VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 842
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 940
Цитат
Има ли капчица разсъждения у теб?
Нямам деца и има повече от капчица разсъждения в мен. И държа на казаното, че телевизията не орезилява човек, а той сам се орезилява.

# 2 941

dido1302, ти на 15 години ли си, въобще имаш ли деца? Има ли капчица разсъждения у теб? Попитай психолог тогава как се чувства едно дете на тази крехка възраст, под непрестанни обсъждания на цяла България за най-милото му - майката
Ами не е ли редно майката да помисли за детенцето си ,на какво го подлага,след като влезе в такъв формат,а не чуждите хора?

# 2 942
Аз съм за Бони, Ники ми е супер анти, но искам лудите аут.
Не съм циганка и не слушам Бонкиния стил  Naughty

За майките,които раждат и отглеждат децата си!

# 2 943
В целия скандал тази вечер върхът за мен не беше, че Владо каза на Патрашкова "лай.о",  а че злобно се провикна майка му да я пита защо Бог не й е дал дете.  Shocked Че кой говори така, трябва да си много злобна душичка да изръсиш такова нещо. Не знаеш какви са причините на човека отсреща, може да е изключително болезнена тема за него.

# 2 944
Коокийч  Joy

# 2 945
В целия скандал тази вечер върхът за мен не беше, че Владо каза на Патрашкова "лай.о",  а че злобно се провикна майка му да я пита защо Бог не й е дал дете.  Shocked Че кой говори така, трябва да си много злобна душичка да изръсиш такова нещо. Не знаеш какви са причините на човека отсреща, може да е изключително болезнена тема за него.

А още по-злобното е да кажеш на една майка, че е много лоша майка! Ирен просто й отвърна, тя не вижда ли, че темата за нейното си дете е доста болезнена, защо само за това говори

# 2 946
  • Варна
Е, тя Ирен е чудна майка. То се вижда  Mr. Green Дори за хората без деца.

# 2 947
Виолетова,
така е, просто два примера на едно и също нещо.  Peace Да наречеш някого луд и да обвиниш майка му, е също толкова отвратително, колкото са и квалификациите на  Nushlem за Патрашкова.  
Възможно е Ирен да се е провалила като родител, но това съвсем не е задължително. Имам наблюдения над чудесно семейство с отговорни родители и две съвсем различни, вече пораснали деца. Като два полюса са, едното е по-зле и от Владо. Едни родители, едно възпитание, една среда - различни деца. Никой, никога не знае, кога, какво ще му дойде на главата. Иначе всички сме силни в обобщенията и етикетите.

# 2 948

А още по-злобното е да кажеш на една майка, че е много лоша майка! Ирен просто й отвърна, тя не вижда ли, че темата за нейното си дете е доста болезнена, защо само за това говори

При Ирен си мисля че болезнената тема не е точно детето и ,по скоро болезнената и тема е бащата на това дете и приносът му за това дете

# 2 949
Гаджет, те се защитаваха бе! SunglassesЩо да не се защитят от разни сптетници и злобари?!И как раздават присъди! SickИмала мнение злобната Патрашкова. Joy"Тя е по луда от него!''Отват. Sick Я да ви кажа нещо като Влади''Не съдете, за да не бъдени съдени, защото с каквато мярка мерите, с такава ще ви мерят!'' Даа... Wink

# 2 950
  • софия
Народът ни най-добре е казал, че на чужд гръб и сто тяги са малко. Ако нас така ни обсъждат някакви анонимници по форумите и ние ще сме настръхнали и ядосани. Ама нашия живот не е интересен за коментиране нали. Нека да похапеме малко богатите утрепки дето ги дават по телевизията.
Те за това са там - за да ги обсъждаме. И са били наясно още с влизането си. Едно, че са популярни (някои); второ влизат във формат, който е пределно ясно какъв е. Така че, 'айде , моля, да не се вменява вина, за това, че обсъждаме някой, който иска да бъде обсъждан Naughty

П
И на мен това ми направи мн лошо впечатление.

# 2 951
  • Варна
Да бе, злобна душичка. Божи човек е той  Mr. Green Един такъв хрисим, мил и добъъъъъър Mr. Green

# 2 952
Е, тя Ирен е чудна майка. То се вижда  Mr. Green Дори за хората без деца.

Обаче още по-грозно и признак на много ниска култура е да обсъждаш това зад гърба на човек..колко луд е той.. а пък ти щото си цвете за мирисане и нямаш никакви кусури.. "Не съди за да не бъдеш съден".. Peace

# 2 953
Виолетова,
така е, просто два примера на едно и също нещо.  Peace Да наречеш някого луд и да обвиниш майка му, е също толкова отвратително, колкото са и квалификациите на  Nushlem за Патрашкова.  
Възможно е Ирен да се е провалила като родител, но това съвсем не е задължително. Имам наблюдения над чудесно семейство с отговорни родители и две съвсем различни, вече пораснали деца. Като два полюса са, едното е по-зле и от Владо. Едни родители, едно възпитание, една среда - различни деца. Никой, никога не знае, кога, какво ще му дойде на главата. Иначе всички сме силни в обобщенията и етикетите.

bouquet Хубаво е човек да прочете нещо смислено в тази тема

# 2 954
Не гледах днес предаването , но какво стана с Принцесата Софи ?

Общи условия

Активация на акаунт