VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 858
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 880
Добре де само мен ли дразни това,че Николай който е мъж се държи ужасно грозно с жена? Тя че не пращи от интелигентност спор няма, но е много грозно,когато мъж се държи така с жена. Ами простовата е, глуповата е, ама все пак е жена да му се не види. Не може такова просташко отношение. Толкова ли е трудно като не му е приятна просто да я игнорира?
Игнорира я. Тя сама ходи и му се навира. Преди малко го показаха отново - за финал на предаването.

# 2 881
Е, жена е...ама пък тя е такова шиле, че той и да се опитва да я игнорира и да премълчава тя ще му се бута и ще го провокира.
Всеки си има граници. трябва да си някоя мумия, че да седиш и да мигаш мило.

# 2 882
Ирен много добре подреди Патрашкова Mr. Green

djoleva, само мнооооого проста майка с малко дете може да влезе в бигбрадъра

Krisko mamata, не може, той е Скорпион

# 2 883
Даваш кураж за ново включване?

# 2 884

Аз го/я отмених де.
 Mr. Green

Вижте,колкото и да е елементарна Бони,тя има дете,което със сигурност гледа предаването
Това дете е около 9-10гКак ще се чувства то слушайки за майка си че е по грозна от з...ка на Фънки ,че е проста ,малоумна циганка дето едва ли не не е трябвало да ражда щото е такава
Нито едно дете не заслужава да чува такива неща за майка си

Това си е неин избор, съвсем съзнателен. Знае в какъв формат влиза.
За всички вътре се отнася.

# 2 885
Добре де само мен ли дразни това,че Николай който е мъж се държи ужасно грозно с жена? Тя че не пращи от интелигентност спор няма, но е много грозно,когато мъж се държи така с жена. Ами простовата е, глуповата е, ама все пак е жена да му се не види. Не може такова просташко отношение. Толкова ли е трудно като не му е приятна просто да я игнорира?
Игнорира я. Тя сама ходи и му се навира. Преди малко го показаха отново - за финал на предаването.
Това да. Но преди това - ами просто момичето искаше да каже,че обувките му са 60лв - него пък го натоварвало. Ми като го натоварва да се дръпне да не слуша. Аз така ще постъпя с предаването - като ме натоварва няма да го гледам явно.

# 2 886
Ама той се опитва.
Тя се вре все при него, все иска обяснение защо не я харесва. Защо така бил казал, защо това бил направил. Тя иска сметка от него за всяка мимика, а от своя страна заявява , че на никого не дължи обяснения, не дава сметка и не  е длъжна. Проста женица.

# 2 887
Цитат

Violetova и двата ти довода са меко казано малоумни. Всякаква майка с малко дете може да влезе в къщата и това не я прави проста. И други жени с малки деца са влизали и са оставяли чудесни впечатления на всички и децата им не са се шокирали от нещо.
И какво по дяволите има общо зодията на човек с държанието му ?

# 2 888
Кои сме ние да съдим някого...още повече хора, които не познаваме

# 2 889
Пънки ще гласува за Влади! Heart Eyes Толкова е сладък! Heart Eyes Разни злобни елементали му викат луд, той им обяснява, че е най-добрият им приятел. Joy Joy Joy

# 2 890
Вижте,колкото и да е елементарна Бони,тя има дете,което със сигурност гледа предаването
Това дете е около 9-10гКак ще се чувства то слушайки за майка си че е по грозна от з...ка на Фънки ,че е проста ,малоумна циганка дето едва ли не не е трябвало да ражда щото е такава
Нито едно дете не заслужава да чува такива неща за майка си

Бонка взема пари за да и гледаме сеира! Никой не я е вързал там. Да си слага буйките за 60лв и да бяга, ако иска

# 2 891

.Но все пак толкова обиди ,такива грозни думи да чуе това дете за майка си е гадно
А за него тя едва ли е грозна ,проста ,противна
Тя е майка му

# 2 892
Как кои сме? Нима Бонката не дразни голям процент от хората извън къщата? С такова поведение не може да не се подразниш дори малко, то такава наглост, простащина и самочуствие на човек без каквото и да е образование, и без каквато  да е култура.. че направо да потънеш в земята от срам , ако другите държави ни мислят за такива като бонченцето.

# 2 893
Аз съм за Бони, Ники ми е супер анти, но искам лудите аут.
Не съм циганка и не слушам Бонкиния стил  Naughty

# 2 894
Мен честно казано доста повече ме дразнят Мариана и Патрашкова. Имах много добро мнение и за двете, а те се държат като селски клюкарки.
Бонка си знаех че е простовата и някак си не съм учудена.
За Николай обаче си мислех,че е мъжкар и че ще бъде над тези неща. В момента ми е бетер селска клюкарка.

Общи условия

Активация на акаунт