Брюксел 2

• 64 750
  • 608
  •   1
Отговори
# 345
  • в града на вечния купон

Ето тук може да резервираш. Цената двупосочно е 16 евро на човек, а еднопосочно е 10 евро.
[/quote]
Мерси!

А къде се намира тази Gare du Midi-пише в Центъра newsm78
Аз съм си букнала тезо хотел:

https://www.booking.com/hotel/be/theater-brussels.bg.html?aid=33 … p;type=total&

# 346
  • Луната

А къде се намира тази Gare du Midi-пише в Центъра newsm78
Аз съм си букнала тезо хотел:

https://www.booking.com/hotel/be/theater-brussels.bg.html?aid=33 … p;type=total&

Ето тук е Gare du Midi
От Gare du Midi до хотела 

# 347
  • София
Iki70, да, билетите имат места. Ние купихме нашите онлайн - системата ни ги даде автоматично, изобщо не се появи възможност да ги избираме.

# 348
Iki70, да, билетите имат места. Ние купихме нашите онлайн - системата ни ги даде автоматично, изобщо не се появи възможност да ги избираме.
Благодаря много. И аз ще ги купя он-лайн.

# 349
Хайде и аз да кажа, вчера бях в Монс - има Гран Плас, има и Белфроа (градска кула), има си и катедрала - много голяма - Свети Водрю........Симпатично място, добре че е франкофонско.....
На връщане към Завентем (летището на Брюксел) хвърлих едно око и на полето на Ватерлоо......

# 350
  • в града на вечния купон
Много Благодаря!
Притеснявам се за ранния полет навръщане Crossing Arms

# 351
  • Бургас
Бихте ли ми казали от коя сграда в Брюксел има възможност да се снима от високо в централните части?

# 352
  • срещу двата комина :)))
Бихте ли ми казали от коя сграда в Брюксел има възможност да се снима от високо в централните части?

от Атомиума със сигурност, а тук може да видиш как изглеждат гледките от различни сгради  Peace

http://www.brusselsfromabove.be/#s=pano399

# 353
  • София
До Съдебната палата има площад, от който има изглед от високо към централната част на града.

# 354
  • На черешатааа
Октомври ми предстои пътуване до Брюксел. Хотела е Hotel Bloom. Може ли съдействие за най- лесно и бързо транспортиране от летище Брюксел до хотела  Hug . В близост ли е до централната част?  newsm78

# 355
Октомври ми предстои пътуване до Брюксел. Хотела е Hotel Bloom. Може ли съдействие за най- лесно и бързо транспортиране от летище Брюксел до хотела  Hug . В близост ли е до централната част?  newsm78
Здравейте, от летището може да се хванете влак до гара Норд , хотела се намира близо да нея ,до парк Ботаник по-точно(може да си хванете метро от гарата до Ботаник, мисля че са 2 спирки до том)  . И хотела е приятен , не е далеч от централната част. С какво ще се придвижвате тук?

# 356
Как най-бързо и удобно е придвижването от Gare du Midi до Gare Centrale. Предполагам, че с метро, но трябва прикачване. Не виждам директна линия. И колко време трябва да си предвидя?

# 357
  • Луната
Как най-бързо и удобно е придвижването от Gare du Midi до Gare Centrale. Предполагам, че с метро, но трябва прикачване. Не виждам директна линия. И колко време трябва да си предвидя?
С влак за 4 мин.

# 358
Благодаря Woman. Тези влакове са от типа на RER В Париж или? И билетите за градския транспорт важат за тях, може би... Може пък и трамвай да вземем, тъкмо да погледаме малко като първи впечатления в града, но с трамвай се пътува повече.

# 359
  • Луната
Не е RER, а са си влакове. Тръгвайки от Миди минавт през Централна гара и след това Северната гара и продължават нататък.
Ето това е сайта на железниците
Задаваш Bruxelles-Midi / Brussel-Zuid до Bru.-Centraal / Brux.-Central както дата и час и ти дава кой влак да хванеш и коя е крайната му гара.

Общи условия

Активация на акаунт