Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 232 - След финала

• 64 940
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Исис  bouquet,много хубаво си го казала за ''батко''.Аз споделям напълно мнението ти.Действително Серхан изигра най-романтичния образ в киното до сега и то по един убедителен начин! Peace

Наде, според нас е така , но я попитай в другите теми да видиш какво ще стане!!! newsm43 newsm43 newsm43
Аз на няколко пъти подхвърлях за нашия любимец и за "Незабравима", но не чух нито една дума в подкрепа на това, което аз казвах като суперлативи за любимия ни филм.Имам предвид темата за "Фатмагюл".
Всеки филм си има фенове , които защитават  и харесват героите така , както ние  си харесваме нашите!!!! Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 661
Меги Hug,нямам намерение да ходя по другите теми и да хваля нашия сериал,кой гледал ,гледал,кой разбрал, разбрал,всеки има право на мнение,за да му натрапвам аз своето,но Дани имаше една мисъл,която ще цитирам ,,За да ти хареса  ''Незабравима'' трябва да имаш очи за да го видиш, сърце  за да го почувстваш,акъл за да го разбереш'' newsm10 Повече нямам какво да добавя. smile3521

# 662
  • Русе

Хе-хееее?! Я, да видим, дали ще познаете кой е този младеж?! Party Party Party newsm09 newsm09 newsm09 smile3544 smile3544 smile3544

# 663
# 664
 Вени Hug, въпрос с повишенa труднoст Rolling Eyes,трябва да е този долу в дясно май. newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 665
  • Русе
Меги Hug,нямам намерение да ходя по другите теми и да хваля нашия сериал,кой гледал ,гледал,кой разбрал, разбрал,всеки има право на мнение,за да му натрапвам аз своето,но Дани имаше една мисъл,която ще цитирам ,,За да ти хареса  ''Незабравима'' трябва да имаш очи за да го видиш, сърце  за да го почувстваш,акъл за да го разбереш'' newsm10 Повече нямам какво да добавя. smile3521
smile3521 newsm10 newsm10 newsm10

# 666
Ново клипче! Peace

">#![/video]

# 667
# 668
Това "Ямур.....Ямур....."така ти се набива в съзнанието , как няма да си кръстиш  детето с това име!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 23:01 от migi_megi

# 669
Меги Hug,нямам намерение да ходя по другите теми и да хваля нашия сериал,кой гледал ,гледал,кой разбрал, разбрал,всеки има право на мнение,за да му натрапвам аз своето,но Дани имаше една мисъл,която ще цитирам ,,За да ти хареса  ''Незабравима'' трябва да имаш очи за да го видиш, сърце  за да го почувстваш,акъл за да го разбереш'' newsm10 Повече нямам какво да добавя. smile3521
Оххххх...... ,аз се опитах няколко пъти , но никакво внимание  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out, не им направи впечатление дори клипчето от романтичната  нощ във вилата на Хаят. #Cussing out #Cussing out
Аз се опитах да им покажа как може да бъде пресъздадена една такава сцена, но дори една потребителка не коментира видяното!!! Naughty Naughty Naughty Naughty

Абеееееееее изобщо ние тук сме си върхът , само дето много ни оредяха редиците и затова основна вина има нашия любим батко!!!!То бива криене ...бива.....ама чак толко....... не бива......  newsm25 newsm25 newsm25 newsm25 newsm25 newsm25 newsm25

# 670
Много снимки се появиха от новия филм , но аз на нито една не виждам главния герой.. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78....как се казваше забравих smile3555 smile3555 smile3555 smile3555!!!
И той  като Серхо е "трудно достъпен" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 671
Добро утро  Hug Hug Hug

Желая ви приятна и слънчева неделя   Nature Sun With Face

# 672
Добро утро! Hug Hug Hug
Честито на всички именници!  bouquet newsm24 Tada
Прекрасен неделен ден на всички! Heart Eyes Grinning

# 673
  • Русе

Добро утро в неделя, незабравими! Hug
Хайде, 2-ро кафе след Надиното, ви чака?! smile3503

Серхан бей ни четe и ще ни пуска смс, за да не се отчайваме от липсата му... newsm62

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 14:58 от winona

# 674
Вени ,това кафе специално за мен ли е  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт