VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 855
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 925
Ирен като се е напънала и родила и какво? Синът й е ужасен провал и тя го знае.
Честито на теб! Да ти е здраво бебето и много да ви радва  bouquet
П.С.
Извинявам се за спама, но тази дама е станала мама за втори път

# 2 926
# 2 927
Цитат
Никоя здравомислеща майка с дете на 9-10 години не би рискувала детето й да я види в лоша светлина и цяла държава да говори за нея. Не всичко е пари!
Това е пълна глупост. Детето има много други възможности в живота за да види майка си в лоша светлина извън предаването. Човек, ако иска ще се изложи и без да го дават по телевизията. Телевизията не означава автоматично нещо лошо и дяволско. Кой каквото прави сам си го прави и никой не му е виновен, ако сам се орезили.

# 2 928
Ирен като се е напънала и родила и какво? Синът й е ужасен провал и тя го знае.
Честито на теб! Да ти е здраво бебето и много да ви радва  bouquet
П.С.
Извинявам се за спама, но тази дама е станала мама за втори път
Хубав спам, на фона на коментарите.
Честито и от мен!  bouquet

# 2 929
Всички да си ходят в понеделник!Мама и Владко са напълно изтрещели,егати хората!Крякаше като кокошка,нито един аргумент не изложи,освен това,че е родила дете.Ми хубаво,всички сме родили деца,това автоматично ли ни дава право да се държим като хахави ooooh!Криса като не е раждала и кво-няма право на мнение ли,няма очи и уши ли?!Ирен и се изложи много в тоя скандал.То не беше и скандал,а само кудкудякане.За Бонка-викате майка била,детето й я гледало-ми кой я кара да ходи по реалити формати?!Това за обувките от 60лв.не го разбрах,ама както и да е.Изтъпанчили се всичките там,изкарват си сами кирливите ризи и после що сме ги обсъждали и що сме вземали отношение?Ако не са ми телевизора няма да взема отношение,няма да ги обсъждат,нито да ги съдя.Ама това е тв игра,аз избирам да я гледам,следователно смятам,че съм в правото си да коментирам.

# 2 930

Магистър - комп.науки.. питай ме каквото и когато поискаш да ти обясня по тази тема : )
А къде си учил(а) и доволен(на) ли си? Знам, че се отклонявам от темата, обаче ми предстои кандидатстване и се интересувам.

Техническия в Варна
[/quote]

С висше образование си, а пишеш "в Варна", вместо "във Варна" ?! Shocked

# 2 931
Цитат
Е не , наистина ако толкова държиш ще ти пратя дипломата.. просто мразя да ме обивняват едва ли не че съм лъжец. И вярвай ми комп. науки не е никак лесно. Висша математика има най-много първите 2 години, след това пак има но е по - малко и се започва повече програмиране и ако си мислиш че може да се завърши ей така, както бонката се е хванала да е пее, много се лъжеш.. много по трудно се учи това отколкото оная да си вее.. и да пее някакви песни от които половина без ГРАМ смисъл!

Виж какво не съм си и помисляла че е лесно. Още повече математика Но мисля че всяка професия трябва да се уважава,дори и тази на Бонка.Още повече че тя си има своите почитатели
Е не е учила ,не е интелигентна ,но пък има някакъв талант и го използва
Защото има хора които хем не учат ,но имат талант и го затриват ей така защото са мързеливи

# 2 932

Магистър - комп.науки.. питай ме каквото и когато поискаш да ти обясня по тази тема : )
А къде си учил(а) и доволен(на) ли си? Знам, че се отклонявам от темата, обаче ми предстои кандидатстване и се интересувам.

Техническия в Варна

С висше образование си, а пишеш "в Варна", вместо "във Варна" ?! Shocked
[/quote]

Сори много, но в тази спец. почти не пишем с букви а с цирфи, всеки знае че е във , но ме мързи вече да пиша, защото днес сигурно съм написал 50 мнения Wink

# 2 933
Пу,аман от тая патрашковица бе,всяко дете колкото и да е лошо за майка си е най-доброто.
Тая когато се напъне ,роди , отгледа и възпита дете ние нека преценим как се справила.Наи-лесно е да се дават оценки без да имаш понятие .Ирен да си носи кръста как се е справила като родител.Патрашата  една безсънна нощ не е преживяла,едно ядене не е сготвила за някого (за дете да не говорим)-пълен мазен егоист smile3546то да не е само да държиш цигарата в устата и да нареждаш хората,потресена съм от такива като нея
Мнозина, дето не са се "напъвали" да родят дете, също са преживели много безсънни нощи.  Confused Да отгледаш и възпиташ дете не е никак лесно, но често е по-трудно да го заченеш и родиш. Последното не изключва правото да имаш поглед и мнение относно възпитанието. И преди да се дамгосва някого толкова категорично, като "пълен мазен егоист", е добре да се помисли.  Peace

Мда, и преди да дамгосаш като луд, също. За такива като Патрашкова не бих изпитала и капчица съжаление може ли, не може ли да има дете. За такъв лош човек никога не може да ми пука  Whistling

dido1302, ти на 15 години ли си, въобще имаш ли деца? Има ли капчица разсъждения у теб? Попитай психолог тогава как се чувства едно дете на тази крехка възраст, под непрестанни обсъждания на цяла България за най-милото му - майката

# 2 934
Иий,защо го спряха!

# 2 935
Пу,аман от тая патрашковица бе,всяко дете колкото и да е лошо за майка си е най-доброто.
Тая когато се напъне ,роди , отгледа и възпита дете ние нека преценим как се справила.Наи-лесно е да се дават оценки без да имаш понятие .Ирен да си носи кръста как се е справила като родител.Патрашата  една безсънна нощ не е преживяла,едно ядене не е сготвила за някого (за дете да не говорим)-пълен мазен егоист smile3546то да не е само да държиш цигарата в устата и да нареждаш хората,потресена съм от такива като нея
Познавам 2 такива майки, за които "детето й беше най доброто". Сега и двете ядат бой от порасналите си деца и се жалват на същите, които навремето им казваха истината / че детето е лошо и агресивно /.
И не всяка, която се е напънала да роди, е направила от детето си ЧОВЕК.
Да уточня -  във възрастовата група над 51 съм.

# 2 936
Народът ни най-добре е казал, че на чужд гръб и сто тяги са малко. Ако нас така ни обсъждат някакви анонимници по форумите и ние ще сме настръхнали и ядосани. Ама нашия живот не е интересен за коментиране нали. Нека да похапеме малко богатите утрепки дето ги дават по телевизията.

# 2 937
Ма краде ли, убива ли това дете на Ирен? Ми че тя Патрашкова е много повече престъпник, хайде да не си затваряме очите...

dido1302, ха-ха, те ако бяха богати нямаше да са вътре повечето  hahaha

# 2 938
Стига де,как се чувствало детето(на (Бони)...То може и да се гордее с участието на майка си във Вип-а,а ние тука го ореваваме дружно.Тая майка много добре е знаела с какво се захваща,чела и е подписала договор,гледала е предишни формати,знае за какво става въпрос,пък и не забравяйте,че лоша реклама няма.А колкото до другото *дете*-аз бих умряла от срам ако някоя от моите дъщери на 26г. има маниери на шимпанзе,за интелект да не говоря ooooh!Хайде да не отричаме очевадното!

# 2 939
Много от нас имат близки, които за друг са истински харпии, но ние си ги харесваме, защото са наши и не предполагаме какви боклуци могат да са спрямо друг човек. И Патрашкова може да изглежда нагла, но е човек и си има своята съдба и страдания  Crossing Arms  
А това, че нямаш дете не те лишава от правото да имаш мнение относно майчинството.
Всеки има право на мнение за такова нещо, дори децата имат.

Общи условия

Активация на акаунт