VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 878
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 910
Как кои сме? Нима Бонката не дразни голям процент от хората извън къщата? С такова поведение не може да не се подразниш дори малко, то такава наглост, простащина и самочуствие на човек без каквото и да е образование, и без каквато  да е култура.. че направо да потънеш в земята от срам , ако другите държави ни мислят за такива като бонченцето.

Стига си опявал за това образование де.Банален стана.Имам чувството ,че ти имаш комплекс свързан с образованието
Тя Ирен като е образована много  е умна и много е постигнала в живота

Какво стига с това образование, като това е едно от най-важните неща в живота, НЕ ДА ГО КУПИШ , а наистина да имаш знания и да се развиваш! Просто дразни как бие на очи колко куха лейка е , и освен от музика си няма понятие за нищо друго. Сигурно не знае и колко континента има Grinning , камоли коя година е създадена БГ и т.н Simple Smile
Ти какво образование имаш все пак
Магистър - комп.науки.. питай ме каквото и когато поискаш да ти обясня по тази тема : )

# 2 911
Николчето и Орлин се учат да правят палачинки. Златка и Юли им помагат. Grinning

# 2 912
Цитат
Сменят се я...конментираме каквото виждаме.Да не сме като коне с капаци  

Ами не е много нормално. Това е като с националния отбор по футбол. Като бият са герои, лъвове, юнаци. На другия ден като паднат са помияри, нещастници и тн...Кажете това нормално ли е ? Защо само аз си мисля, че не е нормално човек да променя толкова често мнението си. Ако все пак тези обрати се държат на гениалната режисура на сценаристите на предаването то съм готов да ги призная за гениални. Постигат това, което търсят.

# 2 913
Аз съм за Бони, Ники ми е супер анти, но искам лудите аут.
Не съм циганка и не слушам Бонкиния стил  Naughty

Лудите, лудите – те да са живи! - Иван Вазов

# 2 914
Как кои сме? Нима Бонката не дразни голям процент от хората извън къщата? С такова поведение не може да не се подразниш дори малко, то такава наглост, простащина и самочуствие на човек без каквото и да е образование, и без каквато  да е култура.. че направо да потънеш в земята от срам , ако другите държави ни мислят за такива като бонченцето.

Стига си опявал за това образование де.Банален стана.Имам чувството ,че ти имаш комплекс свързан с образованието

Какво стига с това образование, като това е едно от най-важните неща в живота, НЕ ДА ГО КУПИШ , а наистина да имаш знания и да се развиваш! Просто дразни как бие на очи колко куха лейка е , и освен от музика си няма понятие за нищо друго. Сигурно не знае и колко континента има Grinning , камоли коя година е създадена БГ и т.н Simple Smile
Магистър - комп.науки.. питай ме каквото и когато поискаш да ти обясня по тази тема : )
Браво , ама кога го взе
Като ти чета старите постове  в профила миналата година си бил на 18 години, кога успя магистър да станеш

# 2 915
  • София
А къде си учил(а) и доволен(на) ли си? Знам, че се отклонявам от темата, обаче ми предстои кандидатстване и се интересувам.

Искам да дават нещо за Люси обаче, ама все повече ми занимават надеждите - те друго освен скандали не пускат май.  Confused

# 2 916

Браво , ама кога го взе
Като ти чета старите постове  в профила миналата година си бил на 18 години, кога успя магистър да станеш

Сега и лична карта ли искаш да снимам Grinning , добре ще си снимам дипломата за висше след малко и ще ти я пратя Simple Smile , не ползвам само аз този профил

# 2 917
ПРЕДАВАНЕТО НА КАРБОВСКИ ОТ ДНЕС С ИРЕН И ВЛАДО,
ако сте пропуснали да го гледате. Става въпрос и за писмото -
извинение към баща му, което казва, че го били накарали да напише.
Според Ирен, основната им цел да дойдат в БГ било да "преподават"
/ а според мен да "зарибяват" / на хората.

http://vbox7.com/play:a517b67ade

# 2 918
Цитат
Ирен много добре подреди Патрашкова Mr. Green

djoleva, само мнооооого проста майка с малко дете може да влезе в бигбрадъра

Krisko mamata, не може, той е Скорпион

Violetova и двата ти довода са меко казано малоумни. Всякаква майка с малко дете може да влезе в къщата и това не я прави проста. И други жени с малки деца са влизали и са оставяли чудесни впечатления на всички и децата им не са се шокирали от нещо.
И какво по дяволите има общо зодията на човек с държанието му ?

Никоя здравомислеща майка с дете на 9-10 години не би рискувала детето й да я види в лоша светлина и цяла държава да говори за нея. Не всичко е пари!

# 2 919
А къде си учил(а) и доволен(на) ли си? Знам, че се отклонявам от темата, обаче ми предстои кандидатстване и се интересувам.

Искам да дават нещо за Люси обаче, ама все повече ми занимават надеждите - те друго освен скандали не пускат май.  Confused

Техническия в Варна

# 2 920
Пу,аман от тая патрашковица бе,всяко дете колкото и да е лошо за майка си е най-доброто.
Тая когато се напъне ,роди , отгледа и възпита дете ние нека преценим как се справила.Наи-лесно е да се дават оценки без да имаш понятие .Ирен да си носи кръста как се е справила като родител.Патрашата  една безсънна нощ не е преживяла,едно ядене не е сготвила за някого (за дете да не говорим)-пълен мазен егоист smile3546то да не е само да държиш цигарата в устата и да нареждаш хората,потресена съм от такива като нея
Мнозина, дето не са се "напъвали" да родят дете, също са преживели много безсънни нощи.  Confused Да отгледаш и възпиташ дете не е никак лесно, но често е по-трудно да го заченеш и родиш. Последното не изключва правото да имаш поглед и мнение относно възпитанието. И преди да се дамгосва някого толкова категорично, като "пълен мазен егоист", е добре да се помисли.  Peace

# 2 921
Искам да ви кажа на тези, които спорят за образование и интелигентност, че това каква степен имаш не е никакво мерило за интелект, способности...още повече за човечност.
Има различни видове интелигентност и един овчар може да е много по-можещ и знаещ в нещо и от най-големият висшист.
Бонка, въпреки че е добиче и е дразнеща, за циганка е постигнала нещо.Може да няма образование, но в сравнение с нейните събратя е много добре и е успяла и може би поне за това заслужава малко уважение-успяла е да се откъсне от тинята.
А пък това, че е дразнеща, мрънкало и всеки нея уж мрази-това вече е друг въпрос.

# 2 922

Браво , ама кога го взе

Сега и лична карта ли искаш да снимам Grinning , добре ще си снимам дипломата за висше след малко и ще ти я пратя Simple Smile , не ползвам само аз този профил
Ако не го ползваш само ти може иначе ми стана  интересно.И не държа да ми пращаш дипломата си,приемам отговора ти

# 2 923
Цитат
Сменят се я...конментираме каквото виждаме.Да не сме като коне с капаци  

Ами не е много нормално. Това е като с националния отбор по футбол. Като бият са герои, лъвове, юнаци. На другия ден като паднат са помияри, нещастници и тн...Кажете това нормално ли е ? Защо само аз си мисля, че не е нормално човек да променя толкова често мнението си. Ако все пак тези обрати се държат на гениалната режисура на сценаристите на предаването то съм готов да ги призная за гениални. Постигат това, което търсят.
Ами лично аз си промених мнението за много от хората вътре след като ги гледах как се държат-смятам,че е нормално....все пак не си пия кафето с тях и не ги познавам лично.А в началото ми беще много  неприятно Бони как я прави ББ на малоумна с тъпата мисия  да се прави на идиот и ми беше симпатична,но в последствие като почна само да мрънка и да говори на камерите,да говори за етнически конфликт/какъвто няма/ми стана неприятна и с удоволствие бих я изпратила да си ходи по живо ,по здраво....нищо лично.

# 2 924

Браво , ама кога го взе

Ако не го ползваш само ти може иначе ми стана  интересно.И не държа да ми пращаш дипломата си,приемам отговора ти

Е не , наистина ако толкова държиш ще ти пратя дипломата.. просто мразя да ме обивняват едва ли не че съм лъжец. И вярвай ми комп. науки не е никак лесно. Висша математика има най-много първите 2 години, след това пак има но е по - малко и се започва повече програмиране и ако си мислиш че може да се завърши ей така, както бонката се е хванала да е пее, много се лъжеш.. много по трудно се учи това отколкото оная да си вее.. и да пее някакви песни от които половина без ГРАМ смисъл!

Общи условия

Активация на акаунт