Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 232 - След финала

• 64 937
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Ха, сега здравейте, приятели! Hug Hug Hug

Ама наистина много оскъдна/ или почти никаква/ информация за Хубавелко, бе?! И мен ме хваща нервата, че така се покрива! smile3515 То...че не иска да го вземат за модна икона, е ясно! Но къде му е мениджера, да му поддържа имиджа?!/е, по-малко вносни думи не мога да измъдря hahaha hahaha hahaha/

П.С.- Започнах грешно поста си, сега го коригирам! Embarassed Embarassed Embarassed Така ми се пада...да съм сложила очилата! ooooh! doh doh doh

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 19:34 от winona

# 631
Да си призная донякъде оправдавам Серхо.Колко от нас биха се снимали с непознати хора и после снимките им да се развяват по разни сайтове newsm78,а и  не винаги сме натъкмени и нагласени за снимка,понякога човек иска да се слее с тълпата да бъде инкогнито.Така,че за решението му да се покрие  съм раздвоена в преценката си 50:50.Друг е въпроса,че не всички сме актьори.....

# 632
# 633
Да си призная донякъде оправдавам Серхо.Колко от нас биха се снимали с непознати хора и после снимките им да се развяват по разни сайтове newsm78,а и  не винаги сме натъкмени и нагласени за снимка,понякога човек иска да се слее с тълпата да бъде инкогнито.Така,че за решението му да се покрие  съм раздвоена в преценката си 50:50.Друг е въпроса,че не всички сме актьори.....

Аз бих казала ,че славата и популярността дотяга и в един момент на човек сигурно му се иска да се скрие , но какво да се прави, като това на нас феновете никак не ни харесва!Най - добре е да има някакъв баланс-умерено "показване" и изяви , поне колкото да не те забравят феновете , защото техния вот при един евентуален нов филмов проект  е решаващ.Както виждаме непрекъснато течът информации за рейтинги и свалени от екраните филми -кой на 12 , кой най - много на 20 епизод.
 Naughty Naughty Naughty Naughty
Цялата тази потайност на Серхо ми говори ,че той явно няма нужда от подкрепата на свойте фенове, защото е решил да се оттегли от снимачната площадка.
А с какво ще се занимава.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78....кой знае..... newsm78 newsm78 newsm78........И като учител по тенис няма да е зле,защото "ученички"няма да му липсват..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 634

Много се извинявам за това което ще кажа Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig ,ама на тази снимка е като някое джудже....... hahaha hahaha hahaha hahaha
.......огромна глава и постепенно смаляващи се части на тялото , до едни миниатюрни крачета!!!!
 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

------------------------------------------------------------
ОХ......хайде ,че изтървах Гюлназ и Кобретин!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 635
  • Варна
Добър вечер или добро утро, приятели! Hug
Твърде е късно, но ми се дощя да споделя някои свои мисли във връзка с последните коментари.  Peace
Първо по отношение на оная снимка, на която уж бил Серхан в гръб в някакъв мол и нежеланието му да бъде сниман, ще кажа, че го подкрепям с две ръце! Big Ups Човекът ( ако изобщо е той, щото инфото е твърде недостатъчно и съмнително по отношение на вярност и точност) е тръгнал да си върши някаква своя лична работа, а не да бъде притесняван и да позира с непознати хора. Аз лично, дето съм госпожа Никоя, много държа на запазването на личното пространство от нежелани посегателства и вмешателства от какъвто и да е род и независимо кой е човека- тв звезда или бай Михал от квартала, ако той не желае други хора да го снимат- всеки трябва да уважава желанието му. Да не говорим пък, че е всеизвестно, че Серхан съвсем съзнателно избягва светския живот и публични изяви, и доста ревниво пази личния си живот и не виждам защо трябва да му се въвират разни хора в личното пространство без да уважават волята му и после да се сърдят, че не бил достатъчно любезен и отклонявал контактите. Така иска - така постъпва! thumbsup Трябва да се съобразим с волята му! Не ми харесва това на мен, щото чакам с нетърпение каквото и да е инфо или негова снимчица, ама...  dontknow
Аз самата също не бих искала да бъда снимана без мое съгласие и снимките ми да се въртят незнайно къде, с всевъзможни коментари ( моите уважения към ФБ и другите т. нар. социални мрежи, дето не се знае кой кой е и какъв е, но там доста неща ми се видят абсурдни! fiuuuuuu). Пък и когато някой е сниман без да очаква, може дори да не прилича на себе си- например тая последната снимка на Серхан на яхтата ooooh!, която явно е от тия нежеланите, защото ъгъла на заснемане е толкова лош, че имаме един иначе толкова красив и добре сложен мъж, излязъл като човешко недоразумение! Rolling Eyes
Второто, което искам да споделя с риск да  boo bash smile3513 е по повод на снимките на Йозлем зад кадър и при други нейни изяви- семейни събирания, партита и прочие. Държа да уточня, че аз много харесвам Йозлем като жена- освен че е много красива и си има всичко, достатъчно и на място, има невероятно излъчване, сексапил, жизнерадост, сияние и каквото още се сетите- виждаме я каква е хубавица и чаровница!  babydust7 Но мисля, че това инфантилно поведение, видимо от снимките, и то умишлено търсено- муцунки, плезеници, ушички зад главите на колегите, намигания, вече не подхожда на зрялата й възраст. Тука все й се радваме, че била млада, жизнена и не знам си какво още, но всъщност тя не е толкова млада, че да се държи така незряло! Няма лошо някоя и друга шега, физиономийка, но не и през цялото време и с всички да се държи като тинейджърка- поне на мен вече не ми харесва това поведение! Naughty Крайно време е да порастне и да се държи подобаващо- може и по друг начин да се покаже жизнерадост и весело настроение!
Е, това беше! Peace

# 636
Добро утро,Незабравими! Hug Hug Hug
Дани Hug,аз лично намирам промяна в Йозлем и на снимките от лятото,а още повече сега от Караолана,каква чувствена и женствена фото сесия направи,но си мисля,че тя е от хората,които завинаги запазват детското в себе си. Peace
Хубав ден,наситен само с положителни емоции ви желая! Heart EyesGrinning

# 637
Добро утро, Незабравими!
Днес кафето е от мен... И нови снимки има на Серхан, въпреки неговото несъгласие да го снимат феновете. Чесно казано не разбирам това му поведение, но кой ли пък ме пита мен..
Добре, че поне е Йозка да го отсрамва, изглежда страхотно на последните фотоси и, е както винаги лудетина. Дано да има още повече успехи и бъдещи проекти, защото го заслужава!

Скрит текст:
А, сега да Ви почерпя за едно щастливо събитие в моя живот, което наскоро се състоя... Сгодих се за най-прекрасния и мил човек, който промени живота ми завинаги...Желая на всички необвързани дами да намерят своята половинка и да изживеят своето щастието... Защото няма нищо по-вълнуващо и истинско от това, да се събуждаш до любимия човек!

# 638

Добро утро и от мен  Hug С пожелания за усмихнат ден  Hug Hug Hug

Мокси ,честит годеж   bouquet Бъдете много щастливи и красиво влюбени

Heart Eyes

# 639
Добро утро на Архангеловден!  Hug Hug Hug

Честит празник на всички именници!    baloni baloni baloni

Мокси, честито!!!   baloni

Бъдете щастливи и много се обичайте!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=usIu2APlr5c&playnext=1&l … ure=results_video

# 640
Здравейте Незабравими! Hug
Отдавна не съм влизала в темата но не ви забравям, радвам се че все още ви вълнува незабравимия сериал!
Не разбирам поведението на Серхан с риск да обидя някой за мен е един надут пуяк!
Йозлем, прекрасна както винаги, дано винаги си остане такава!Страхотна.

Хубав ден! Heart Eyes

# 641
......................................... Но мисля, че това инфантилно поведение, видимо от снимките, и то умишлено търсено- муцунки, плезеници, ушички зад главите на колегите, намигания, вече не подхожда на зрялата й възраст. Тука все й се радваме, че била млада, жизнена и не знам си какво още, но всъщност тя не е толкова млада, че да се държи така незряло! Няма лошо някоя и друга шега, физиономийка, но не и през цялото време и с всички да се държи като тинейджърка- поне на мен вече не ми харесва това поведение! Naughty Крайно време е да порастне и да се държи подобаващо- може и по друг начин да се покаже жизнерадост и весело настроение!
Е, това беше! Peace

Чак сега прочетох поста на Дани и никак, ама никак не съм съгласна нито с частта за Серхан,  no  но него го оставям сега на мира....., Stop нито с частта за Йозито. no
Дани, аз се радвам от сърце на всяка снимка на Йозка, където е засмяна, изплезена, ухилена и развеселена.  Peace Peace Peace Така също се радвам на всяко огряно от усмивка лице, без значение дали е на 1 или на 101 години!  Peace Стигат ми намусени лица по улиците, по вестниците и от екрана!  Naughty А и на Йозлем със сигурност й писна 2 години, докато беше в образа на Еда,  да рони сълзи и да го играе сериозно, така че може да си позволи извън кадър да се полигави.
Peace

# 642
Добра вечер,Незабравими! Hug Hug Hug
Поздрав за всички именници!  bouquetБъдете здрави и щастливи! Tada newsm24
Моски  bouquet,честито!Желая ви дълъг и щастлив съвместен живот!  loveuuu

# 643
# 644
  • Стара Загора
Добър вечер, Незабравими! Честит празник на всички празнуващи!
Мокси, много ме зарадва новината ти! Желая Ви живот като приказка! Бъдете щастливи!

И да видим старите снимки на БЕГЛЕЦЪТ!

Общи условия

Активация на акаунт