VIP Brother България - 4 сезон - 3 тема

• 106 921
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 850
На Бонка й е трудно да приеме истината  Joy Joy Joy

# 2 851
  • Варна
Само аз ли чух, че Владо каза на Патрашкова: "Не се прави бе, лайно"!  Shocked

Каза го Peace. Ласкин го смъмри да не обижда Peace
Ужас ooooh!

# 2 852
  • Варна
Пу,аман от тая патрашковица бе,всяко дете колкото и да е лошо за майка си е най-доброто.
Тая когато се напъне ,роди , отгледа и възпита дете ние нека преценим как се справила.наи-лесно е да се дават оцнки без да имаш понятие .Ирен да си носи кръста как се е справила като родител.Патрашата  една безсънна нощ не е преживяла,едно ядене не е сготвила за някого (за дете да не говорим)-пълен мазен егоист smile3546то да не е само да държиш цигарата в устата и да нареждаш хората,потресена съм от такива като нея
Какво величие струи от този пост.
амин

# 2 853
Подготвиха ни за елиминациите в понеделник. Показаха Бони - многострадалната Геновева и Ники - звярът. Laughing Сами се сещайте, за кой да гласувате. Laughing
Лудото семейство и клюкарката Патрашкова. Отново в полза на лудото семейство. Mr. Green

Аз не гласувам. Все ми е през крив макарон кой ще спечели и кой ще остане.

Гледам сега Бонка, сама отиде се навря при Ники да го рови и да му се обяснява.
Тактичен е Ники до този момент, но Бонка прекалява.

Gost, къде си?  Laughing Хонорара тече. Трябва да се отчиташ на 5 мин.

# 2 854
Аре някой да и набие на тая шамарите да миряса бе, дразни вече 50% от хората които гледат :@

# 2 855
  • София
За пореден път се убедих - Бонка е толкова подмолно и отвратително същество, че думи нямам. Опитва се и в къщата да си прави циганските номера, не мога да я гледам, вън!!! Sick
С кое ,бе ?Сериозно питам ,какво пропускам ?
Подмолни са Ники, Мариана и Патрашкова .
screwtherules е щом един човек,който ти е никакъв ти бърка в червата ,мога само да ти съчувствам .Много лабилна психика ,вземи се консултирай със специалист.
Ами да , ще отида на специалист и ще попитам .. извинете как може да съществуват такива жалки хора? Без средно образование, дори не знае азбуката мога да си заложа главата! Иначе се дуе , без коментар.. напаст!

Не мисля, че образованието е критерий всъщност, познавам хора, които си имат и висше, а са глупави и неграмотни до немай къде. И далеч не говоря за хора, които са си получили образованието в български университети, а в чужбина.

Става все по-скучен тоя Вип Брадър обаче, само скандали и глупост, нито една читава мисия досега.  ooooh!

Ами да, но тя е на ниво 4-5 клас хахахаха

Няма значение, това не означава, че не е интелигентна това. Е, в случая действително не блести с интелект, но както казах, глупави хора има всякакви, независимо докъде са стигнали в образованието си. Има доста успели личности(не българи), които нямат почти никакво образование, а се справили далеч по-добре от хора с по 10 висши примерно.
На Бонка косура й е, че само си чепка нейната тема и не спира да дълбае нещо, което отдавна няма давност. Имам предвид, Никой няма да си промени мнението на 50тия въпрос, само ще се скарат още повече.

# 2 856
Това предаване вече ме натоварва!

# 2 857
  • София
Само аз ли чух, че Владо каза на Патрашкова: "Не се прави бе, лайно"!  Shocked

В много части на Америка си говорят така, затова му е такъв изказът, виж, ако друг я нарече по тоиз начин, всички ще са втрещени.

Бони е просто ужасна.

# 2 858
Ох,няма ли да влезе някой позитивен и без това постоянно гледаме все някакви псевдо звезди постоянно. В тая къща са 15 човека, а слушаме само за 4 от тях  ooooh!

# 2 859
Това предаване вече ме натоварва!

Имен и много ми писнаха вече

# 2 860
  • Варна
Пу,аман от тая патрашковица бе,всяко дете колкото и да е лошо за майка си е най-доброто.
Тая когато се напъне ,роди , отгледа и възпита дете ние нека преценим как се справила.наи-лесно е да се дават оцнки без да имаш понятие .Ирен да си носи кръста как се е справила като родител.Патрашата  една безсънна нощ не е преживяла,едно ядене не е сготвила за някого (за дете да не говорим)-пълен мазен егоист smile3546то да не е само да държиш цигарата в устата и да нареждаш хората,потресена съм от такива като нея
А аз от такива като теб, нещо друго освен да родиш, което почти всяка жена го може, нещо друго постигнала ли си в този живот?  Whistling
Мен ли специално питаш?
Аз съм удовлетворена да ,имам си бизнес и прекрасно семейство ,о да доволна съм от живота

# 2 861
За пореден път се убедих - Бонка е толкова подмолно и отвратително същество, че думи нямам. Опитва се и в къщата да си прави циганските номера, не мога да я гледам, вън!!! Sick
С кое ,бе ?Сериозно питам ,какво пропускам ?
Подмолни са Ники, Мариана и Патрашкова .
screwtherules е щом един човек,който ти е никакъв ти бърка в червата ,мога само да ти съчувствам .Много лабилна психика ,вземи се консултирай със специалист.
Ами да , ще отида на специалист и ще попитам .. извинете как може да съществуват такива жалки хора? Без средно образование, дори не знае азбуката мога да си заложа главата! Иначе се дуе , без коментар.. напаст!

Не мисля, че образованието е критерий всъщност, познавам хора, които си имат и висше, а са глупави и неграмотни до немай къде. И далеч не говоря за хора, които са си получили образованието в български университети, а в чужбина.

Става все по-скучен тоя Вип Брадър обаче, само скандали и глупост, нито една читава мисия досега.  ooooh!

Ами да, но тя е на ниво 4-5 клас хахахаха

Няма значение това, не означава, че не е интелигентна това. Е, в случая действително не блести с интелект, но както казах, глупави хора има всякакви, независимо докъде са стигнали в образованието си. Има доста успели личности(не българи), които нямат почти никакво образование, а се справили далеч по-добре от хора с по 10 висши примерно.
На Бонка косура й е, че само си чепка нейната тема и не спира да дълбае нещо, което отдавна няма давност. Имам предвид, Никой няма да си промени мнението на 50тия въпрос, само ще се скарат още повече.

Ама тя освен че е глупава, няма и обща култура.. на каква тема можеш да си говориш с нея смислено.. без чалга??? Отделно че тя започва да се дразни с някой и накрая така го извърта да се направи че тя е жертвата, е за това ме дразни.. за какво се бута там бе ? Какво цели.. да дразни хората ли ?

# 2 862
Абе дори и да имала възможност да роди и съвсем съзнателно да не е родила и отгледала дете, изборът си е неин и не я лишава от правото да имам мнение относно елементарното възпитание /защото в случав става въпрос имено за това/.
 Пълно е с безобразни родители. Родителството не прави човека човек.
Иначе дори и в тази тема нямаше основната тема да е плюенето по любимото ни, незконтролно множащо се малцинство.

# 2 863
  • при моите деца .....
Ох,няма ли да влезе някой позитивен и без това постоянно гледаме все някакви псевдо звезди постоянно. В тая къща са 15 човека, а слушаме само за 4 от тях  ooooh!
Peace
Липсва позитивен и усмихнат човек!

# 2 864
А аз от такива като теб, нещо друго освен да родиш, което почти всяка жена го може, нещо друго постигнала ли си в този живот?  Whistling
Мен ли специално питаш?
Аз съм удовлетворена да ,имам си бизнес и прекрасно семейство ,о да доволна съм от живота
Не, цитирала съм теб, но питам съседката от втория етаж.

Общи условия

Активация на акаунт