Пазаруване от miniprix.bg - 3

• 36 136
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Обаче разпределението на нещата по категории е умопомрачително ooooh!. Това
е сладурчесто, но е само 153-158. При тези разлики в размерите дали е толкова?

# 556
Обаче разпределението на нещата по категории е умопомрачително ooooh!. Това
е сладурчесто, но е само 153-158. При тези разлики в размерите дали е толкова?

Момент, да хвърля боба,че си счупих кристалната топка! Joy Joy hahaha

# 557
  • софия
При мен нищо не ми говори, а не ми се занимава да връщам.

Никой не се престраши да поръча яке, значи, да сподели Whistling

# 558
Аз съм поръчала детско яке, но още не съм го получила.

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 16:26 от evelinal

# 559
  • софия
Ейййй, тениската, която най-ми харесваше я има

Сега ще трябва да търся още какво да харесвам, че е под 15 лв. Whistling

# 560
  • Варна
BSK са и двете, няма какво да му мислите, ако останат размери де

# 561
  някой ако ги иска, имам 37 номер - естествена кожа 33.60 лв.

# 562

Звънче, ако ти трябват 4 лева за допълване, пускам една тениска от кошницата, че я стискам от сутринта. Ще ти пиша на ЛС.

# 563
  • софия

Звънче, ако ти трябват 4 лева за допълване, пускам една тениска от кошницата, че я стискам от сутринта. Ще ти пиша на ЛС.
Трябваха ми 5. Пуснах за 21 - добавих бИльо.
Благодаря ти Hug

Току-що се  пробвах с "партньорски продукт". Тази нива не сме я орали. Да видим.

# 564
  • Бургас
(+ 9 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема  #2gunfire #2gunfire #2gunfire не ми харесва тая работа
Хайде, по-полека с пистолетите, моля Whistling Не разбирам какъв ви е проблемът, всеки има право да чете, пише, гледа и поръчва каквото си иска.
Доро, много са симпатични кафявите обувки, в черно имаше ли ги, аз съм ги пропуснала, а щяха да ми паснат идеално в процеса на подмяна на кокили с нормални обувки Crazy

# 565
И аз се чудя за якетата, а откога ги чакам.
Получих днес поръчката с тениските и блузите. Всичките бяха за мъжа ми, размер XXL, заспаха му. Досега не съм сбъркала никъде, хем и обувки за трима ни поръчвах, но си мисля, че дънките ще са голяма изненада  Mr. Green

# 566
Само да отбележа, че на сайта им във фейсбук са много мили и експедитивни, помолих ги за подробни размери на мъжки панталони и дънки  и след няколко часа ми ги пратиха, жалко че липсват към всеки артикул, дано до довечера да са налични още, че да ги заменим успешно.
Нещо, което забелязвам, но не съм 100% сигурна, от посочения номер и размер на снимката, добавям по два сантиметра на номер  до получаване на желания размер, при мен се оказа вярно и за панталона и дънките.

И един въпрос, колко време след отбелязване, че искам връщане с ваучер , кодовете им са налични във профила?

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 16:11 от *Star*

# 567
(+ 9 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема  #2gunfire #2gunfire #2gunfire не ми харесва тая работа
Хайде, по-полека с пистолетите, моля Whistling Не разбирам какъв ви е проблемът, всеки има право да чете, пише, гледа и поръчва каквото си иска.
Доро, много са симпатични кафявите обувки, в черно имаше ли ги, аз съм ги пропуснала, а щяха да ми паснат идеално в процеса на подмяна на кокили с нормални обувки Crazy

Аз съм една от СКРИТИТЕ потребители, така че за няма нищо отнесох няколко куршума  hahaha
Само в кафяво бяха когато имаше намаление, на 19.5, само 40 номер хванах аз, други номера не видях. Яд че е, защото това ми любимия модел подметка - между платформа и ток. Имам едни подобни и са ми суууупер любими, но вече от носене сдават багажа.

# 568
BSK са и двете, няма какво да му мислите, ако останат размери де

Аз щях да пусна яке,но набързо изчезна моят размер... Shocked Tired

# 569
Какво е BSK, Bershka newsm78

Общи условия

Активация на акаунт