VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 925
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 865
Първите 7 години му липсват, че и вторите, и третите...

Ужасно същество! И мака му какво скача толкова , че някой я е нарекъл луда. Сигурно не го чува за първи път, затова така реагира. Намъкнаха в разговора и "Марийка" (Владко така се изрази ooooh!)
Определено са решили да съсипят СД.
И Бонка съвсем изпростя...

# 2 866
  • IT
 Shocked Владко щял да пише писмо до баща си  Shocked Shocked Shocked

# 2 867
Пу,аман от тая патрашковица бе,всяко дете колкото и да е лошо за майка си е най-доброто.
Тая когато се напъне ,роди , отгледа и възпита дете ние нека преценим как се справила.Наи-лесно е да се дават оценки без да имаш понятие .Ирен да си носи кръста как се е справила като родител.Патрашата  една безсънна нощ не е преживяла,едно ядене не е сготвила за някого (за дете да не говорим)-пълен мазен егоист smile3546то да не е само да държиш цигарата в устата и да нареждаш хората,потресена съм от такива като нея
А да ти е идвало на ум,че може да се е напъвала и поради причини които ние не знаем,все пак да не е могла да роди,а?
Аман като вземете да правите разбор на живота на хората  ooooh!

# 2 868
За пореден път се убедих - Бонка е толкова подмолно и отвратително същество, че думи нямам. Опитва се и в къщата да си прави циганските номера, не мога да я гледам, вън!!! Sick
С кое ,бе ?Сериозно питам ,какво пропускам ?
Подмолни са Ники, Мариана и Патрашкова .
screwtherules е щом един човек,който ти е никакъв ти бърка в червата ,мога само да ти съчувствам .Много лабилна психика ,вземи се консултирай със специалист.
Ами да , ще отида на специалист и ще попитам .. извинете как може да съществуват такива жалки хора? Без средно образование, дори не знае азбуката мога да си заложа главата! Иначе се дуе , без коментар.. напаст!

Не мисля, че образованието е критерий всъщност, познавам хора, които си имат и висше, а са глупави и неграмотни до немай къде. И далеч не говоря за хора, които са си получили образованието в български университети, а в чужбина.

Става все по-скучен тоя Вип Брадър обаче, само скандали и глупост, нито една читава мисия досега.  ooooh!

Ами да, но тя е на ниво 4-5 клас хахахаха

Няма значение това, не означава, че не е интелигентна това. Е, в случая действително не блести с интелект, но както казах, глупави хора има всякакви, независимо докъде са стигнали в образованието си. Има доста успели личности(не българи), които нямат почти никакво образование, а се справили далеч по-добре от хора с по 10 висши примерно.
На Бонка косура й е, че само си чепка нейната тема и не спира да дълбае нещо, което отдавна няма давност. Имам предвид, Никой няма да си промени мнението на 50тия въпрос, само ще се скарат още повече.

Ама тя освен че е глупава, няма и обща култура.. на каква тема можеш да си говориш с нея смислено.. без чалга??? Отделно че тя започва да се дразни с някой и накрая така го извърта да се направи че тя е жертвата, е за това ме дразни.. за какво се бута там бе ? Какво цели.. да дразни хората ли ?

Познавам доста цигани и определено мнението ми за Бонка няма нищо общо с произхода й. Просто ми е отвратителна с подмолното си държание, с това как се прави на ни лук яла, ни лук мирисала, а в същото време е толкова лицемерна и отвратителна, че думи нямам. Владо и майка му хич няма да ги коментирам...

# 2 869
Само аз ли чух, че Владо каза на Патрашкова: "Не се прави бе, лайно"!  Shocked

В много части на Америка си говорят така, затова му е такъв изказът, виж, ако друг я нарече по тоиз начин, всички ще са втрещени.

Все пак говори в национален  ефир, и то не  американски, което в случая прави него самия "лайно"

# 2 870
Аре някой да и набие на тая шамарите да миряса бе, дразни вече 50% от хората които гледат :@
Коя имаш предвид?
Ирен е много меко казано луда. Аз не бих могла да се владея като Патрашкова. Защо обаче никой не я защити? Ужасно грозно беше тази вечер

# 2 871
За пореден път се убедих - Бонка е толкова подмолно и отвратително същество, че думи нямам. Опитва се и в къщата да си прави циганските номера, не мога да я гледам, вън!!! Sick
С кое ,бе ?Сериозно питам ,какво пропускам ?
Подмолни са Ники, Мариана и Патрашкова .
screwtherules е щом един човек,който ти е никакъв ти бърка в червата ,мога само да ти съчувствам .Много лабилна психика ,вземи се консултирай със специалист.
Ами да , ще отида на специалист и ще попитам .. извинете как може да съществуват такива жалки хора? Без средно образование, дори не знае азбуката мога да си заложа главата! Иначе се дуе , без коментар.. напаст!

Не мисля, че образованието е критерий всъщност, познавам хора, които си имат и висше, а са глупави и неграмотни до немай къде. И далеч не говоря за хора, които са си получили образованието в български университети, а в чужбина.

Става все по-скучен тоя Вип Брадър обаче, само скандали и глупост, нито една читава мисия досега.  ooooh!

Ами да, но тя е на ниво 4-5 клас хахахаха

Няма значение това, не означава, че не е интелигентна това. Е, в случая действително не блести с интелект, но както казах, глупави хора има всякакви, независимо докъде са стигнали в образованието си. Има доста успели личности(не българи), които нямат почти никакво образование, а се справили далеч по-добре от хора с по 10 висши примерно.
На Бонка косура й е, че само си чепка нейната тема и не спира да дълбае нещо, което отдавна няма давност. Имам предвид, Никой няма да си промени мнението на 50тия въпрос, само ще се скарат още повече.

Ама тя освен че е глупава, няма и обща култура.. на каква тема можеш да си говориш с нея смислено.. без чалга??? Отделно че тя започва да се дразни с някой и накрая така го извърта да се направи че тя е жертвата, е за това ме дразни.. за какво се бута там бе ? Какво цели.. да дразни хората ли ?

Познавам доста цигани и определено мнението ми за Бонка няма нищо общо с произхода й. Просто ми е отвратителна с подмолното си държание, с това как се прави на ни лук яла, ни лук мирисала, а в същото време е толкова лицемерна и отвратителна, че думи нямам. Владо и майка му хич няма да ги коментирам...
Нали това казвам и аз , не нападам циганите.. а точно един определен човек.. просто много товари хората, много дразни, тика се там където не й е работата, прави скандали и после уж тя била жертвата горкичката тя.. вън тая напаст от къщата !!!

# 2 872
screwtherules, не беше към теб това.

# 2 873
Gost, Gost, Gost!!!
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 2 874
Аре някой да и набие на тая шамарите да миряса бе, дразни вече 50% от хората които гледат :@
Коя имаш предвид?
Ирен е много меко казано луда. Аз не бих могла да се владея като Патрашкова. Защо обаче никой не я защити? Ужасно грозно беше тази вечер

И Бонката ми лази по нервите и Ирен и Владо ме товарят с техните проповеди вече, тоя да стане поп и да се свършат мъките..

# 2 875
Кажете честно ако разберете, че някой е говорил нещо за вас зад гърба ви в името на мира ще си замълчите или и вие ще започнете като на пазара да се разправяте ? Не бъдете лицемерни признайте си , че е напълно човешко да искаш всички да те харесват и да се засегнеш когато чуеш лоша дума за себе си. Проблема е в това, че всеки си мисли, че говорят лошо за него, а той не споменава нищо лошо за другите. Биг Брадър винаги ще извърти така нещата, че тези които са най-интересни да се впуснат в спорове - нещото, което прави интересно шоуто. НИКЪДЕ по света това не е предаване за игри и такива неща. За игри има достатъчно други състезания. ТОВА Е ШОУ за скандали и ако няма такива то няма смисъл и от предаването. Гледайте едно издание на руския биг брадър в което всеки се напива и се сбива с всеки. Няма мъже, жени и тн... Скандалите правят шоуто интересно и ако ви натоварва значи това не е предаване за вас. За това е реалити за да показва истинската същност на хората. Не някакъв сценарий на усмихнати до уши хора, където всеки обича другия. Не ви разбирам.

# 2 876
Вижте,колкото и да е елементарна Бони,тя има дете,което със сигурност гледа предаването
Това дете е около 9-10гКак ще се чувства то слушайки за майка си че е по грозна от з...ка на Фънки ,че е проста ,малоумна циганка дето едва ли не не е трябвало да ражда щото е такава
Нито едно дете не заслужава да чува такива неща за майка си

# 2 877
Като се почне цитат в цитата и надминаваме ВБ  Joy

# 2 878
Добре де само мен ли дразни това,че Николай който е мъж се държи ужасно грозно с жена? Тя че не пращи от интелигентност спор няма, но е много грозно,когато мъж се държи така с жена. Ами простовата е, глуповата е, ама все пак е жена да му се не види. Не може такова просташко отношение. Толкова ли е трудно като не му е приятна просто да я игнорира?

# 2 879
Цитат
Толкова ли е трудно като не му е приятна просто да я игнорира?

Ами той я игнорира. Тя му се вре да иска обяснения, защо не му е приятна.

Общи условия

Активация на акаунт