. Каза ми: "От теб пари не искам, но  когато идваш при мен, ще ми донесеш....", искаше нещо точно определено. А аз нямам намерение да ходя при нея.
Изчаквах повече отзиви за Емилия, но сега категорично ще си уговоря час за консултация по скайпа с нея.

Някой от вас правил ли е звездния ориз на Керанка? Има ли положителни резултати?

# 238

Някой от вас правил ли е звездния ориз на Керанка? Има ли положителни резултати?

Това  пък вълшебство какво е?

# 239
Много се извинявам Sad Някои би ли ми дал телефона на въпросната дама Ташинка .Пак се извинявам ако го има даден някаде,но не го открих. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт