VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 872
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 835
vipbrother - един постоянен copy/paste на караници със или заради влади и ирен. Писна ми

# 2 836
За пореден път се убедих - Бонка е толкова подмолно и отвратително същество, че думи нямам. Опитва се и в къщата да си прави циганските номера, не мога да я гледам, вън!!! Sick
С кое ,бе ?Сериозно питам ,какво пропускам ?
Подмолни са Ники, Мариана и Патрашкова .
screwtherules е щом един човек,който ти е никакъв ти бърка в червата ,мога само да ти съчувствам .Много лабилна психика ,вземи се консултирай със специалист.
Ами да , ще отида на специалист и ще попитам .. извинете как може да съществуват такива жалки хора? Без средно образование, дори не знае азбуката мога да си заложа главата! Иначе се дуе , без коментар.. напаст!
  Сигурна съм че ако те вкарат вътре в къщата , най - бързо ще се сприятелиш с Владо и Ирен.
Просто си личи колко много се доближавате един до друг.

# 2 837
Аз да ви кажа, че в тази къща трябва да се мълчи непрекъснато или ако искаш да кажеш нещо за някого трябва да извикаш всички съквартиранти да се съберат и тогава да го кажеш. Биг Брадър е гаден и освен, че вижда и чува и си записва всичко като агент от ДС. За това ви се струва скука Вип Брадър - защото тези хора са доста по-мълчаливи и по-предпазливи от Пацовци, Тризначки и други кукута, които не се притесняват от нищо, което са казали. Аз съм сигурен, че и вие да сте там и вас Брадъра ще ви изтипоса като храните някого. Просто говоренето зад гърба ни е вродено.

# 2 838
Нямам търпение да кажат за Камелия вече, нали уж беше една седмица мисията, пък колко време мина вече...  Rolling Eyes
Ирен нялколко пъти смоменава, че в София живее близо до мен. Обещавам ако я срещна, да и предам целокупното форумско : ''ЛУДА СИ, МА!ЛУДА!''

Ако ме покажат по новините - да дойдете да си ме приберете от районното.

Joy Добреее, дружно ще те спасим ,само и предай форумското мнение!
Можеш да я наплюеш  от мен Twisted Evil

# 2 839
Само аз ли чух, че Владо каза на Патрашкова: "Не се прави бе, лайно"!  Shocked

# 2 840
За пореден път се убедих - Бонка е толкова подмолно и отвратително същество, че думи нямам. Опитва се и в къщата да си прави циганските номера, не мога да я гледам, вън!!! Sick
screwtherules е щом един човек,който ти е никакъв ти бърка в червата ,мога само да ти съчувствам .Много лабилна психика ,вземи се консултирай със специалист.
Ами да , ще отида на специалист и ще попитам .. извинете как може да съществуват такива жалки хора? Без средно образование, дори не знае азбуката мога да си заложа главата! Иначе се дуе , без коментар.. напаст!
  Сигурна съм че ако те вкарат вътре в къщата , най - бързо ще се сприятелиш с Владо и Ирен.
Просто си личи колко много се доближавате един до друг.

Не, ще се съюзя с Ники срещу това подобие на човек Wink

# 2 841
  • Варна
Пу,аман от тая патрашковица бе,всяко дете колкото и да е лошо за майка си е най-доброто.
Тая когато се напъне ,роди , отгледа и възпита дете ние нека преценим как се справила.Наи-лесно е да се дават оценки без да имаш понятие .Ирен да си носи кръста как се е справила като родител.Патрашата  една безсънна нощ не е преживяла,едно ядене не е сготвила за някого (за дете да не говорим)-пълен мазен егоист smile3546то да не е само да държиш цигарата в устата и да нареждаш хората,потресена съм от такива като нея

# 2 842
Обаче Бони си пуска шегички и сама си се смее  Laughing

# 2 843

Каза го Peace. Ласкин го смъмри да не обижда Peace

# 2 844
  • София

Не мисля, че образованието е критерий всъщност, познавам хора, които си имат и висше, а са глупави и неграмотни до немай къде. И далеч не говоря за хора, които са си получили образованието в български университети, а в чужбина.

Става все по-скучен тоя Вип Брадър обаче, само скандали и глупост, нито една читава мисия досега.  ooooh!

# 2 845
  • Варна
Пу,аман от тая патрашковица бе,всяко дете колкото и да е лошо за майка си е най-доброто.
Тая когато се напъне ,роди , отгледа и възпита дете ние нека преценим как се справила.наи-лесно е да се дават оцнки без да имаш понятие .Ирен да си носи кръста как се е справила като родител.Патрашата  една безсънна нощ не е преживяла,едно ядене не е сготвила за някого (за дете да не говорим)-пълен мазен егоист smile3546то да не е само да държиш цигарата в устата и да нареждаш хората,потресена съм от такива като нея
Какво величие струи от този пост.

# 2 846

Първите 7 години му липсват, че и вторите, и третите...

# 2 847
Тая когато се напъне ,роди , отгледа и възпита дете ние нека преценим как се справила.наи-лесно е да се дават оцнки без да имаш понятие .Ирен да си носи кръста как се е справила като родител.Патрашата  една безсънна нощ не е преживяла,едно ядене не е сготвила за някого (за дете да не говорим)-пълен мазен егоист smile3546то да не е само да държиш цигарата в устата и да нареждаш хората,потресена съм от такива като нея

А вероятно не е имала възможността да изкара безсънна нощ покрай дете си  ooooh!  

# 2 848
А аз от такива като теб, нещо друго освен да родиш, което почти всяка жена го може, нещо друго постигнала ли си в този живот?  Whistling

# 2 849

Не мисля, че образованието е критерий всъщност, познавам хора, които си имат и висше, а са глупави и неграмотни до немай къде. И далеч не говоря за хора, които са си получили образованието в български университети, а в чужбина.

Става все по-скучен тоя Вип Брадър обаче, само скандали и глупост, нито една читава мисия досега.  ooooh!

Ами да, но тя е на ниво 4-5 клас хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт