талисмани за децата

• 2 100
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Мадона като роди дъщеря си, й беше вързала червен конец също, а и на себе си беше сложила. Явно не е само у нас  Thinking

# 16
  • Бургас
И моята дъщеря имаше синьо око на количката/не помня от кого/.
Това с червения конец не е ли за цялото семейство?Сестра ми има и знам че всички са с такъв/мъжа и ,детето/.

# 17
  • Mars Hotel
Не вярвам в уроки и магии. Все пак, донякъде да съм склонна да приема, че на бебе може да се сложи такъв конец - родителите ги е страх и биха направили какво ли не в желанието си да предпазят детето. Но ако видя възрастен мъж с такова нещо, единствено ще ме напуши смях.

# 18
  • Пазарджик
Не е задължително. На моето една приятелка му сложи едно синьо око (от тези турските) на количката. Не ми пречи и не му го махнах. По принцип не вярвам в подобни неща.
По принцип не вярваш, ама за всеки случай да има едно турско око Mr. Green
Явно е срамно да си признавате, че сте суеверни, защото всяко второ бебе, което виждам е с червен конец на ръката
Не виждам нищо срамно, и все пак не вярвам, ама на да сложиха му и едно турско око.  Mr. Green Mr. Green

# 19
Мадона като роди дъщеря си, й беше вързала червен конец също, а и на себе си беше сложила. Явно не е само у нас  Thinking
Мадона изповядва Кабала и може от там да идва това суеверие
Но ако видя възрастен мъж с такова нещо, единствено ще ме напуши смях.
Бойко Борисов има червен конец на ръката Mr. Green

# 20
  • Mars Hotel
Значи затова ми е толкова смешен.  Laughing

# 21
Значи затова ми е толкова смешен.  Laughing

Той направо си е жалък, даже не и смешен  Tired

# 22
  • Mars Hotel
Е да, де. Просто трябваше да го вържа смислово с предишния си пост.  Laughing

# 23
Непосредствено след раждането майка ми ме съсипа от напомняне за червения конец. За да ме остави на мира изнамерих една мартеница у дома и му я вързах. Вкарах цялата рода в шок с мартеница през октомври. Laughing

# 24
  • на последния етаж
трябва ли да се поставят амулети и талисмани ?
Дали трябва или не - решението е твое. Simple Smile

# 25
И ние имахме мартеница на количката,но тя много обичаше да си играе с нея.
Иначе по темата-не

# 26
Аз съм от смешните, но моето дете има червен конец на ръката - лявата.
Имам причина да го носи.

# 27
# 28
  • SOFIA
Аз съм от смешните, но моето дете има червен конец на ръката - лявата.
Имам причина да го носи.

Peace Ха, и аз съм от "смешните". И двете ми деца имат червен конец , а и аз имам. Не зная дали "помага" или "пази" , но съм сигурна че не вреди! Всеки си го чувства най-добре.

Аз виждам доста хора - и мъже  и жени и деца с кончета на ръката, интересно защо тук  не срещнах такива / с едно изкл./.  Thinking

# 29
Като бебенце дъщеря ми носеше червен конец на ръчичката. Скъса се и падна месец преди кръщенето й. Някой да се е чудил и смял на кончето й не помня.

Общи условия

Активация на акаунт