Брюксел 2

• 64 697
  • 608
  •   2
Отговори
# 420
  • София
Още един въпрос колко струва  разходка  по канала в Брюж?

Аз не помня,но съпруга ми каза,че по 15 евро на човек. Peace Да се облечете хубаво,че си духа, докато се возиш с лодката.

# 421
  • в града на вечния купон

Аз не помня,но съпруга ми каза,че по 15 евро на човек. Peace Да се облечете хубаво,че си духа, докато се возиш с лодката.
днес се возих ме, беше супер,8 Евро на човек и 4 Евро за деца.
Времето  беше  супер,слънчево и топло,но след обяд захлади

# 422
  • София

днес се возих ме, беше супер,8 Евро на човек и 4 Евро за деца.
Времето  беше  супер,слънчево и топло,но след обяд захлади

Аз наистина не помня, но сега като го написа дали и ние не дадохме 20 евро за 2 възрастни и дете!? Хванахме лодка точно до едно мостче до един хотел.

# 423
Те са няколко  мостчетата  и много се чака,за да се качиш.
Има много желаещи,но имахме късмет  само 20 минути да чакаме.
И трансфера от летището до  Брюж го хванахме  на косъм.
Ако някой  запазва за 8 часа да го има предвид.

# 424

Това лято беш по 8 евро на човек.

# 425

Това лято беш по 8 евро на човек.

да  още  си е толкова

# 426
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте, искам да питам някой ходил ли е в Брюксел по време на цветния килим? Тази година ще има от 12-15 август и се чудя струва ли си? Имали такса за вход, може ли свободно да се разглежда и снима, блъсканица ли е? Благодаря!  bouquet

# 427
Имам билет за шатъл Брюксел Миди - Шарлероа за 22.03., който няма да използвам.
Ако някой проявява интерес - моля да ми пише на ЛС.

# 428
здравейте, искам да питам някой ходил ли е в Брюксел по време на цветния килим? Тази година ще има от 12-15 август и се чудя струва ли си? Имали такса за вход, може ли свободно да се разглежда и снима, блъсканица ли е? Благодаря!  bouquet

Такса няма, блъсканицата е умерена. Дали си струва, не знам - въпрос на лична преценка. Ако само за това ще идваш до Брюксел, поне за мен не си заслужава. За последно видях килима през 2010 г. и от тогава все така се случва, че не сме в Брюксел по това време. И тази година така ще бъде - не е събитие, с което бих съобразила плановете си.

# 429
Доколкото разбирам, най-добре се наблюдава от балкона на кметството. Входът за него е 5 евро - https://agenda.brussels/en/event/362085/flower-carpet.html

# 430
Здравейте,
До Брюксел и обратно до София, както и до други дестинации до сега съм пътувала само с редовни авиокомпании. Все не се решавам да пробвам пътуване с лоукост такива. Знам, че има тема за Уиз и я следя. По-конкретно бих искала да попитам за пътуването до Брюксел какви  са възможните + и -,  рискове и неудобство.  Тази линия на Уиз редовна ли е? Случва ли се да отменят полет и да предложат други дати и/или часове? Това ми е важно, ако реша да резервирам студио или апартамент, а не хотел. Дори и хотел ако букна лично за определени дати и после в последния момент ми сменят или отменят полета, ще си платя неустойка, което определено не бих желала.   В тази тема чета, че доста от вас  ползват Уиз, така че ако се включи някой с инфо ще съм благодарна. Притеснява ме това качване на самолета на юруш като овце. Знам, че вече има вкл. места в билета, но въпреки това ми изглежда натоварващо и хаотично качването и настаняването. Важно ми е дали в ръмният багаж мога да нося доста лекарства по лекарско предписание, които не трябва да се пропускат да се взецат на определен час.Обмислям самоорганизирано пътуване за 2-ма възрастни през април или май, но ще гледам да избегна празнични дни, че не обичам навалица. Също така някой ако препоръча студио или апартамент от личен опит, които да са сравнително близо до Грант плас и да прилична цена ще съм благодарна.

# 431
  • Белгия
За последните три години имаме около 15 полета по тази линия различни членове на семейството ни, последно миналата седмица. Никога не е имало отменен полет, закъсненията са в рамките на нормалното. При качването викат първо тези с приорити бординг и семействата с деца. После са останалите пътници. Никой не съм виждала да бърза и да се бута повече,  в сравнение с друга авиокомпания. Всеки си има място, никой няма да стои прав:).
Неудобен е твърде ранният час на излитане и пътят до Шарлероа.

Лекарства, придружени с рецептата, се показват в прозрачна торбичка при проверката и няма проблем.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 00:37 от mik123

# 432
За последните три години имаме около 15 полета по тази линия различни членове на семейството ни, последно миналата седмица. Никога не е имало отменен полет, закъсненията са в рамките на нормалното. При качването викат първо тези с приорити бординг и семействата с деца. После са останалите пътници. Никой не съм виждала да бърза и да се бута повече,  в сравнение с друга авиокомпания. Всеки си има място, никой няма да стои прав:).
Неудобен е твърде ранният час на излитане и пътят до Шарлероа.

Лекарства, придружени с рецептата, се показват в прозрачна торбичка при проверката и няма проблем.
Благодаря за точният отговор! Сега ще се върна назад в темата да чета, мисля че на няколко пъти се обсъждаше как точно да се процедира с този ранен час на излитане от Шарлероа.

# 433
В темата има доста информация за придвижването, самата аз съм питала, а може и да съм писала миналата година. Има шатъл, а и трансфер от Уиз, и двата тръгват зад гара Миди, въпросът е къде ще ви бъде хотелът. Добре е да е по линията на трамвай/метро 3, или в близост до гарата /което ние избрахме/. В темата има линкове за разписанието, спирките, препоръчани хотели  - може да се ориентирате донякъде на първо време.

# 434
В темата има доста информация за придвижването, самата аз съм питала, а може и да съм писала миналата година. Има шатъл, а и трансфер от Уиз, и двата тръгват зад гара Миди, въпросът е къде ще ви бъде хотелът. Добре е да е по линията на трамвай/метро 3, или в близост до гарата /което ние избрахме/. В темата има линкове за разписанието, спирките, препоръчани хотели  - може да се ориентирате донякъде на първо време.
Да, със сигурност ще разгледам и прочета всякаква информация, която ще ми бъде полезна. Била съм в Брюксел 2 пъти, така че имам представа за основните неща, но има още много какво да видя и да науча.  Първият път само прехвърлих влакове от там до Маастрихт и обратно, а вторият път бях за 5дни в хотел близо до Грант плас.

Общи условия

Активация на акаунт