VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 822
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 985
Златка нали обясняваше, че са се разделили заради интрига на негова предишна "бройка" . Да няма предвид другата  Laughing

# 2 986
Леле,Влади вярно ли е крещял *всички сте педерасти* ShockedНали уж много набожно и хрисимо детето,любов проповядва,пък обижда,ха ха!Наистина с такива хора(ох,изкушавам се да напиша *луди*)наглава не се излиза.Криса запази поне самообладание,докато Ирен дрънкаше врели-некипели и нищо смислено не каза.

# 2 987
Виолетова,
така е, просто два примера на едно и също нещо.  Peace Да наречеш някого луд и да обвиниш майка му, е също толкова отвратително, колкото са и квалификациите на  Nushlem за Патрашкова.  
Възможно е Ирен да се е провалила като родител, но това съвсем не е задължително. Имам наблюдения над чудесно семейство с отговорни родители и две съвсем различни, вече пораснали деца. Като два полюса са, едното е по-зле и от Владо. Едни родители, едно възпитание, една среда - различни деца. Никой, никога не знае, кога, какво ще му дойде на главата. Иначе всички сме силни в обобщенията и етикетите.

bouquet Хубаво е човек да прочете нещо смислено в тази тема

Peace Peace

# 2 988
Златка нали обясняваше, че са се разделили заради интрига на негова предишна "бройка" . Да няма предвид другата  Laughing
Сигурно. Mr. Green Сега обаче има 3-та мацка в схемата, за която щял да се жени (бил сгоден). Дали не се зове червената Златка обаче, нямам идея. hahaha

# 2 989
  • Варна
Сбито - първо бил с русата Златка, после и изневерил с черната, после на черната пък изневерил  с русата. Май това бе описано в темата.
Голяма схема. Joy

Пък да си се вземат тримата и да заживеят щастливо. Crazy
Добра идея. Бързай да я патентоваш, че някой по-пъргав ПР ще я реализира в най-скоро време и ще натрупа състояние от цялата схема.

# 2 990
На Патрашкова ѝ се чудя как запази такова привидно спокойствие. Не винаги родителите са виновни за държанието на детето, но в случая Ирен е наистина по-луда от сина си. Когато ѝ отърва крещи 'Детето това, детето онова...', пък после 'Ама то детето е на 26 години, говори с него', че как може да се разговаря с това 'дете', което не иска да чуе мнение РАЗЛИЧНО от неговото ooooh! . Владо във вихъра си крещеше 'Всички сте педерасти тука' към Иван, а май и към Къци, които пазеха необяснимо спокойствие...Просто да не са ви на главата такива хора, които скачат срещу всичко и викат като обезумели. А още по-лошо впечатление ми направи Ирен, която си мисли, че всичко се върти около нея и се опитва да занимава другите с нейните глупости. Фънки, Николай и компания ми се струваше, че изобщо не ги грее това Laughing .
Според мен Патрашкова сгреши, че тръгна да се обяснява с тях. Аз бих действала като Николай, с едно изречение само - "да така мисля, затова го казах".  Не я харесвам, но я съжалих. Тези двамата/ Владо и Ирен/ са злобни, но се крият зад няколко заучени фрази. Дори не са наясно с теориите, които се опитват да проповядват. Използват ги само за защита.

# 2 991
Хаха, нали, той е религиозен и проповядва за любовта, но не пропусна да обижда... Не че нещо лошо, човешко качество е все пак, но той май беше над тези неща?! Outta Joint

# 2 992
Златка нали обясняваше, че са се разделили заради интрига на негова предишна "бройка" . Да няма предвид другата  Laughing
Сигурно. Mr. Green Сега обаче има 3-та мацка в схемата, за която щял да се жени (бил сгоден). Дали не се зове червената Златка обаче, нямам идея. hahaha

Joy Joy Joyпада си по Златки само момчето.

# 2 993
След  предаването от тая вечер съм раздвоена и не знам кой ми се иска пръв да напусне къщата - Ирен и синчето и, или Бонка.
Ако зависеше от мен, с шутове бих ги изкарала и тримата от там.

# 2 994
Ето я годеницата - Любина се казва  Laughing. И за сравнение  Златките даже със същия цвят на косите

# 2 995
Добра идея. Бързай да я патентоваш, че някой по-пъргав ПР ще я реализира в най-скоро време и ще натрупа състояние от цялата схема.

Ще им направим едно риалити - само за тях. И ще настане такъв живооот, че само си викам дано... Joy

Няма да ми пипате идеята, ей!
Значи ако чуете къци да прави ''Колелото на късмета'' с участници двете Златки на колето и Багата пред него, веднага да ми кажете.

# 2 996
След  предаването от тая вечер съм раздвоена и не знам кой ми се иска пръв да напусне къщата - Ирен и синчето и, или Бонка.
Все пак съм за Бони... Дразни ме просташкото у нея, дразни ме и това, че ще се докаже за пореден път какво влияние има този тип музика върху хората. И забелязах как като типична циганка от улицата, каза на Марияна да е жива и здрава или нещо подобно, все едно не се сърди...

# 2 997
Ето я годеницата - Любина се казва  Laughing. И за сравнение  Златките даже със същия цвят на косите
Въъъъй, тя страшна работа! Mr. Green
Сякаш русото Злати най го бива във фейса. С всяка следваща нещата не вървят на добре.

# 2 998
От трън та на глог  Peace

# 2 999

Peace
Мисля, че първо ще излезне "светото семейство". Бонкините фенове гласуват, така че има полза от тях за продуцентите. Но дано другата седмица Бонка да е пак в номинациите и да си ходи. И на мен ми писна да се прави на жертва. Но това явно е нейната стратегия в шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт