VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 878
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 820
Оф, много ме натоварват тия двамата, като глутница кучета ще я разкъсат ooooh!

Бонка и тя ни в клин, ни в ръкав " Една майка винаги обича детето си" ooooh!

# 2 821
За пореден път се убедих - Бонка е толкова подмолно и отвратително същество, че думи нямам. Опитва се и в къщата да си прави циганските номера, не мога да я гледам, вън!!! Sick
С кое ,бе ?Сериозно питам ,какво пропускам ?
Подмолни са Ники, Мариана и Патрашкова .
screwtherules е щом един човек,който ти е никакъв ти бърка в червата ,мога само да ти съчувствам .Много лабилна психика ,вземи се консултирай със специалист.

# 2 822
Ирен и
Владо винаги говорят един през друг, като тризначките. Владо е злобен плазмодий, направо омразата струи от очите му.
Ирен очевидно не е в час, тази жена е пълно куку.
+1
Когато и  изнася, дете, детето, невръстното ми то,  когато нe и  изнася- той е 26 годишен, разправяй се с него. Много сбъркана  откачалка, дано да ги  изкарат в понеделник.

# 2 823
Нямам търпение да кажат за Камелия вече, нали уж беше една седмица мисията, пък колко време мина вече...  Rolling Eyes

И това, и Иван да си тръгне чакам. Евентуално нали и още една гост-звезда ще има.
А те все едни и същи работи въртят цяла седмица.

Ирен нялколко пъти смоменава, че в София живее близо до мен. Обещавам ако я срещна, да и предам целокупното форумско : ''ЛУДА СИ, МА!ЛУДА!''

Ако ме покажат по новините - да дойдете да си ме приберете от районното.

# 2 824
За пореден път се убедих - Бонка е толкова подмолно и отвратително същество, че думи нямам. Опитва се и в къщата да си прави циганските номера, не мога да я гледам, вън!!! Sick
С кое ,бе ?Сериозно питам ,какво пропускам ?
Подмолни са Ники, Мариана и Патрашкова .
screwtherules е щом един човек,който ти е никакъв ти бърка в червата ,мога само да ти съчувствам .Много лабилна психика ,вземи се консултирай със специалист.
Ами да , ще отида на специалист и ще попитам .. извинете как може да съществуват такива жалки хора? Без средно образование, дори не знае азбуката мога да си заложа главата! Иначе се дуе , без коментар.. напаст!

# 2 825
Толкова е гадно да натякваш на една жена, която поради някакви обстоятелства не е имала деца, а очевидно вече е на възраст, на която не може да има, че е нищожество, защото няма деца! Отвратително. По едно време гласът на Патрашкова затрепери, но се овладя.

# 2 826
Хиляди пъти предпочитам Бонка да остане пред Ирен и Владо
Дано в понеделник Ники  да бъде спасен от зрителите ,а после и Бонка
Предпочитам да слушам чалга изявите и отколкото проповедите на Влади и истериите на Ирен

И Влади като е толкова възвишен и проповядва доброта какви са тези цинизми и псувни

# 2 827
Ирен и
Владо винаги говорят един през друг, като тризначките. Владо е злобен плазмодий, направо омразата струи от очите му.
Ирен очевидно не е в час, тази жена е пълно куку.
+1
Когато и  изнася, дете, детето, невръстното ми то,  когато нe и  изнася- той е 26 годишен, разправяй се с него. Много сбъркана  откачалка, дано да ги  изкарат в понеделник.

Не е за говорене, тези са за диагностициране...

# 2 828
Много се изложи псевдожурналистката Патрашкова. Що не вземе да последва дарителя си в затвора тогава? Но какво ли се изненадвам...повечето ни журналисти коментират без факти, без доказателства  ooooh! Не била чела, откъси прочела, ама иначе мнение изказва  ooooh!

# 2 829
Само на мен ли ми се стори или Влади в един момент каза: "Господ затова (нарочно?) не ти е дал деца"?

# 2 830
"Пълна лудница" ряпа да яде  Joy

# 2 831
На Ирен и Владо да им сложат усмирителни ризи, както някой по-горе предложи, а пък на Бони - лепенка на устата.

# 2 832
Детето припяваше на майка си "Питай я защо Бог не и е дал деца"  Peace

# 2 833
Нямам търпение да кажат за Камелия вече, нали уж беше една седмица мисията, пък колко време мина вече...  Rolling Eyes
Ирен нялколко пъти смоменава, че в София живее близо до мен. Обещавам ако я срещна, да и предам целокупното форумско : ''ЛУДА СИ, МА!ЛУДА!''

Ако ме покажат по новините - да дойдете да си ме приберете от районното.

Joy Добреее, дружно ще те спасим ,само и предай форумското мнение!

# 2 834
  • густо майна Филибето
Защо само на Бонка и Ирен сервират кой какви гадости говори за тях?  Rolling Eyes
Като ви е толкова противна Бонка, съм любопитна да ви видя физиономиите ако някой ви каже , че сте по-грозни от гъза на Фънки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт