VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 816
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 3 000
Ооо,Бони ли не се сърди...чорапите си разплете от яд,на думи вика *да си жива и здрава*,пък на ум как ли кълне и нарежда JoyНе мога да разбера хора,които се обиждат от това,че някой не ги харесва визуално.Тя ще тръгне и сметка да търси,ако не е тръгнала вече де.
Да си ходят всичките на куп и продуцентите да търсят нова интрига в къщата,че сегашните вече са изтъркани.

# 3 001
След  предаването от тая вечер съм раздвоена и не знам кой ми се иска пръв да напусне къщата - Ирен и синчето и, или Бонка.
Ако зависеше от мен, с шутове бих ги изкарала и тримата от там.

Peace
Мисля, че първо ще излезне "светото семейство". Бонкините фенове гласуват, така че има полза от тях за продуцентите. Но дано другата седмица Бонка да е пак в номинациите и да си ходи. И на мен ми писна да се прави на жертва. Но това явно е нейната стратегия в шоуто.
Мислиш ли, че тази жена има стратегия?  Grinning

# 3 002
 Crazy Гледам това, което е излъчвано от 20ч, спорът, че Ирен е луда...ми, като я гледам, луда си е за връзване, аз бих и казала улава, че е по-благозвучно....до един момент ми беше безразлична, сега определено ми опротивява все повече и повече.  Sick

# 3 003
тука малко като развален телефон стана,ама карай,лаф да става Joy

# 3 004
тука малко като развален телефон стана,ама карай,лаф да става Joy
Ми така де... Joy

Оставям ви на 201 страница и умната. Утре да не осъмна на 250 стр. и да чета до обяд. Mr. Green

# 3 005
След  предаването от тая вечер съм раздвоена и не знам кой ми се иска пръв да напусне къщата - Ирен и синчето и, или Бонка.
Ако зависеше от мен, с шутове бих ги изкарала и тримата от там.

Peace
Мисля, че първо ще излезне "светото семейство". Бонкините фенове гласуват, така че има полза от тях за продуцентите. Но дано другата седмица Бонка да е пак в номинациите и да си ходи. И на мен ми писна да се прави на жертва. Но това явно е нейната стратегия в шоуто.
Мислиш ли, че тази жена има стратегия?  Grinning
Предполагам. Николай й даде коз с чалгата, тя добави и "цигането" и ще ги използва, докато Николай е в къщата. Ако Николай изчезне, ще си потърси друга сламка. Типично цигане е. Азис и Софка бяха друга класа.

# 3 006
каква класа е била Софка  ? : )))))))
също толкова тъпа , че и повече , но поне бе добродушна и се стараеше да се хареса ,
тя и Бони се опитва в началото , но не успя да задържи поведението  дълго  ..

# 3 007
Хаха, нали, той е религиозен и проповядва за любовта, но не пропусна да обижда... Не че нещо лошо, човешко качество е все пак, но той май беше над тези неща?! Outta Joint
Вече си мисля, че в 99% тези Божи истории са им поза и се мъчат да ни хързулкат.
Хич не са толкова луди на колкото се правят с мама.
Търсят си изява и евентуално да поизкарат парички от участия.

Сигурно ще питате защо мисля така?
Ами Владко е бил достатъчно умен да си направи профилче
в youtube, в което наред с дългите клипове от разни срещи
с потенциални заблудени души, той си качва в него и клипове
от участията си в бг предавания.
Надписите под тях са : Аз в ...еди кое си предаване
Т.е той си ги събира клипчетата и сам си ги качва и разпространява,
което луд човек дали ще се сети да го прави? Съмнявам се...

# 3 008
каква класа е била Софка  ? : )))))))
също толкова тъпа , че и повече , но поне бе добродушна и се стараеше да се хареса ,
тя и Бони се опитва в началото , но не успя да задържи поведението  дълго  ..

За това става въпрос. Не се правеше на това, което не е.

# 3 009
Леле,Влади вярно ли е крещял *всички сте педерасти* ShockedНали уж много набожно и хрисимо детето,любов проповядва,пък обижда,ха ха!Наистина с такива хора(ох,изкушавам се да напиша *луди*)наглава не се излиза.Криса запази поне самообладание,докато Ирен дрънкаше врели-некипели и нищо смислено не каза.

Абсолютно сериозно Peace .
Беше понеделник и ги пуснах малко за фон, при което виждам как Владо се разхожда из кухнята и вика на Ласкин 'педераст', мисля, че Къци седеше до Иван, защото се включи в спора, а Владо продължи да реди и заключи, че 'Всички сте педерасти тука'. Иван пазеше спокойствие и на няколко пъти му повтори да си научи текста. Даже после се учудих, защо Иван им помагаше да изиграят сценката за живото предаване Rolling Eyes, на мен ако някой ми говори така, просто ще му покажа вратата.
Трябваше Биг Брадър да излъчи и тази сцена, но уви...Накрая Ласкин излезе 'алкохолик', който 'от сутринта е пиян', а това ако наистина беше така, Владо сега щеше да е в Пирогов, не в Нови Хан...А пък тази Ирен и тя веднага изопачи думите на Иван, който ѝ беше казал да не дава съвети на 'успял човек' , а не че тя била 'неуспяла актриса', каквато всъщност наистина е, защото не знам да има дори 1 филм за последните 20 години Thinking .

# 3 010
Вън тоя паразит Бонка! Каква е тя да иска обяснения бе? Дали от Мариана или Николай и на всяко второ изречение '' Бог да ви благослови '' , явно почна да й хлопа дъската яко..Николай й казва че не са на едно ниво да говорят , тая иначе пак продължава да се надува. Пътник ще му вика , да не стане първия пътник да е тя накрая, с нейните глупости.. значи тя започва някакъв спор или интриги и после така извърта всичко , сякаш не тя е търсила обяснение а са я нападнали хахаха , не е добре момичето. Предлагам Бонката и Владо ( ако не спре с тия проповеди ) да ги изхвърлят понеделник и директно в лудницата, която е най-близо!!

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 23:37 от screwtherules

# 3 011
Вип Брадър екипа доста е загубил форма, защото само с елементарни провокации се опитва да ни цака.
Цялото внушение е пародийно, цензурира се он лайн канала, пускат се кадри от преди два-три дни, според избора на сценариста и половината от хората седят като статисти. Най- смешното е като се внушава идеята за интрига, когато се случва едно нормално обсъждане. Всички обсъждаме и най- вече обсъждаме впечатления, което не значи,че се развива отношение към човека, но гласът зад кадъра сега ни казва друго.
Онт изцлъчения епизод днес, това което ми направи много добро впечатление е,  че повечето хора в къщата са възпитани и интелигентни хора. Нито се намесиха в идиотските скандали, нито взеха страна, напротив запазиха правилната дистанция. Може би за това този сезон е толкова скучен, просто не събират необходимия провокативен материал и си го изсмукват от пръстите.

# 3 012
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
На мен Бони ми прилича на онези циганки дето те спират по улицата да ти гледат на ръка. Те започват с "Бог да те благослови", ръсят един куп суперлативи и после искат нещо  tooth

Според мен проблемите на цялото ромско население са въплатени в това момиче - искат работа ама нямат образование; искат на всяка цена да се харесат, но не се показват какви са всъщност, а преиграват. Търсят накой друг да им е виновен за положението,  в което се намират, но няма да погледнат в себе си....

Мен най-много ме кефят Никол и Юлиян Константинов.  Peace

# 3 013
 Laughing Онзи ден се сетих за "великата" им реплика в предните сезони: "Ще има ли сеХ в къщата?"... то такава скука ги е налегнала, че това въобще е химерно....не, че мога да си представя кой с кого  ooooh!

пп  Hug Карола, вярно това беше Мираж...
още по-тъпо е, че поне в предните сезони вървяха поне 20на мин разни динамични игри, днес какво беше  newsm78 Николайчо го караха да се качи на някаква въжена 3 стъпала стълба и това беше  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 00:26 от anny_

# 3 014
По-скоро се чудеха дали сеХа ще остане мираж в къщата.. Аз като гледам в онлайна си е много спокойно в къщата, те затова ни пускат цяла седмица едни и същи скандали, щото иначе ще си умрем от скука  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт