Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 560
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Вие почвате да ме отказвате ... Thinking Много ми е любопитно първата група какво ще сподели.
Аз имам час при Емилия този уикенд, да видим какво ще ми каже.
То споделяния след жив контакт с "Много доволна ша останеш от мене ,мила, само непременно ела в Конуш" имаше, но сега новата сензация е на гребена на вълната и няма как нещо в разрез с тази устременост да бъде чуто:)

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 21:16 от ryannn

# 316
 Здравейте  Simple Smile
Днес бях при Ташинка ...
От къде да започна ... ! ? Чудя се дали да не прехапя езика си или да споделя видяното , чутото, стореното ...
Тя ПОЗНАВА !!!
Определено познава и ОПРЕДЕЛЕНО не иска пари /кой колкото и остави /.
За помагането не казвам нищо , защото тепърва ще стават ясни резултатите и от нея .
Истина е ,че е адски мила женица , истина е , че вижда всичко в детайли , вярно е , че дава срокове и е съвсем вярно , че познава точното време на станалите и надявам се събитията , които ще се случат !!!
Момичета ... питайте какво да Ви споделя !?
Дали ще Ви познае ли ? ДА!!!

# 317
Здравейте  Simple Smile
Днес бях при Ташинка ...
От къде да започна ... ! ? Чудя се дали да не прехапя езика си или да споделя видяното , чутото, стореното ...
Тя ПОЗНАВА !!!
Определено познава и ОПРЕДЕЛЕНО не иска пари /кой колкото и остави /.
За помагането не казвам нищо , защото тепърва ще стават ясни резултатите и от нея .
Истина е ,че е адски мила женица , истина е , че вижда всичко в детайли , вярно е , че дава срокове и е съвсем вярно , че познава точното време на станалите и надявам се събитията , които ще се случат !!!
Момичета ... питайте какво да Ви споделя !?
--------

Дали ще Ви познае ли ? ДА!!!

Наясно съм какво ще последва, но , zelenooka, прости ми, ако бъркам,нямам време да се ровя назад в темите, но с много голяма сигурност ми се струва, че  ти беше тази, която написа същото на мига, в който се върна след посещението си при  Хайрие, нарече я жената-чудо и пак каза-невероятна е, питайте-това беше в няколко пространни поста буквално веднага  след завръщането ти оттам.Няколко месеца по-късно с , с половин уста и с половин пост каза,че всъщност реалността е, че не ти е помогнала и за жалост положението е станало дори по-лошо и от преди.

# 318
Искам да отбележа , че преди време точно тази жена ми беше казала , че рано или късно ще я потърся за помощ и това стана . Имах контакт с нея преди време , но тогава не я оставих да ми помогне . Днес не само захарта и солта , но и вода ми поиска . Всичко стана лесно , обръща голямо внимание на всеки при нея освен това има една особеност /незнам дали на всички я прилага , още никoй не е споделил .../ , но тя моли Господ питайки го какъв е начина за изход от това лошо положение , като отговора е много странен - завърта те в посоката , в която го е помолила ... Това е факт , завъртя ме на 360 градуса без да съм на въртящ стол или нещо подобно ... как се случи не мога да обясня , но се случи ... Това е може би най-странното в цялата ситуация от днес приложена на мен самата ! 

# 319
Да права си ... при Хайрие така се получи . Имаше ефект наистина , но не беше за дълго !
Тук сега , не мога да кажа дали ще е или не , но се надявам да стане !

# 320
Не знам,но след като в цялото село никой не е чувал за нея това ми звучи направо смешно,извинявай

# 321
Ами имаше доста хора , за селото не мога да кажа нищо понеже още от табелата се завива в дясно и все направо се стига до нея . Не съм била в селото за да питам знаят ли или не ! А и там е циганската махала, тя има най-хубавата къща в махалата ! 

# 322
Да права си ... при Хайрие така се получи . Имаше ефект наистина , но не беше за дълго !
Тук сега , не мога да кажа дали ще е или не , но се надявам да стане !

Стискам ти палци.Реална оценка за способностите й  , обаче, можеш да дадеш след време. Би трябвало и сама  да си се убедила след случая с Хайрие.
Впрочем, да те завъртят на 360 градуса означава да направиш пълен кръг около оста си-как стана това в случая-ти стоеше права и направи пълен кръг...??И  по какъв начин това показва какъв е изходът, всъщност, след като завъртането( каквото и да е то) било отговор на въпроса  от страна на Господ как да ти се помогне?
За много от стягащите куфарите за Конуш  за извозване с автобуси , с коли и т.н, пътуването ще е доста  дълго.Похвалата е приятно нещо, но  със сигурност, ако внесеш яснота  и конкретност в написаното, ще е по-полезно

# 323
Имало е хора от форума днес и те ще споделят ...
Понеже тя се вайкаше , че е много претоварена и казваше , че в някой форум са разбрали , че чак от другия край на Бг са били преди малко при нея ...
Ще изчакаме , нека да чуем и те какво ще ни кажат !

# 324
Имало е хора от форума днес и те ще споделят ...
Понеже тя се вайкаше , че е много претоварена и казваше , че в някой форум са разбрали , че чак от другия край на Бг са били преди малко при нея ...
Ще изчакаме , нека да чуем и те какво ще ни кажат !

Разбира се, но , така и така , ти споделяш за твоето посещение -уточни, все пак, за това въртене на 360 градуса и какъв точно е смисълът от него.
Абсолютно никога в нито един пост от началото на този форум, не  е споделяно такова нещо, така че, за всички , вярвам, ще е интересно.А, както го написа преди малко, нищо не става ясно.

# 325
Да... каза ми да застана на едно място права , после взе да се моли на глас и ясно се чуваха молитвите и отправени към Господ , настояваше на странен език да ме завърти ако това е начина по - който Господ позволява да ми се помогне . Не мина много време и нещо ме завъртя , питайте нея , дори още не мога да си го обясня .... Незнам ... както и да изчислявам , както и да мисля сега просто нямам обяснение ! 

# 326
Да... каза ми да застана на едно място права , после взе да се моли на глас и ясно се чуваха молитвите и отправени към Господ , настояваше на странен език да ме завърти ако това е начина по - който Господ позволява да ми се помогне . Не мина много време и нещо ме завъртя , питайте нея , дори още не мога да си го обясня .... Незнам ... както и да изчислявам , както и да мисля сега просто нямам обяснение ! 

Звучи увлекателно:)Дано наистина се появят и реални резултати!
И добавям с усмивка-ако е говорила с Господ на някакъв странен език, как ли околните биха могли да разберат за какво иде реч...
Мистиката си е мистика;)

# 327
Не ,тя се молеше на български , но все така си стоях .... после изричаше някави странни думи / за това иде реч / ! 

# 328
Ох , наистина нямам обяснение ... ако на някой друг се случи това , нека да напише , моля ! 

# 329
  • и тук и там :)
Момичета има ли някой при който вече се е случило нещо предсказано от Ани Лечева?

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт